Kim Kardashian og Pete Davidson:

Kim tok grep etter dette

Rykter om at realitystjernen er sjalu begynte raskt å florere etter at Pete Davidson og Miley Cyrus tilbrakte tid sammen.

DUO: Pete Davidson og Miley Cyrus ledet en egen nyttårsending sammen. Nå spekuleres det på om dette ikke skal ha falt i god jord hos Davidsons flamme Kim Kardashian. Foto: Skjermdump fra NBC
DUO: Pete Davidson og Miley Cyrus ledet en egen nyttårsending sammen. Nå spekuleres det på om dette ikke skal ha falt i god jord hos Davidsons flamme Kim Kardashian. Foto: Skjermdump fra NBC Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av februar i fjor bekreftet stjerneparet Kim Kardashian (41) og Kanye West (44) at de skulle skilles.

Paret hadde da vært gift i nesten syv år, og sammen har de fire barn - North (8), Saint (6), Chicago (3) og Psalm (2).

Det skulle derimot ikke ta mange måneder før romanserykter begynte å svirre rundt «Keeping up with the Kardashians»-stjernen.

Romanserykter etter TV-kyss

Det hele startet i oktober i fjor, etter at Kardashian var med i det amerikanske humorshowet «Saturday Night Live». Der dukket hun opp i flere sketsjer, blant annet sammen med komiker Pete Davidson (28).

I programmet delte de to et kyss på skjermen, kledd ut som Aladdin og prinsesse Yasmine. Etter tv-kysset tok det ikke lang tid før romanseryktene mellom Kardashian og Davidson begynte å spre seg.

I november i fjor ble duoen avbildet hånd i hånd i fornøyelsesparken Knott's Scary Farm i California, og litt senere ble de observert på en hemmelig middag sammen på Staten Island i New York - som er Davidsons hjemsted.

Er tause

Flere utenlandske medier, deriblant E! News og Page Six meldte samme måned at de to dater, men duoen har hittil ikke uttalt seg om romanseryktene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.