Kim Kardashian:

- Kim vil ha tvillinger som Beyoncé

«Keeping up with the Kardashians»-stjernen skal være desperat etter å få fortgang i babyplanene.

VIL HA TVILLINGER: Kim Kardashian vil gjøre som Beyoncè og ønsker seg tvillinger sammen med sin ektemann Kanye West. Foto: NTB Scanpix
VIL HA TVILLINGER: Kim Kardashian vil gjøre som Beyoncè og ønsker seg tvillinger sammen med sin ektemann Kanye West. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Kim Kardashian (36) har aldri lagt skjul på at hun og rapperen Kanye West (39) ønsker flere søsken til sine barn.

Den verdenskjente duoen har datteren North West (4) og Saint West (1) fra før av.

Nå hevder flere kilder at Kim gjerne vil gjøre som Beyoncè (35) – nemlig utvide familien med tvillinger.

STØTTER KONA: Kanye West støtter sin kone Kim Kardashian om tvillingvalget, ifølge Radar Online. Foto: NTB Scanpix
STØTTER KONA: Kanye West støtter sin kone Kim Kardashian om tvillingvalget, ifølge Radar Online. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun vil både ha en gutt og en jente, og vil bli ferdig med barn, skal en kilde nær paret ha uttalt til Radar Online.

- Hun føler North og Saint burde ha en lillesøster og en lillebror, skal kilden ha sagt.

Ikke særlig gode venner

Ettersom Beyoncè og Kims ektemenn, Jay Z (48) og Kanye West, er gode venner skulle man kanskje to at Kim og Beyoncè skulle finne en god tone.

Men den gang ei.

I fjor ble det nemlig avslørt at Beyoncè aldri har likt Kim.

- Hun er alltid litt kald mot henne. Sist gang de hang sammen gikk Beyoncé med en gang hun fikk muligheten til det. De har alltid flere lange kleine pauser når de snakker sammen, fortalte en kilde til New York Post den gangen.

IKKE GODE VENNER: Selv om Kim Kardashian og Beyoncè tilsynelatende så ut til å være en del sammen etter at Kim ble sammen med Kanye, er de to ikke særlig gode venner. Foto: NTB Scanpix
IKKE GODE VENNER: Selv om Kim Kardashian og Beyoncè tilsynelatende så ut til å være en del sammen etter at Kim ble sammen med Kanye, er de to ikke særlig gode venner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2012 røk de to superstjernene også i munnhuggeri med hverandre, da de oppholdt seg sammen i VIP-området til musikkfestivalen «Budweiser Made in America».

Bestilte surrogati

For ikke lenge siden sjokkerte duoen verden med nyheten om at realitystjerna Kim Kardashian hadde bestilt surrogati for å bære frem sin neste baby.

- Kim og Kanye vil bruke en surrogat for å bære frem deres tredje barn. De er begge veldig spente på å gi barna deres søsken. Forholdet mellom de to er bra, og de ser veldig lykkelige ut sammen, fortalte en kilde nær familien til People den gangen.

Nyheten ble rask spredd i ukeblader og aviser over hele verden, hvor blant andre Eonline, The Telegraph og TMZ også skrev om saken.

Sistnevnte var blant annet i kontakt med et surrogatibyrå som viste til svimlende summer paret må ut med i forbindelse med en surrogati.

Hele Kardashian-familien feirer Rob Kardashian´s bursdag, og blir i den forbindelse filmet på vei ut og inn i biler. Video licensed from Splash News/NTB Scanpix Vis mer

For en surrogatimor i ti måneder fant nettstedet ut at det trolig vil koste paret 45 000 dollar – noe som tilsvarer rundt 384 000 norske kroner.

Om det skulle vise seg å bli tvillinger eller trillinger må de ut med 5000 dollar, noe som tilsvarer rundt 42 700 norske kroner, per barn.

Ifølge Radar Online støtter Kanye West kona, mens resten av Kardashian-familien derimot skal synes det er ubehagelig at realitystjerna trolig skal følge Beyoncès fotspor.

GIFT: Kim Kardashian og Kanye West har vært gift siden 2014 og har hittil barna Saint og North sammen. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Kim Kardashian og Kanye West har vært gift siden 2014 og har hittil barna Saint og North sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Utfordrende svangerskap

Tanken bak surrogati kommer imidlertid ikke uten grunn for den populære realitystjernen.

Da Kim var gravid med med sitt andre barn, North, oppsto det flere komplikasjonene som satte en støkk i 36-åringen.

Under svangerskapet slet nemlig Kim med svangerskapsforgiftning, og etter fødselen truet en blødende morkake helsen hennes.

- Du vet aldri om du har det samme problemet som kan være enda verre denne gangen. Du tar alltid en risk. Det er situasjoner hvor en blødende morkake kan bety liv og død, sa hennes lege til henne i fjor høst i «Keeping up with the Kardashians».

For Kim holdt det ikke bare med en lege for å bekrefte om det var trygt å få flere barn.

Dermed dro realitystjernen til en fertilitetslege for å få enda en mening. Også han frarådet henne å bli gravid, men oppfordret til å bruke en surrogatmor.

- Når de to legene jeg stoler på forteller meg at det ikke er trygt å bli gravid igjen, må jeg høre på dem.

- Men siden jeg ikke kjenner noen som har vært surrogat eller brukt en, så tenkte ikke jeg på det som et alternativ for meg, fortalte Kim etter legebesøkene.

Hele Kardashian-familien i Disneyland - skaper totalt kaos over alt. Vis mer

LES OGSÅ: Ronaldo har blitt tvillingpappa