- Kim var fredsmegler mellom Blac Chyna og Kylie

TV-stjernen skal ha tatt affære for å redde familiefreden.

- FREDSMEGLER: Kim Kardashian skal ha tatt grep for å sørge for at Kylie Jenner og Blac Chyna begravde stridsøksen. Foto: Instagram/Scanpix
- FREDSMEGLER: Kim Kardashian skal ha tatt grep for å sørge for at Kylie Jenner og Blac Chyna begravde stridsøksen. Foto: Instagram/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det vakte oppsikt da TV-stjernen Kylie Jenner (18) og modellen Blac Chyna (27) i forrige uke dukket opp sammen på Snapchat.

De to kjendisene har nemlig hatt et anstrengt forhold etter at Blac Chyna - som har et barn med Kylies kjæreste Tyga (26) - ble sammen med «Keeping up with the Kardashians»-stjernens halvbror, Robert (29).

Nå hevder en kilde nær Kardashian-familien at den overraskende Snapchat-meldingen - hvor Kylie og Blac Chyna kaller seg «bestevenner» - skyldes en inngripen fra Kylies halvsøster, Kim Kardashian (35).

Ville megle

Kim skal ifølge People ha sett seg lei på bråket i familien, og bestemt seg for å megle mellom de to kvinnene.

- Hun involverte seg og sørget for at de to møtte hverandre. Hun vil at Kylie og Chyna skal slutte med dette tullet, sier kilden til bladet People.

Kardashianfamilien skal ha innsett at de måtte gjøre noe da fikk vite om Robs forlovelse.

- Alle vet at Rob vil gjennomføre bryllupsplanene, så hele familien gjør nå et forsøk på å nærme seg Blac Chyna. Kris Jenner vil gjerne bli kjent med henne, siden Rob virker lykkelig, sier kilden.

FORELSKET: Robert Kardashian og Blac Chyna legger ikke skjul på at de gleder seg til å bli mann og kone. Foto: Scanpix
FORELSKET: Robert Kardashian og Blac Chyna legger ikke skjul på at de gleder seg til å bli mann og kone. Foto: Scanpix Vis mer

Ingen av de involverte partene har foreløpig kommentert påstandene.

Liker det nye vennskapet

Robert Kardashasian har imidlertid ikke lagt skjul på at han liker det nye vennskapet mellom sin forlovede og halvsøsteren.

So happy my girls finally got to talk and make peace! #MyFamily #AllLove

A photo posted by ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) on

«Jeg er så glad over at jentene mine fikk anledning til å møte hverandre og slutte fred» skriver han under et bilde av de to på sin Instagram-side.

Kim Kardashian er ikke ukjent med å håndtere eks-kjærester. Hun har tidligere blitt utsatt for harde angrep fra Amber Rose, som er eks-konen til Kims ektemann Kanye West.

- Kim er hovedgrunnen til at jeg og Kanye ikke er sammen lenger. Hun ødelegger forhold. Jeg sendte en mail til henne og ba om en forklaring, men hun var ikke kvinne nok til å svare, sa Amber til magasinet Star i 2012.

Men tidligere i år overrasket Amber og Kim ved å la seg avbilde sammen på realitystjernens Instagram-profil.

LES OGSÅ: Kylie Jenner har funnet tonen med Blac Chyna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer