I NEW YORK: Kim Kardashian og sønnen Saint avbildet på vei ut fra deres luksusleilighet i New York denne uken. Foto: NTB scanpix
I NEW YORK: Kim Kardashian og sønnen Saint avbildet på vei ut fra deres luksusleilighet i New York denne uken. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kim Kardashian:

- Kim reiste til New York for å identifisere Paris-ranerne

Realitystjernen møtte fransk dommer i millionbyen.

Publisert

(Seoghør.no): Kim Kardashian (36) opplevde sitt livs mareritt da hun i starten av oktober ble brutalt overfalt og ranet i Paris.

Flere bevæpnede menn stjal smykker og juveler til en verdi av 90 millioner kroner fra leiligheten hun oppholdt seg i, og selv ble hun bundet fast og plassert i et badekar.

Ifølge TMZ var «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen i New York onsdag for å snakke med en dommer i forbindelse med Paris-ranet.

Kilder forteller til nettstedet at Kardashian fortalte hele historien om hva som skjedde natt til mandag 3. oktober, og skal også ha hjulpet til med å identifisere gjerningsmennene.

TOK MED BARNA: Kim Kardashian og barna North og Saint avbildet i New York, der realitystjernen er for å vitne i forbindelse med Paris-ranet. Foto: NTB scanpix
TOK MED BARNA: Kim Kardashian og barna North og Saint avbildet i New York, der realitystjernen er for å vitne i forbindelse med Paris-ranet. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Kim har sagt at mennene som brøt seg inn på rommet hadde vært forskjellige franske aksenter og ikke snakket engelsk, sier en kilde nær Kardashian til nettstedet ETOnline.

- Føler seg sterk nok

Det franske rettssystemet er ganske forskjellig fra det amerikanske systemet, ettersom dommere i straffesaker kan reise til ofre for å intervjue dem, spesielt i høyprofilerte saker, skriver TMZ.

Kim Kardashian skal ha hatt med seg sine to barn, North (3) og Saint (1), til New York, mens ektemannen Kanye West (39) skal ha blitt hjemme i Los Angeles.

- Hun er redd for at det skulle ha blitt for stressende for ham, og hun føler seg sterk nok til å håndtere situasjonen på egenhånd, sier en kilde.

15 personer arrestert

Forrige måned meldte Sky News at fransk politi har arrestert 15 personer i forbindelse med ranet.

Den franske kanalen LCI meldte at de påståtte ranerne skal tilhøre den franske mafiaen og at de er kjent med organisert kriminalitet. Flere av dem skal være i 50-årene, mens én angivelig er i starten av 70-årene, skrev Sky News.

- Kim var ikke klar over hvor mange som faktisk var involvert i ranet før alle ble arrestert, sier en kilde til ETOnline.

Åpnet seg om hendelsen

Tobarnsmoren holdt lenge en lav profil etter den skjebnesvangre natten i den franske hovedstaden, men i starten av januar gjorde hun comeback i sosiale medier.

Det tok også tre måneder før realitystjernen snakket om hendelsen for første gang. Dette var i et kort promoklipp til en kommende episode av familiens realityserie.

«De skulle skyte meg bakfra. Det var ingen utvei. Jeg blir så opprørt av å tenke på det», sier Kardashian i videoen.

STILTE OPP: Kims ektemann, Kanye West, skal ha løpt av scenen under en konsert i New York da han fikk vite at kona var blitt overfalt i Paris. Foto: NTB scanpix
STILTE OPP: Kims ektemann, Kanye West, skal ha løpt av scenen under en konsert i New York da han fikk vite at kona var blitt overfalt i Paris. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: De nye bildene av Kylie Jenner får silikonryktene til å svirre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer