Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

- Kim spyttet på Tristan på fødestua

Familien Kardashian raser angivelig mot barnefaren Tristan Thompson etter utroskapsryktene.

FERSKE SNAKKISER: Se og Hørs reporter i Los Angeles, Kjersti Flaa, serverer de siste snakkis-nyhetene fra Hollywood den 20. april. Vis mer
Publisert

LOS ANGELES (Se og Hør): Det er magasinet In Touch som skriver om ryktene om at Kim Kardashian (37) ble så sint på Tristan Thompson (27) etter utroskapsryktene at hun spyttet på ham i fødestua der Khloé (33) lå for å føde deres felles datter True Thompson.

Bladet skriver også at Khloé er helt sønderknust - og at hun ikke klarer å slutte å gråte.

Det påstås dessuten at det finnes enda en video som viser Tristan i het omfavnelse med nok en kvinne, som basketballproffen skal ha truffet i november, og deretter igjen i februar i år.

Etter at de to angivelig hadde sex skal han ha kontaktet kvinnen for å be henne ta en angrepille, da de ikke hadde brukt beskyttelse under akten.

Dette er da kvinne nummer tre som er linket til Tristan mens han har vært sammen med Khloé.

  • Se flere av ukens snakkis-nyheter fra Hollywood øverst i saken!

Har vært mistenksom lenge

Det sies også at Khloé lenge har fattet mistanke om Tristan. Hun skal ha luktet på klærne hans etter at han kom hjem fra reiser for å kjenne om hun kunne lukte andre kvinner, eller finne spor etter utroskap.

Hun skal også ha lett febrilsk gjennom bagene hans etter bevis.

- Hun var alltid mistenksom på ham, og nå viser det seg at det ikke var ugrunnet. Hun føler seg totalt ydmyket, hevder en kilde.

Det aller verste er kanskje det faktum at Tristan har prøvd å sjekke opp søstrene hennes, sier en kilde til magasinet. Han skal ha lagt seg etter både Kourtney og Kendall under Khloés egen babyshower.

Føler seg fornedret

TMZ skal også ha snakket med en kilde nær Kardashian-familien som sier at forholdet mellom de to er i ruiner, tross i at Khloé har satt opp en fasade som kan tyde på det motsatte.

Kilden forteller til TMZ at Khloé er rasende på Tristan etter at det ble kjent at han gjentatte ganger skal ha vært utro mot henne.

Hun skal dessuten føle seg offentlig fornedret av alt oppstyret.

Saken fortsetter under bildet.

STØTTER SØSTEREN: Kim Kardashian (t.h.) skal angivelig ha spyttet på kjæresten til lillesøster Khloé Kardashian da hun møtte ham på fødestua. Foto: Splash News/ NTB scanpix
STØTTER SØSTEREN: Kim Kardashian (t.h.) skal angivelig ha spyttet på kjæresten til lillesøster Khloé Kardashian da hun møtte ham på fødestua. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Trodde han var tilgitt

Mange fikk inntrykk av at Khloé hadde tilgitt Tristan, da hun mandag la ut et bilde der hun røpet at navnet på babyen er True Thompson. Dette fordi hun altså valgte å bruke hans etternavn og ikke sitt eget.

Ifølge TMZs kilde er imidlertid alt kun er en fasade, og forholdet deres skal være i ferd med å kollapse.

Broren til Khloé, Rob Kardashian (31), skal, ifølge nettsiden, også være rasende på Tristan.

Khloé befinner seg foreløpig fremdeles hjemme i huset til Tristan i Cleveland sammen med den nyfødte datteren, men dette skal kun være fordi hun har alt babyutstyret der. De to skal visstnok ikke ha ha snakket sammen på flere dager.

TMZ og People skriver at realitystjernen planlegger å ta med seg datteren til sitt hjem i Los Angeles, så fort hun er i stand til å fly tilbake.

LES OGSÅ: - Dere burde være hjemme og passe på barnet deres

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer