Kim strålte i hvitt to uker før bryllupet

Kim Kardashian forberedte seg på den store dragen med franskinspirert bryllupsshower.

ELEGANT: Kim Kardashian var iført en tettsittende hvit kjole på vei til sin egen bryllupsshower i Beverly Hills lørdag. Temaet på festen var franskinspirert og stod i stil med Kim og Kanye Wests nært forestående Paris-bryllup. Foto: Clint Brewer/Splash News/All Over Press
ELEGANT: Kim Kardashian var iført en tettsittende hvit kjole på vei til sin egen bryllupsshower i Beverly Hills lørdag. Temaet på festen var franskinspirert og stod i stil med Kim og Kanye Wests nært forestående Paris-bryllup. Foto: Clint Brewer/Splash News/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag 24. mai gifter stjerneparet Kim Kardashian (33) og Kanye West (36) seg i en storslått seremoni utenfor romantikkens hovedstad, Paris.

Men allerede denne helgen begynte bruden å komme i parisisk bryllupsmodus, da hun feiret sin bryllups-shower på Peninsula Hotel i Beverly Hills lørdag. Det melder RadarOnline.

LEKKER: Den 33 år gamle ettbarnsmoren så flott ut i hvitt lørdag, og vil sikkert være enda flottere når hun går til alters om to uker. Foto: Clint Brewer / Splash News/ All Over Press
LEKKER: Den 33 år gamle ettbarnsmoren så flott ut i hvitt lørdag, og vil sikkert være enda flottere når hun går til alters om to uker. Foto: Clint Brewer / Splash News/ All Over Press Vis mer

Den formfulle 33-åringen var iført en hvit, ettersittende cocktailkjole med perlestropper, samt sølvfargede pumps - og gav en hint om hvor flott hun vil se ut på bryllupsdagen.Kim var i selskap med blant andre mamma Kris Jenner (58), søstrene Kourtney (35) og Khloé Kardashian (29) og Kylie Jenner (16), samt kjente venner som den gravide sangeren Ciara (28), designer Rachel Roy (40), og modell og reality-stjerne Brittny Gastineau (31), skriver People.

Noe uventet var Kim Kardashian sparsommelig med Instagram-bilder fra festen, med unntak av flere fotoboks-lignende bilder av henne og venninnene.

Feiringen, som varte i et par tider, foregikk i et rom på Beverly Hills-hotellet som var pyntet med hvite roseoppsatser.

Og i tråd med Kim og Kanyes vanligvis så gjennomførte stil, var bryllups-showerens tema franskinspirert, i likhet med det forestående bryllupet.

Kims venninne Rachel Roy delte nemlig et talende Instagram-bilde fra de eksklusive festlighetene, fulgt av teksten «oui» og «Saturday wedding shower». Fotografiet viste Roys plass ved bordet, pyntet med både et mini-Eiffeltårn i hvit sjokolade og en pudderrosa eske med franske makroner fra Ladurée (ekstern lenke).

Den glamorøse reality-stjernen nøyde seg imidlertid ikke med en forskuddsfeiring av bryllupet lørdag.

På ettermiddagen ble Kim fotografert mens hun shoppet sammen med mamma Kris på Waterworks og Table Art (ekstern lenke) i West Hollywood.

LES OGSÅ: Satte salgsrekord etter blad-hets

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer