Kim Kardashian og Kanye West:

- Kim tvinger Kanye til å få flere barn

Kim Kardashian har ingen planer om å gi opp.

PRØVER: Kim Kardashian har et sterkt ønske om å bli gravid. Ektemannen Kanye West har flere ganger stilt seg kritisk til dette, men Kardashian har ingen planer om å stoppe.
PRØVER: Kim Kardashian har et sterkt ønske om å bli gravid. Ektemannen Kanye West har flere ganger stilt seg kritisk til dette, men Kardashian har ingen planer om å stoppe. Vis mer

(Seoghør.no): Superparet Kim Kardashian (36) og Kanye West (40) følges av flere millioner mennesker i sosiale medier, og kan sies å være et av Hollywoods desidert hotteste par. Med hun som realitystjerne og han som bestselgende rapartist er det lite som stopper duoen.

TOK IMOT DATTEREN SELV: Realitystjerna dro selv ut datteren Penelope, da hun ble født i juli. Video: E! Vis mer

Paret har barna North (4) og Saint (1) sammen, og spesielt mamma Kardashian er flink på å vise dem frem i sosiale medier. Selv om det krever mye å ta seg av to barn i en hektisk hverdag, har hun hele tiden vært åpen om at hun gjerne ønsker flere barn.

Det må Kanye West bare innfinne seg med, ifølge nye opplysninger som nettstedet Radar Online har fått tak i.

Tvinges

Det er gjennom prøverørsbefruktning at «Keeping Up With The Kardashians»-stjerna nå gjerne vil forsøke å bli gravid igjen. En kilde sier til nettstedet at det har tatt tid å få alle med på prosessen.

- Kanye har vært veldig i mot det, men hun gir ham ikke noe valg, sier en venn nær familien og fortsetter:

- Om Kanye ønsker å bli værende i familien, noe han desperat ønsker, må han få rumpa si i gir og komme seg ned på fertilitetsklinikken. Det har Kim sagt til ham, sier vennen.

PÅ TUR: Kim og Kanye har barna Saint og North fra før, og viser de ofte frem til fansen. Kim har derimot lyst på flere barn. Hun har fem søsken, og det kan godt være at hun ønsker å gi sine egen barn den samme oppveksten som hun hadde. Foto: Broadimage/REX/Shutterstock, NTB scanpix
PÅ TUR: Kim og Kanye har barna Saint og North fra før, og viser de ofte frem til fansen. Kim har derimot lyst på flere barn. Hun har fem søsken, og det kan godt være at hun ønsker å gi sine egen barn den samme oppveksten som hun hadde. Foto: Broadimage/REX/Shutterstock, NTB scanpix Vis mer

Det har i flere måneder gått rykter om at det har vært mange skjær i sjøen for Kim og Kanye når det gjelder ekteskapet deres. Paret giftet seg 24. mai 2014, etter å allerede ha vært sammen i flere år. Lille North var allerede kommet til verden den gang.

Saint, parets sønn, kom imidlertid til verden en stund seinere. Den 5. desember i 2015 kom han til verden, til fansens begeistring. Det kan derimot virke som om to barn ikke er nok for den mektige duoen.

Radar Online skriver at Kim endelig har bestemt at prøverørsbefruktning er den beste måten å klare å få barn på igjen. Dette kommer i kjølvannet av flere andre opplysninger tilknyttet en potensiell graviditet for realitystjernen.

Vurderte surrogatmor

I en episode av «Keeping up with The Kardashian» i høst frarådet flere leger henne å gjøre det, så surrogati har vært diskutert frem og tilbake i stjernens familie.

Mamma Kris (61) og storesøster Kourtney (38) var først skeptiske, men nå er imidlertid begge to villige til å være surrogat for Kim, ifølge People i midten av mai.

Kardashians mor Kris Jenner begynner å bli eldre, men har forsatt mulighet til å bære frem barn. Kim visste dette, og benyttet anledningen til å spørre om hun kunne tenke seg å bistå.

- Om jeg virkelig trodde jeg kunne bære det frem for deg, og det ville bli født ok, så ville jeg ha gjort det. Jeg ville virkelig ha gjort det, svarer hun.

Også Kourtney kastet seg inn i samtalen.

- Jeg har allerede tilbudt meg selv. Så ikke tror du er Mor Theresa, svarte hun.

Det er ikke uten grunn at Kim Kardashian vurderer surrogati for å få ett barn til inn i familien. Komplikasjonene fra hennes forrige svangerskap skremmer henne.

- Du vet aldri om du har det samme problemet som kan være ennå verre denne gangen. Du tar alltid en risk. Det er situasjoner hvor en blødende morkake kan bety liv og død, sa hennes lege til henne i fjor høst i «Keeping up with the Kardashians».

- Du kan blø ihjel, la mamma Kris til.

Det er ikke kjent om Kim fortsatt vurderer surrogati eller om hun har bestemt seg for å gjennomføre en prøverørsbefruktning hundre prosent.

FORFØRER: Realitystjerna Kim Kardashian forfører publikum mens hun danser under vakkert nordlys i ny kalendervideo. Omgivelsene ser nordiske ut, og det er første gangen stjerna viser seg på nett siden hun ble brutalt ranet i Paris i oktober. Video: Love Magazine Les hele artikkelen her: http://www.dagbladet.no/kjendis/kim-kardashian-er-tilbake-for... Vis mer