Kim skapte rumpebonanza

Se de elleville parodiene på Kim Kardashians nakenstunt.

RUMPE: Etter nakenbildet av Kim Kardashian West ble lagt ut på nettet, rant det inn med parodier.
RUMPE: Etter nakenbildet av Kim Kardashian West ble lagt ut på nettet, rant det inn med parodier. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian West (34) har alles øyne på seg, noe hun ikke har tenkt til å gi slipp på. Hun har en omdiskutert kropp, deler privatlivet i en realityserie og har berømte ekteskap og skilmisser.

I nyere tid har hun giftet seg med rapper Kanye West, gjennomgått en enorm stilforandring, posert på forsiden av selveste Vogue, og fått et barn.

Men alt dette ga henne tydeligvis ikke nok oppmerksomhet. Forrige uke poserte hun kliss naken for motemagasinet Paper Magazine. Dette skulle «få internett til å knele».

#TheEndofTheInternet Foto: Fredrik Arff Sminke: Mette Johrde

Et bilde publisert av @kaassolini

Siden den gang har mange parodier blitt publisert i sosiale medier. Blant annet vår egen Else Kåss Furuseth, har gjenskapt Kims rumpebilde.

Adrian Grenier, kjent fra serien «Entourage», la ut dette bildet på Twitter. Og selv om de fleste parodiene er gjort gjennom Photoshop, er det noen som drar den litt lenger.

#sorryboutit @kimkardashian

Et bilde publisert av Patrick Stevenson (@patstevensonhobo)

For det er ikke bare vår egen Else som stilte opp naken. Nick Boshier fra humorgruppen Bondi Hipsters, har gjenskapt det ene bildet av Kim, hvor man ser henne naken forfra. Med utstyret mellom bena, en oljeinnsmurt kropp og et bredt glis rundt munnen, ser komikeren svært festlig ut.

En Twitter-bruker spilte på Kims beryktede bakdel, og lagde henne halvt hest og halvt menneske.

- Kim ser ut som en blanding av hest og menneske på bildet fra før av, så jeg dro den enda litt lenger, skrev Twitter-brukeren bak dette bildet.

Ellen Degeneres og kjæresten Portia De Rossi fikk inspirasjon av Kim til å lage årets julekort. Resultatet ble slik:

LES OGSÅ: Klar for nytt barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer