Kim Kardashian West:

Kim slår tilbake mot bildekritikk

- Det er så latterlig!

TAR DET MED ET SMIL: Kim Kardashian West ble i helgen anklaget for å ha manipulert et bilde av seg selv. Nå forklarer hun hva som skal ha skjedd. Foto: NTB Scanpix
TAR DET MED ET SMIL: Kim Kardashian West ble i helgen anklaget for å ha manipulert et bilde av seg selv. Nå forklarer hun hva som skal ha skjedd. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Lørdag delte realitystjerna Kim Kardashian West (37) et bilde av seg selv, der hun tydelig har redigert på kurvene i en bilderedigeringsapp.

Etter kommentarfeltet å dømme var fansen tydelig forvirret over hva som hadde skjedd med bilen som står parkert like bak henne.

På originialbildet, som blant andre Daily Mail har publisert, ser man at det er tydelige forskjeller fra bildet Kim delte på Instagram-profilen sin. ​

‪Let’s March! @AMarch4OurLives @EveryTown (Wear Orange) 📸 BACKGRID

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

37-åringen har i ettertid fjernet kommentarfeltet fra bildet, men velger nå å slå tilbake mot kritikken. Hun kommer nemlig med følgende begrunnelse på hva som skal ha skjedd med motivet:

- Jeg leser på internett og på ulike nettsider at jeg har hatt en såkalt «Photoshop-blemme». Det er så latterlig!. Jeg la ut et bilde på Instagram som en fan allerede hadde lagt ut. Det ser ut som om vedkommende har speilet bildet, og at det er årsaken til at bilen ser slik ut. Så dette er bare morsomt. Hvem ville redigert en bil til å se slik ut, uansett? Lol, skriver Kim på sine nettsider.

Tatt på fersken

Det er likevel ikke første gang Kardashian blir anklaget for å ha manipulert bilder av seg selv.

Da hun i 2014 delte et bilde av seg selv og Blac Chyna, bekreftet flere photoshop-eksperter overfor RadarOnline at realitystjernen hadde jukset med bildet.

- Du ser tydelig en ujevnhet på samme høyde som Kims bryster. Dette kan være fordi hun har brukt et photoshop-verktøy for å forstørre brystene. Det er også ujevnheter på gulvet som følger samme form som Kims midje og hofter, sa Photoshop-ekspert Peeje T til nettstedet.

📸 BACKGRID

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

På bildet viste Kardashian frem sin veltrente mage iført treningsbukser og sports-BH.

- På magebildet ser vi at dørkarmen buler ut på linje med Kims midje, sa Peeje og forklarte at dette ville skjedd dersom hun forminsket midjen i photoshop.

En annen ekspert, Devon Talbert, kom til samme konklusjon.

- Etter å ha sett bildene mener jeg de er manipulert. Jeg spurte meg selv om Kim ville gått gjennom så mye trøbbel for å endre bildene, men i dag er det så mange mobil-applikasjoner så man er bare et par tastetrykk unna den perfekte kroppen.​

Saken fortsetter under:

Slo tilbake

«Keeping Up with the Kardashians»-stjernen er ikke alene om å ha jukset med bildene sine i forkant av publisering.

Noen ganger må stjernene imidlertid gå ut og avkrefte bildejuks, noe sangstjernen Jennifer Lopez (48) gjorde i fjor.

Det var én detalj ved bildet Lopez delte på Instagram fikk fansen til å reagere, ifølge Cosmopolitan. Flere la merke til en utydelig flekk rett over hofta hennes, som kan minne om et merke som kan dukke opp når man redigerer bilder i Photoshop.

«Jeg elsker deg, du er idolet mitt, men hvorfor mangler det en bit av magemusklene dine?», skrev en.

«Hva skjedde med ryggen din?? Det er som om en bit er tatt ut! Forvirret», skrev en annen.

Jennifer Lopez var imidlertid kjapt ute med å forsvare bildet. I sitt eget kommentarfelt under bildet slo hun tilbake mot anklagene.

- Herregud, det er bare en flekk på speilet ... lol ... ikke photoshop, skrev hun.

Til kommentaren la hun dessuten til flere emneknagger, deriblant en som spilte nettopp på anklagene om bildejuks: #Skulle ønske det fantes Photoshop for hatere.

​LES OGSÅ: - Stjeler godteri fra barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer