– Kim så meg i kjole

Bruce Jenner bekrefter omsider at han vil bytte kjønn i stort intervju.

NÆRT FORHOLD: I sitt intervju med Diane Sawyer, sier Bruce Jenner at stedatteren Kim Kardashian er den som er lettest å snakke med om kjønnsskiftet. Foto: Scanpix
NÆRT FORHOLD: I sitt intervju med Diane Sawyer, sier Bruce Jenner at stedatteren Kim Kardashian er den som er lettest å snakke med om kjønnsskiftet. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det har stormet rundt Bruce Jenner (65) i lengre tid, da det i januar i år kom det frem at den tidligere OL-vinneren ville bli kvinne.

Bruce var gift med Kris Jenner (59) i 22 år før de skilte seg i desember i fjor. Kort tid etter ble  han han blant annet sett med fransk manikyr på neglene, langt flommende hår og feminine klær.

Til tross for rykteflommen, har 65-åringen holdt kortene tett til brystet – frem til nå.

DEN GANG DA: Her er Bruce i sine yngre dager som OL-vinnende atlet. Foto: Scanpix
DEN GANG DA: Her er Bruce i sine yngre dager som OL-vinnende atlet. Foto: Scanpix Vis mer

I et stort intervju med den anerkjente TV-journalisten Diane Saywer (69), bekrefter Bruce for første gang at han identifiserer seg som en kvinne. Selv om han ikke vil røpe sitt kvinnelige navn, forteller han Diane at «dette blir siste gang han identifiserer seg som Bruce».

Saken fortsetter under bildet.

Under det to timer lange intervjuet, ble Bruce blant annet spurt om hvordan hans verdenskjente familie fant ut om «hemmeligheten» hans. Han avslørte at stedatteren og reality-stjernen Kim Kardashian (34) så ham i kjole for flere år siden.

– Den første av jentene jeg fortalte det til, var Kimberly. Hun tok meg på fersken en dag, hun gikk bare rett inn.

Når Sawyer spurte hvordan Kardashian-søsteren reagerte, sa Bruce at 34-åringen hadde dratt umiddelbart og at de to aldri snakket om hendelsen igjen – før ryktene begynte å gå.Kim slet visstnok med å akseptere Bruces ønske om å bli en kvinne, men en prat med ektemannen Kanye West (37) skal ha hjulpet henne stort.

– Siden den gang har Kimberly vært, med stor margin, den mest aksepterende. Hun er den som er lettest å snakke med, forteller Bruce åpenhjertig.

Saken fortsetter under bildet.
I etterkant av intervjuet, postet Kim to bilder på Instagram hvor hun hyllet stefarens mot.

«Kjærlighet er å ha motet til å være den mest ekte, beste versjonen av deg selv. Bruce er kjærlighet. Jeg er glad i deg, Bruce. #StoltDatter», skrev hun under et av bildene.

«Det er ikke alltid lett, men vi støtter deg uansett hva! Din ærlighet har åpnet så mange dører for andre og gitt dem en mulighet til å være modige og leve et autentisk liv! #respekt #helt #familie», lød den andre meldingen fra brunetten.

LES OGSÅ: Politiet rykket ut til Bruce Jenners hjem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer