DRØMMER OM MODELLKARRIERE: Kim Kardashian har store drømmer for sin to år gamle datter North.  Foto: NTB scanpix
DRØMMER OM MODELLKARRIERE: Kim Kardashian har store drømmer for sin to år gamle datter North. Foto: NTB scanpixVis mer

Kim vil at North skal gå i Kendalls fotspor

- Hun tror at datteren kan bli den største stjernen i familien.

SEOGHØR.NO: Kardashian-familien, kjent fra realityserien «Keeping up with the Kardashian», er uten tvil en av verdens mest berømte familier. 

Den mest kjente av de berømte søstrene er Kim Kardashian (35), og datteren North (2) har derfor også trolig en høy kjendisstatus i vente.

Ifølge nettstedet Life&Style er det nettopp berømmelse Kim ønsker for sin to år gamle datter. Kilder hevder nemlig at hun drømmer om at datteren skal gå i Kims søster Kendall Jenner (20) sine fotspor og satse på en modellkarriere.

- North ble overrasket da hun nylig oppdaget at lekerommet hennes inneholdt en mini-catwalk. Hun har gått opp og ned catwalken sammen med kusinen Penelope. Hun er som en ekspert allerede, sier en kilde til nettstedet OK!, ifølge Life&Style. 

LITEN DIVA: Kim Kardashian har tidligere innrømmet at North er en liten diva. Her er hun i ballettøyet på vei til dansetrening. Foto: Splash News
LITEN DIVA: Kim Kardashian har tidligere innrømmet at North er en liten diva. Her er hun i ballettøyet på vei til dansetrening. Foto: Splash News Vis mer

Selv om Kendall ikke startet modellkarrieren før hun var i tenårene, ønsker Kim at North skal starte karrieren så tidlig som mulig. 

- Hun tror at datteren kan bli den største stjernen i familien, forteller kilden.  

Kim og Kanye har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

Drømmer om kjendisstatus

Også toåringens pappa, Kanye West (38), skal ha høye forhåpninger rundt Norths fremtid.

- Kanye ønsker at hun skal bli kjendis. Han vil at hun skal bli den største stjernen i «Keeping up with the Kardashians», har en kilde fortalt ifølge OK! Magazine.

Kjendisdatteren har vært lite å se i den populære TV-serien, og grunnen skal være av økonomiske årsaker.

- Han nekter å la henne bli med i serien dersom hun ikke blir den best betalte stjernen i serien. Han ønsker til og med at hun skal tjene mer enn Kim, melder kilden.

Saken fortsetter under bildet

FAMILIENS STJERNE: North har i en alder av kun to år vært på noen av de største moteshowene i verden. Her er North på fanget til Kim, som prater med Vouge-redaktør Anna Wintour under Kanye West sitt moteshow.  Foto: Afp
FAMILIENS STJERNE: North har i en alder av kun to år vært på noen av de største moteshowene i verden. Her er North på fanget til Kim, som prater med Vouge-redaktør Anna Wintour under Kanye West sitt moteshow. Foto: Afp Vis mer

Får ikke nok oppmerksomhet

Toåringen har vært på alles lepper siden hun ble født, og har antakeligvis fått masse oppmerksomhet fra sine verdensberømte foreldre

Det var derfor ikke bare fryd og gammen for den vesle divaen da hun ble storesøster til lille Saint i starten av desember. 

Ifølge nettstedet RadarOnline har North slitt med å dele rampelyset i hjemmet med den nyfødte broren. 

- North liker ikke at hun må dele mammas fang med Saint. Hun har veldig vanskelig for å vende seg til det, sier en kilde til nettstedet. 

- Kim snakker om å leie inn en terapeut til North for å hjelpe henne å tilvenne seg den nye hverdagen, hevder kilden videre. 

She said, "He's my best friend."

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Norths lillebror Saint ble født 5. desember 2015, men verken Kim eller Kanye har delt bilder av den nyfødte stjerna. 

LES OGSÅ: Kim vil leie terapeut til North