TIL TOPPS: Kim Kardashian West ble av bladet GQ kåret til årets kvinne. Hun viste seg i anledning kåringen sammen med ektemannen Kanye West. Foto: All Over Press
TIL TOPPS: Kim Kardashian West ble av bladet GQ kåret til årets kvinne. Hun viste seg i anledning kåringen sammen med ektemannen Kanye West. Foto: All Over Press Vis mer

Kim raste da hun ble kåret til årets kvinne

Men det var ikke på grunn av selve prisen.

Publisert

SEOGHØR.NO: Da Kim Kardashian West (33) var til stede på MTV Video Music Awards nylig, ble hun kåret til kveldens verst kledde.

PRYDER FORSIDEN: Kardashian viser seg fram på forsiden av oktoberutgaven av bladet. Inne i bladet viser hun seg uten en tråd. Foto: GQ
PRYDER FORSIDEN: Kardashian viser seg fram på forsiden av oktoberutgaven av bladet. Inne i bladet viser hun seg uten en tråd. Foto: GQ Vis mer
SA KLART IFRA: Stjernen ble omtalt som Kim Kardashian da hun ble ropt opp som vinner av kåringen. Da snerret hun tilbake: Det er Kim Kardashian WEST!! Foto: All Over Press
SA KLART IFRA: Stjernen ble omtalt som Kim Kardashian da hun ble ropt opp som vinner av kåringen. Da snerret hun tilbake: Det er Kim Kardashian WEST!! Foto: All Over Press Vis mer

Tirsdag kveld tok realitystjernen også del i en kåring. Og denne gangen gikk det hele mye bedre. Stjernen ble nemlig kåret til årets kvinne av bladet GQ.

Likevel var det ikke den aller blideste versjonen av Kim som mottok prisen. Hun snerret til magasinets redaktør, Dylan Jones, da han omtalte henne som Kim Kardashian.

- Det er Kim Kardashian WEST! utbrøt hun ifølge Daily Mail.

Jones hadde forberedt seg på hva han skulle si, men han hadde nok ikke forberedt seg på reaksjonen fra Kim.

- Hun er rett og slett en av verdens mest kjente kvinner. Dronningen av sosiale medier og dronningen av TV. Og etter at hun giftet seg med Kanye West, har hun blitt en del av verdens mest kjente par. Hun er «kakao cola»-berømt! Det er Kim Kardashian! sa han.

Etter å ha fått orden i navnerotet, takket realitystjernen for at hun gikk til topps i kåringen.

- Jeg ønsker å takke GQ for at de mener jeg er årets kvinne, og ektemannen min for at han får meg til å føle meg som årets kvinne hver dag, sa hun.

Kardashian West hadde på seg en latex-body fra Atsuko Kudo med et langt skjørt i en sølv-metallisk farge med broderier fra Ralph & Russo da hun viste seg for de oppmøtte ved Royal Opera House i London.

Reality-stjernen skal ha vært i godt humør resten av kvelden, og klarte ikke å holde fingrene fra ektemannen.

I anleding Kims nye tittel som årets kvinne, har hun stilt opp i en sexy fotoshoot for bladet. Hun pryder også forsiden.

På bildene viser Kardashian West seg uten en tråd, noe hun flere ganger tidligere har gjort. Hun har også lysere hår på bildene, noe som kan tyde på at de er tatt for en god stund siden. Realitystjernen har de siste månedene nemlig hatt helt sort hår.


LES OGSÅ: Kim Kardashian kåret til verst kledd

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer