Kim overrasket på stranden i Mexico

Realitystjernen tok med seg barna North og Saint - og en liten bikini - på ferieturen.

FAMILIETID: Denne uken tok Kim Kardashian turen til Mexico sammen med noen venner og barna Saint (bildet) og North. Da familien koste seg på stranden torsdag, benyttet TV-stjernen også sjansen til å vise frem resultatet av det tøffe slankeregimet sitt. Foto: Splash News
FAMILIETID: Denne uken tok Kim Kardashian turen til Mexico sammen med noen venner og barna Saint (bildet) og North. Da familien koste seg på stranden torsdag, benyttet TV-stjernen også sjansen til å vise frem resultatet av det tøffe slankeregimet sitt. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter at Kim Kardashian (35) fødte sønnen Saint West (8 mnd.) før jul i fjor, har «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen ligget i hardtrening for å komme i toppform.

Tidligere i sommer røpet Kim at hun var nede i 60 kilo, bare drøyt fem kilo mer enn hva hun veide i 2010 - lenge før hun giftet seg med Kanye West (39) og ble tobarnsmor.

RadarOnline hevdet at superstjernen umulig kunne veie så lite som 60 kilo, men Kim har uansett fortsatt med tøffe treningsøkter. På Snapchat har hun vist at hun til og med kan finne på å trene to ganger om dagen.

Tidligere denne måneden fortalte stjernen på Snapchat at den nye vekten hennes er i underkant av 57 kilo, men at hun fortsatt vil miste et par kilo til, skriver News.com.au.

Og om det skulle være noen tvil om at Kim Kardashian har funnet tilbake til «drømmekroppen» sin, viste hun like godt frem resultatet av slankingen denne uken.

Saken fortsetter under bildet.

HAR TRENT HARDT: Kim Kardashian røpet nylig at hun nesten er tilbake til «matchvekten» hun hadde før hun ble mor. Her koser hun seg med sønnen Saint i Mexico torsdag.  Foto: Splash News
HAR TRENT HARDT: Kim Kardashian røpet nylig at hun nesten er tilbake til «matchvekten» hun hadde før hun ble mor. Her koser hun seg med sønnen Saint i Mexico torsdag. Foto: Splash News Vis mer

Berømte former

Ifølge TMZ har TV-stjernen tatt turen til Mexico sammen med datteren North (3) og lille Saint. Og torsdag iførte 35-åringen seg en liten knyttebikini for en tur på stranden med barna. 

Nettstedet klarer ikke å unnlate å nevne Kims velkjente bakdel, som tobarnsmoren utvilsomt har lagt ned mange treningstimer i de siste månedene.

- Familien dro ut sammen på torsdag for å more seg i sola. Og barna er så utrolig søte at de nesten satte Kims berømte attributter i skyggen. Nesten, skriver TMZ til de nye binikibildene av Kardashian.

Reality-stjernen nyter livet på den private luksusresorten Casa Amara i Punta Mita, ifølge Splash News. Også etter bryllupet sitt i 2014 ferierte Kim i sus og dus i luksusvillaen - den gang med sin ferske ektemann.

På Instagram-profilen sin har Kim dessuten delt flere bilder fra Mexico-ferien, der hun koser seg med venner i tillegg til de to barna sine.

Saken fortsetter nedenfor.

#VacayVibez @golden_barbie

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Omdiskutert bakende

Bakenden til Kim Kardashian har fått mye oppmerksomhet de siste årene, og det er stadig blitt spekulert i om den kan være ekte.

Tidligere har 35-åringen avvist spekulasjonene om at rumpa hennes er blitt forstørret.

Nylig innrømmet Kim imidlertid at hun får injeksjoner i rumpa, men at dette ikke er av kosmetiske grunner. På sin egen nettside hevdet hun at hun får injisert kortison mot hudsykdommen psoriasis.

- Jeg må le litt av dette. Det er ganske uvanlig å gi kortisonsprøyer for psoriasis, har Michael Zangani, overlege ved Rikshospitalets hudavdeling og svenske Akademikliniken, sagt til Dagbladet.

Også Kims lillesøster Khloé Kardashian (32) er blitt beskyldt for å ha forstørret bakenden sin på unaturlig vis. Hun har på sin side avvist spekulasjonene på det sterkeste.

Saken fortsetter under bildet.

TØFF TRENING: Omtrent daglig dokumenterer Kim Kardashian treningsøktene sine på Snapchat. Her er hun avbildet i treningstøy ute i Beverly Hills forrige uke. Foto: Splash News
TØFF TRENING: Omtrent daglig dokumenterer Kim Kardashian treningsøktene sine på Snapchat. Her er hun avbildet i treningstøy ute i Beverly Hills forrige uke. Foto: Splash News Vis mer

Går på diett

I løpet av månedene som har gått etter at hun ble tobarnsmor, har Kim gladelig delt slankeprosjektet sitt med fansen på sosiale medier.

Hun har blant annet fortalt at hun sverger til den strenge Atkins-dietten, der inntaket av karbohydrater er svært begrenset. Kim er for øvrig blitt talsperson for Atkins, ifølge E!News. Også etter at datteren North ble født, før hun giftet seg med Kanye West, gikk hun på Atkins-dietten.

I slutten av juli innrømmet Kim overfor E!News at hun var overrasket over hvor raskt hun har gått ned i vekt med diett- og treningsregimet sitt.

- Jeg har definivt nådd vektmålet mitt. Jeg har gått ned mer enn jeg forventet, sa hun den gang.

Saken fortsetter under bildet.

FORNØYD: Kim Kardashian hevder at vekttapet har vært enklere enn hun hadde trodd. Her er hun og moren Kris Jenner avbildet sammen i Beverly Hills 10. august. Foto: Splash News
FORNØYD: Kim Kardashian hevder at vekttapet har vært enklere enn hun hadde trodd. Her er hun og moren Kris Jenner avbildet sammen i Beverly Hills 10. august. Foto: Splash News Vis mer

Også etter sitt første svangerskap var Kim Kardashian svært opptatt av å komme tilbake i form. Hun har innrømmet at hun syntes det var vanskelig å takle de fysiske forandringene hun opplevde mens hun gikk med North i magen.

- Jeg tenkte at Gud gjorde dette mot meg av en spesiell grunn. Han mente å si «Kim, du tror at du er så heit, men se hva jeg kan gjøre mot deg». Kroppen min gikk bare helt bananas, sa hun i januarutgaven av britiske ELLE i fjor.

GRAVID-VEKT: Kim har lagt på seg over 20 kilo i løpet av begge de to svangerskapene sine. Her er hun på MTV Video Music Awards 2015 sammen med ektemannen Kanye West, den gang hun var gravid med Saint.  Foto: Pa Photos
GRAVID-VEKT: Kim har lagt på seg over 20 kilo i løpet av begge de to svangerskapene sine. Her er hun på MTV Video Music Awards 2015 sammen med ektemannen Kanye West, den gang hun var gravid med Saint. Foto: Pa Photos Vis mer

LES OGSÅ: Åpnet seg om det vonde bruddet fra Britney

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer