Kim Kardashian og Pete Davidson:

Kim tok grep etter dette

Rykter om at realitystjernen er sjalu begynte raskt å florere etter at Pete Davidson og Miley Cyrus tilbrakte tid sammen.

DUO: Pete Davidson og Miley Cyrus ledet en egen nyttårsending sammen. Nå spekuleres det på om dette ikke skal ha falt i god jord hos Davidsons flamme Kim Kardashian. Foto: Skjermdump fra NBC
DUO: Pete Davidson og Miley Cyrus ledet en egen nyttårsending sammen. Nå spekuleres det på om dette ikke skal ha falt i god jord hos Davidsons flamme Kim Kardashian. Foto: Skjermdump fra NBC Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av februar i fjor bekreftet stjerneparet Kim Kardashian (41) og Kanye West (44) at de skulle skilles.

Paret hadde da vært gift i nesten syv år, og sammen har de fire barn - North (8), Saint (6), Chicago (3) og Psalm (2).

Det skulle derimot ikke ta mange måneder før romanserykter begynte å svirre rundt «Keeping up with the Kardashians»-stjernen.

KYSSET: Romanseryktene fikk fart på seg da Kim Kardashian og Pete Davidson kysset på tv . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

Romanserykter etter TV-kyss

Det hele startet i oktober i fjor, etter at Kardashian var med i det amerikanske humorshowet «Saturday Night Live». Der dukket hun opp i flere sketsjer, blant annet sammen med komiker Pete Davidson (28).

I programmet delte de to et kyss på skjermen, kledd ut som Aladdin og prinsesse Yasmine. Etter tv-kysset tok det ikke lang tid før romanseryktene mellom Kardashian og Davidson begynte å spre seg.

SKILLES: I den aller siste episoden av «Keeping up with the Kardashian» fortalte Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

I november i fjor ble duoen avbildet hånd i hånd i fornøyelsesparken Knott's Scary Farm i California, og litt senere ble de observert på en hemmelig middag sammen på Staten Island i New York - som er Davidsons hjemsted.

Er tause

Flere utenlandske medier, deriblant E! News og Page Six meldte samme måned at de to dater, men duoen har hittil ikke uttalt seg om romanseryktene.

Nå kan det derimot se ut til at Kardashian ikke er noe fan av at Davidson tilbringer tid med andre kvinner.

«PARTY IN THE USA»: Under «Mileys New Years Eve PartY» fikk Miley Cyrus problemer med toppen. Video: NBC / PRIVAT. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

Ifølge Page Six har Kardashian valgt å avfølge popstjernen Miley Cyrus (29) på Instagram etter at hun gjorde en tv-spesial med Davidson.

Det er Instagram-profilen MileyEdition, som for øvrig er en fan-konto tilegnet Cyrus, som hevder at Kardashian har avfulgt popstjernen på Instagram. Ifølge Instagram-profilen fulgte Kardashian «Wrecking Ball»-sangerinnen 10. desember i fjor.

Den samme dagen, 10. desember 2021, meldte Page Six at Cyrus hadde besøkt Davidsons leilighet, etter at de begge hadde vært med i det populære tv-programmet «The Tonight Show» med Jimmy Fallon (47).

UUUPS: Åtte år gamle North West, datter av det tidligere kjendisparet Kim Kardashian og Kanye West, sender live på sin tiktok-konto uten lov. VIDEO: @KimandNorth/TikTok Vis mer

På nyttårsaften forrige uke, ledet Cyrus og Davidson en helt spesiell TV-sending sammen fra Miami. Det skal ha vært tirsdag denne uken at det ble oppdaget at Kardashian ikke lenger følger Cyrus på Instagram.

Dette har ført til spekulasjoner rundt hvorvidt Kardashian er sjalu på at Cyrus og Davidson har tilbrakt tid sammen.

Dukket opp på bilder sammen

Det kan i hvert fall virke som at realitystjernen har tatt grep etter at Cyrus og Davidson jobbet sammen. De to sistnevnte har også har delt flere bilder på Instagram fra nyttårsendingen.

«La oss få dette året overstått», skrev Davidson til et bilde.

Også Cyrus har delt flere bilder på sin Instagram, i tillegg til flere videoer fra sendingen på nyttårsaften.

Hittil har verken Kardashian, Davidson eller Cyrus uttalt seg om saken. Så om det er en tilfeldighet at Kardashian i skrivende stund ikke lenger følger Cyrus, vites ikke.

TREKANTDRAMA? Instagram-avfølging fører til spekulasjoner. Foto: Felipe Ramales / SplashNews.comSplash News and PicturesUSA/NTB
TREKANTDRAMA? Instagram-avfølging fører til spekulasjoner. Foto: Felipe Ramales / SplashNews.comSplash News and PicturesUSA/NTB Vis mer

Feiret ikke nyttårsaften sammen

Mye kan derimot tyde på at Kardashian og Davidson ikke feiret nyttårsaften sammen, ettersom sistnevnte var på tv med Cyrus.

Ifølge Page Six feiret Kardashian nyttårsaften hjemme i Los Angeles sammen med barna sine. Hun og Davidson ble imidlertid gjenforent denne uken i anledning en reise til Bahamas sammen.

Pete Davidson har datet flere store kjendiskvinner, noe han mer eller mindre har blitt kjent for. han har også tidligere vært forlovet med popstjernen Ariana Grande (28).

LES OGSÅ: Slår tilbake mot kritikken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer