<strong>SURROGATI:</strong> I et nytt intervju forteller Kim Kardashian åpenhjertig om de følelsesmessige utfordringene tilknyttet avgjørelsen om å benytte surrogati for å få sitt tredje barn. Her sammen med ektemannen Kanye West. Foto: Splash News
SURROGATI: I et nytt intervju forteller Kim Kardashian åpenhjertig om de følelsesmessige utfordringene tilknyttet avgjørelsen om å benytte surrogati for å få sitt tredje barn. Her sammen med ektemannen Kanye West. Foto: Splash News Vis mer

Kim Kardashian og surrogati:

Kim sliter med surrogati-beslutningen

- Det er en indre kamp, sier Kim om den lille datteren, som blir båret fram av en annen kvinne.

Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Etter måneder med spekulasjoner bekreftet Kim Kardashian (37), i slutten av september, at hun og ektemannen Kanye West (40) blir foreldre for tredje gang.

Og da reality-stjernen gjestet «The Ellen DeGeneres Show» onsdag, kom hun til å røpe kjønnet på sitt tredje barn. Det gjorde hun da hun snakket om datteren North Wests (4) forhold til den ufødte babyen:

- Datteren min synes det er vanskelig å forstå seg på henne, sa Kim i tv-studio, ifølge Entertainment Tonight.

Snakket om «lillesøster»

Hos Ellen DeGeneres forklarte også den vordende trebarnsmoren at hun arrangerte en babyshower i helgen slik at North skulle forstå bedre hva som er på vei.

Og dagen etter var det North som pakket ut alle gavene fra gjestene:

- Hun sa: «Mamma, siden lillesøster ikke er her, tror jeg at jeg trenger å ha alle lekene på rommet mitt. Og så kan jeg leke med dem og bare bli sikker på at de er OK for lillesøster», la tv-stjernen til.

At fireåringen ikke helt skjønner hva som skjer, er neppe særlig rart. Til forskjell fra Kims to foregående svangerskap, foregår nemlig familieforøkelsen via en surrogatmor.

37-åringen har ved flere anledninger gjort offentligheten kjent med diverse helsemessige utfordringer tilknyttet en ny graviditet - som i verste fall kan gi store fødselskomplikasjoner.

Til tross for at Kim tidligere har gitt uttrykk for at hun synes det er «helt forferdelig» å være gravid, erkjenner hun, i et nytt intervju, at surrogat-avgjørelsen var enda vanskeligere å svelge.

- Indre kamp

- De som sier eller tror at dette var en kjapp og grei løsning, tar fullstendig feil, meddeler Kim overfor kjendisnettstedet Entertainment Tonight.

Det er spesielt mangelen på kontroll, basert på det faktum at babyen faktisk ikke vokser inni hennes egen mage, som plager realitydronningen.

Saken fortsetter nedenfor.

Total eclipse of the heart

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

- Jeg stoler selvfølgelig på kvinnen som bærer fram barnet mitt, men det er følelsen av å vite at du har gjennomført to svangerskap, og så er du plutselig ikke til stede i ditt tredje. Det er utrolig rart og vanskelig - definitivt en mye tøffere erfaring enn jeg trodde. En daglig indre kamp, forteller hun til nettstedet.

Da 37-åringen gikk inn for å benytte surrogati, så hun ikke for seg at prosessen skulle gi følelsesmessige konsekvenser.

Saken fortsetter nedenfor.

SEX OG FISING: Kim Kardashian gjestet Jimmy Kimmels talkshow, men skuespiller Jennifer Lawrence stilte spørsmålene, - og det var ikke helt normale spørsmål. Video: CNN Vis mer

Nedslående beskjed

Fra før har ekteparet Kardashian West datteren North (4) og sønnen Saint (1). Kardashian åpnet opp om svangerskapskomplikasjoner allerede etter sitt første svangerskap, da hun lenge trodde at hun ikke kunne bli mor igjen.

Reality-profilen har såkalt forliggende morkake, som ifølge Norsk Helseinformatikk er en tilstand der morkaka helt eller delvis dekker den indre åpningen i livmora - altså den veien barnet skal ut. Tendensen til blødninger vil øke jo nærmere kvinnen kommer termin, ifølge nettstedet.

- Du vet aldri om du har det samme problemet, som kan være enda verre denne gangen. Du tar alltid en risk. Det kan oppstå situasjoner der en blødende morkake kan bety liv og død, lød beskjeden fra Kardashians lege i en nylig episode av familiens velkjente realityprogram, gjengitt av People.

Kardashians tredje barn er ventet å komme til verden over nyttår. Surrogati er ikke uvanlig i USA, der metoden tillates i alle former. Her hjemme er surrogati derimot forbudt, noe som har sørget for en rekke debatter gjennom årene.

<strong>TREBARNSMOR:</strong> Kim Kardashian er stolt mor til North og Saint. Snart blir hun og ektemannen Kanye West foreldre igjen. Foto: NTB Scanpix
TREBARNSMOR: Kim Kardashian er stolt mor til North og Saint. Snart blir hun og ektemannen Kanye West foreldre igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
<strong>PÅ MOTESHOW:</strong> Kim og Kanye sammen med datteren North på moteshow i New York i 2015. Foto: AFP
PÅ MOTESHOW: Kim og Kanye sammen med datteren North på moteshow i New York i 2015. Foto: AFP Vis mer

- Mange babyer

Kims bekreftelse på at hun venter sitt tredje barn, kom bare dager etter at nyheten om at hennes søtre Kylie Jenner (20) og Khloé Kardashian (33) skal være gravide.

Til nå har verken Kylie eller Khloé kommentert graviditetsryktene, men i oktober overrasket de to søstrene med baby-kommentarer da de reklamerte for 20-åringens sminkemerke «Kylie Cosmetics».

I den fem minutter lange presentasjonsvideoen - hvor kameraene ikke filmet magene deres - spøkte de to ifølge People med at de har flere babyer på gang.

- Vi skapte disse. Det er vår baby som vi har fått sammen. Vi har åtte, sa Khloé og siktet til de forskjellige nye sminkene, da Kylie la til:

- Vi har så mange babyer!

LES OGSÅ: Ble tatt på fersken i fruktavdelingen

Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer