VENTER BARN: Kim Kardashian oppfordrer lillesøster Kylie Jenner til å annonsere graviditeten. Foto: AFP
VENTER BARN: Kim Kardashian oppfordrer lillesøster Kylie Jenner til å annonsere graviditeten. Foto: AFP Vis mer

Kim Kardashian:

- Kim vil ikke at Kylie skal stjele glansen fra henne

Kim Kardashian ønsker ikke at Kylie Jenner skal stjele oppmerksomheten når hun ønsker sitt tredje barn velkommen.

Publisert

(Se og Hør): Kim Kardashian (37), bekreftet i slutten av september, at hun og ektemannen Kanye West (40) blir foreldre for tredje gang ved hjelp av surrogati.

Ryktene rundt Kardashian-Jenner-klanen har florert i media de siste månedene, og tidligere denne uken, bekreftet Khloé Kardashian (33), at hun venter sitt første barn med kjæresten, Tristan Thompson (26).

Det er imidlertid ikke bare Khloé og Kim som skal vente barn. Det spekuleres nemlig på om den yngste søsteren, Kylie Jenner (20), venter sitt første barn.

Kan stjele oppmerksomheten

Til nå har hun ikke omtalt ryktene, men Kim skal, ifølge kilder, ønske at Kylie snart annonserer graviditeten.

37-åringen vil nemlig ikke at Kylies annonsering skal stjele lyset fra fødselen av hennes tredje barn, ifølge OK Magazine.

Hun oppfordrer derfor lillesøsteren til å dele nyheten med verden, og viser til den enorme oppmerksomheten Khloé fikk, da hun bekreftet ryktene tidligere denne uken.

Det skal ifølge kilden være måten Kylie vil annonsere det på.

- Hun vil ha en fotoshoot med faren til barnet, Travis Scott, og han er ikke til stede nå ettersom han er på turné, sier kilden som legger til at Kims surrogatmors termin allerede er tidlig i januar.

- Kim er så spent på å få sitt tredje barn og til å få dele nyheten med verden og sine fans.

Kylie på sin side har verken bekreftet eller avkreftet ryktene.

Saken fortsetter nedenfor.

Problemer under graviditet

Kim og ektemannen, Kanye West, har datteren North (4) og sønnen Saint (2) sammen fra tidligere. Kardashian åpnet opp om svangerskapskomplikasjoner allerede etter sitt første graviditet, da hun lenge trodde at hun ikke kunne bli mor igjen.

Reality-profilen har såkalt forliggende morkake, som ifølge Norsk Helseinformatikk er en tilstand der morkaka helt eller delvis dekker den indre åpningen i livmora - altså den veien barnet skal ut. Tendensen til blødninger vil øke jo nærmere kvinnen kommer termin, ifølge nettstedet.

- Du vet aldri om du har det samme problemet, som kan være enda verre denne gangen. Du tar alltid en risk. Det kan oppstå situasjoner der en blødende morkake kan bety liv og død, lød beskjeden fra Kardashians lege i en nylig episode av familiens velkjente realityprogram, gjengitt av People.

Kardashians tredje barn er ventet å komme til verden over nyttår. Surrogati er ikke uvanlig i USA, der metoden tillates i alle former. Her hjemme er surrogati derimot forbudt, noe som har sørget for en rekke debatter gjennom årene.

SEX OG FISING: Kim Kardashian gjestet Jimmy Kimmels talkshow, men skuespiller Jennifer Lawrence stilte spørsmålene, - og det var ikke helt normale spørsmål. Video: CNN Vis mer

Vanskelig beslutning

Til tross for at Kim tidligere har gitt uttrykk for at hun synes det er «helt forferdelig» å være gravid, erkjente hun i høst at surrogat-avgjørelsen var enda vanskeligere å svelge.

- De som sier eller tror at dette var en kjapp og grei løsning, tar fullstendig feil, meddelte Kim overfor kjendisnettstedet Entertainment Tonight.

Det er spesielt mangelen på kontroll, basert på det faktum at babyen faktisk ikke vokser inni hennes egen mage, som plager realitydronningen.

GIFT: Kim og Kanye venter sitt tredje barn sammen på nyåret. Foto: NTB scanpix
GIFT: Kim og Kanye venter sitt tredje barn sammen på nyåret. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg stoler selvfølgelig på kvinnen som bærer fram barnet mitt, men det er følelsen av å vite at du har gjennomført to svangerskap, og så er du plutselig ikke til stede i ditt tredje. Det er utrolig rart og vanskelig - definitivt en mye tøffere erfaring enn jeg trodde. En daglig indre kamp, fortalte hun til nettstedet.

Da 37-åringen gikk inn for å benytte surrogati, så hun ikke for seg at prosessen skulle gi følelsesmessige konsekvenser.

LES OGSÅ: Hotellarvingen er blitt tobarnsmor

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer