– Kim så meg i kjole

Bruce Jenner bekrefter omsider at han vil bytte kjønn i stort intervju.

NÆRT FORHOLD: I sitt intervju med Diane Sawyer, sier Bruce Jenner at stedatteren Kim Kardashian er den som er lettest å snakke med om kjønnsskiftet. Foto: Scanpix
NÆRT FORHOLD: I sitt intervju med Diane Sawyer, sier Bruce Jenner at stedatteren Kim Kardashian er den som er lettest å snakke med om kjønnsskiftet. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det har stormet rundt Bruce Jenner (65) i lengre tid, da det i januar i år kom det frem at den tidligere OL-vinneren ville bli kvinne.Bruce var gift med Kris Jenner (59) i 22 år før de skilte seg i desember i fjor. Kort tid etter ble  han han blant annet sett med fransk manikyr på neglene, langt flommende hår og feminine klær.Til tross for rykteflommen, har 65-åringen holdt kortene tett til brystet – frem til nå.

I et stort intervju med den anerkjente TV-journalisten Diane Saywer (69), bekrefter Bruce for første gang at han identifiserer seg som en kvinne. Selv om han ikke vil røpe sitt kvinnelige navn, forteller han Diane at «dette blir siste gang han identifiserer seg som Bruce».Saken fortsetter under bildet.Under det to timer lange intervjuet, ble Bruce blant annet spurt om hvordan hans verdenskjente familie fant ut om «hemmeligheten» hans. Han avslørte at stedatteren og reality-stjernen Kim Kardashian (34) så ham i kjole for flere år siden.– Den første av jentene jeg fortalte det til, var Kimberly. Hun tok meg på fersken en dag, hun gikk bare rett inn.Når Sawyer spurte hvordan Kardashian-søsteren reagerte, sa Bruce at 34-åringen hadde dratt umiddelbart og at de to aldri snakket om hendelsen igjen – før ryktene begynte å gå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer