– Kim så meg i kjole

Bruce Jenner bekrefter omsider at han vil bytte kjønn i stort intervju.

NÆRT FORHOLD: I sitt intervju med Diane Sawyer, sier Bruce Jenner at stedatteren Kim Kardashian er den som er lettest å snakke med om kjønnsskiftet. Foto: Scanpix
NÆRT FORHOLD: I sitt intervju med Diane Sawyer, sier Bruce Jenner at stedatteren Kim Kardashian er den som er lettest å snakke med om kjønnsskiftet. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Det har stormet rundt Bruce Jenner (65) i lengre tid, da det i januar i år kom det frem at den tidligere OL-vinneren ville bli kvinne.

Bruce var gift med Kris Jenner (59) i 22 år før de skilte seg i desember i fjor. Kort tid etter ble  han han blant annet sett med fransk manikyr på neglene, langt flommende hår og feminine klær.

Til tross for rykteflommen, har 65-åringen holdt kortene tett til brystet – frem til nå.

DEN GANG DA: Her er Bruce i sine yngre dager som OL-vinnende atlet. Foto: Scanpix
DEN GANG DA: Her er Bruce i sine yngre dager som OL-vinnende atlet. Foto: Scanpix Vis mer

I et stort intervju med den anerkjente TV-journalisten Diane Saywer (69), bekrefter Bruce for første gang at han identifiserer seg som en kvinne. Selv om han ikke vil røpe sitt kvinnelige navn, forteller han Diane at «dette blir siste gang han identifiserer seg som Bruce».

Saken fortsetter under bildet.

Under det to timer lange intervjuet, ble Bruce blant annet spurt om hvordan hans verdenskjente familie fant ut om «hemmeligheten» hans. Han avslørte at stedatteren og reality-stjernen Kim Kardashian (34) så ham i kjole for flere år siden.

– Den første av jentene jeg fortalte det til, var Kimberly. Hun tok meg på fersken en dag, hun gikk bare rett inn.

Når Sawyer spurte hvordan Kardashian-søsteren reagerte, sa Bruce at 34-åringen hadde dratt umiddelbart og at de to aldri snakket om hendelsen igjen – før ryktene begynte å gå.

SPORTY: Den tidligere friidrettsstjernen Bruce Jenner fotografert under sommer-OL i Canada i 1976. Jenner vant gullmedalje i tikamp. Foto: NTB Scanpix
KJEKKAS: Bruce Jenner fotografert på 70-tallet. Foto: NTB Scanpix
80-TALLS: Bruce Jenner anno 1988. Foto: NTB Scanpix
VENNER: Bruce Jenner og avdøde Robert Kardashian på 90-tallet.
DA DET HELE STARTET: Bruce Jenner og Kim Kardashian avbildet på rød løper på begynnelsen av 2000-tallet. Foto: NTB Scanpix
EKSKONA: Bruce Jenner og hans daværende kone Kris Jenner på rød løper på slutten av 2000-tallet. Foto: NTB Scanpix
STRAM I MASKA: Bruce Jenner fotografert på et sportsevent i New York i 2013. De siste årene har reality-kjendisen latt håret gro. Foto: NTB Scanpix
LANGHÅRET: Bruce Jenner så slik ut i 2014. Foto: NTB Scanpix
FEMININE FAKTER: Bruce Jenner slik han så ut tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
I DAG: Bruce Jenner fotografert tidligere i år. Foto: NTB ScanpixKim slet visstnok med å akseptere Bruces ønske om å bli en kvinne, men en prat med ektemannen Kanye West (37) skal ha hjulpet henne stort.

– Siden den gang har Kimberly vært, med stor margin, den mest aksepterende. Hun er den som er lettest å snakke med, forteller Bruce åpenhjertig.

Saken fortsetter under bildet.
I etterkant av intervjuet, postet Kim to bilder på Instagram hvor hun hyllet stefarens mot.

«Kjærlighet er å ha motet til å være den mest ekte, beste versjonen av deg selv. Bruce er kjærlighet. Jeg er glad i deg, Bruce. #StoltDatter», skrev hun under et av bildene.

«Det er ikke alltid lett, men vi støtter deg uansett hva! Din ærlighet har åpnet så mange dører for andre og gitt dem en mulighet til å være modige og leve et autentisk liv! #respekt #helt #familie», lød den andre meldingen fra brunetten.

LES OGSÅ: Politiet rykket ut til Bruce Jenners hjem