HYLTE OG GRÅT: Kim Kardashian hylte og gråt da væpnede ranere tok seg inn i luksusleiligheten i Paris. Her sammen med livvakt Pascal Duvier noen dager før ranet. Foto: ABACAPRESS.COM Foto: Abaca
HYLTE OG GRÅT: Kim Kardashian hylte og gråt da væpnede ranere tok seg inn i luksusleiligheten i Paris. Her sammen med livvakt Pascal Duvier noen dager før ranet. Foto: ABACAPRESS.COM Foto: Abaca Vis mer

- Kim spurte om vi kom til å dø

Nattportieren som ble tvunget til å låse Paris-ranerne inn til superstjernen Kim Kardashian, bryter tausheten.

Publisert

SEOGHØR: Uker etter at superstjernen Kim Kardashian ble utsatt for et brutalt ran i en leilighet i Paris, kommer nå en av hotellets nattportierer med en rekke nye detaljer rundt den dramatiske natta.

Kim Kardashian ble truet med pistol av væpnede menn i politiuniform 3. oktober da hun var i den franske hovedstaden for å overvære moteuka.

Hun skal ha blitt fraranet smykker og juveler verdt rundt 90 millioner kroner.

Få dager etter Paris-innbruddet tok Kims nære venn Jonathan Cheban og Caitlyn Jenner bladet fra munnen og viste sin støtte.

HER SKJEDDE DET: I en leilighet i denne bygningen ble Kim Kardashian truet med våpen, bundet fast og ranet av tre menn. Foto: Georgie Gillard/Daily Mail/SOLO Syndication Foto: Solo Syndication
HER SKJEDDE DET: I en leilighet i denne bygningen ble Kim Kardashian truet med våpen, bundet fast og ranet av tre menn. Foto: Georgie Gillard/Daily Mail/SOLO Syndication Foto: Solo Syndication Vis mer

Lillesøster Khloé Kardashian (32) ga uttrykk for at søsteren opplevde hendelsen som «forferdelig traumatiserende»overfor talkshowdronninga Ellen DeGeneres.

Kim Kardashian har ennå ikke kommentert den dramatiske opplevelsen.

«Rapperens kone»

Algeriske Abdulraham (39) forteller i et stort intervju med den britiske avisa Daily Mail om hvordan han forsøkte å trøste en livredd Kim Kardashian da hun ble bundet og kneblet av tre ranere som tok seg inn på hennes rom.

Abdulraham, som ikke vil gå ut med hele navnet grunnet sin egen sikkerhet, jobbet deltid som nattportier på Hôtel de Pourtalès hvor Kim Kardashian bodde under Paris-oppholdet.

STØTTER SEG PÅ FAMILIEN: Kim Kardashian har holdt en lav profil og støttet seg på ektemannen Kanye West og barna Saint (t.v.) og North etter den dramatiske opplevelsen. Foto: Splash News
STØTTER SEG PÅ FAMILIEN: Kim Kardashian har holdt en lav profil og støttet seg på ektemannen Kanye West og barna Saint (t.v.) og North etter den dramatiske opplevelsen. Foto: Splash News Vis mer

Natt til 3. oktober var han alene på jobb da tre menn dukket opp i resepsjonen i klær som lignet politiuniformer. Mennene skal ha vært svært aggressive og voldelige mot nattportieren og spurt etter rommet til «rapperens kone».

- Kim spurte om vi kom til å dø

Han forteller til Daily Mail at han forsøkte å nekte mennene adgang til Kims rom, men ble truet med våpen og satt i håndjern før han måtte gå sammen med ranerne opp til superstjernas rom og låse opp med en ekstranøkkel.

- Jeg sa til ranerne at de ikke måtte skade henne. Da fikk jeg beskjed om å holde kjeft og ikke røre meg. De sa jeg ikke trengte å bekymre meg, men at de var der for pengene, sier Abdulraham til Daily Mail.

Da sikkerhetsvakten kom til rommet sammen med ranerne, skal Kim ha vært på soverommet sitt iført en badekåpe.

VAR I PARIS MED FAMILIEN: Kims søster Kourtney og hennes mor Kris Jenner var i Paris samtidig som ranet skjedde. Foto: Rex Features
VAR I PARIS MED FAMILIEN: Kims søster Kourtney og hennes mor Kris Jenner var i Paris samtidig som ranet skjedde. Foto: Rex Features Vis mer

En av ranerne sto ved portieren, mens den andre angrep Kim og rettet en pistol mot ansiktet hennes.

Tidligere har TV-kanalen E!, som står bak Kardashian-familiens realityserie, fått bekreftet at tobarnsmora ikke var alene i leiligheten under ranet.

Kims stylist og venninne, Simone Harouche (36), også var til stede i luksusleiligheten, men på et bad i etasjen under.

Kim Karadashian blet bedt om å være rolig etter at hun startet å gråte og hyle, ifølge Abdulraham.

- Jeg ba henne være rolig. Hun spurte meg om vi kom til å dø, jeg svarte at jeg ikke visste. Da fortalte hun at hun hadde familie og barn, før hun begynte å skrike igjen. Det var da ranerne tok et teipstykke og teipet over munnen hennes, forteller han til Daily Mail.

Like etter skal de ha bundet superstjernas hender og føtter med svart teip før de bar henne inn på baderommet og la henne på gulvet, ikke badekaret, ifølge Abdulraham.

DEKKET SEG TIL: Kim Kardashian har ikke uttalt seg om det dramatiske Paris-ranet. Her er hun sammen med dattera på vei ut fra en leilighet i New York få dager etter. Foto: Zuma Press Foto: Zuma Press
DEKKET SEG TIL: Kim Kardashian har ikke uttalt seg om det dramatiske Paris-ranet. Her er hun sammen med dattera på vei ut fra en leilighet i New York få dager etter. Foto: Zuma Press Foto: Zuma Press Vis mer

Takker ranerne

Ifølge 39-åringen skal ranerne bare ha vært interessert i penger, men da de oppdaget at det var lite kontanter i Kims leilighet, skal da ha bedt om smykker. Det dramatiske ranet vart i minst tretti minutter, og ranerne skal ha blitt sinte og stressa da de forsto at Karadashian ikke snakket fransk, noe som gjorde kommunikasjonen svært vanskelig.

Abdulraham forteller til Daily Mail at ranerne stakk fra leiligheten da Kims livvakt, Pascal Duvier, ringte hennes telefon. Fem minutter senere skal Duvier og hans sjåfør ha kommet til rommet, og politiet like etter.

- Jeg fikk ingen følelse av at ranerne var onde mennesker. Jeg vil takke dem for at de ikke skadet meg eller Kim.

- Da Kim dro, ga hun meg en klem. Jeg sa til henne at det viktigste var at vi var i live, forteller portieren til Daily Mail.

Abulraham forteller til nettstedet at han nå ønsker å reise hjem til sin kone og sønn i Algerie.

Denne saken ble først publisert på Dagbladet.no

LES OGSÅ: - Kim tar en velfotjent pause

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer