THE KARDASHIANS: Kim og Khloé synes ikke noe om at storesøster Kourtney Kardashian og Kris Jenners kjæreste Corey Gamble har funnet tonen. Foto: NTB Scanpix
THE KARDASHIANS: Kim og Khloé synes ikke noe om at storesøster Kourtney Kardashian og Kris Jenners kjæreste Corey Gamble har funnet tonen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Kim og Khloé reagerer på søsterens forhold til morens kjæreste

- Det er både uanstendig og merkelig.

SEOGHØR.NO: Ingenting overrasker i familien Kardashian/Jenner. Eller?

I disse dager ruller nemlig sesong 12 av den populære reality-serien «Keeping Up With the Kardashians» på amerikansk TV, og det er ikke bare vi som observerer den verdensberømte familien fra sidelinjen som har sperret opp øynene hva angår Kourtney Kardashian (37) og Corey Cambles (35) nære forhold - også Kim (35) og Khloé Kardashian (31) reagerer på storesøsterens forhold til morens kjæreste.

Ifølge People blir Khloé helt satt ut da Kourney spør Corey om han vil bli med dem ut på byen. 

- Altså, jeg elsker Corey, og jeg synes han er superhyggelig, men jeg spør ikke han om vi skal henge, liksom. Kourtney og Corey er blitt som siamesiske tvillinger, sier hun til kamera.

Saken fortsetter under bildet

KJÆRESTER: 60 år gamle Kris Jenner fant i 2014 lykken med den 25 år yngre amerikaneren Corey Gamble. Han har i løpet av disse årene utviklet et nært vennskap med Kris' eldste datter Kourtney Kardashian. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: 60 år gamle Kris Jenner fant i 2014 lykken med den 25 år yngre amerikaneren Corey Gamble. Han har i løpet av disse årene utviklet et nært vennskap med Kris' eldste datter Kourtney Kardashian. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Senere i episoden er vi flue på veggen når Kim og Khloé diskuterer søsterens spesielle forhold til Kris Jenners (60) kjæreste:

- Finner du det ikke litt bisarr at Kourtney og Corey nå liksom er blitt bestevenner? Det er merkelig, sier Kim til lillesøster Khloé. 

- Ja, så du de bildene de tok på den turen de nylig var på?, spør Khloé. 

- Det ser ut som et familiebilde. Så uanstendig, hevder Kim, før hun legger til at Corey og Kourtney ofte drar ut på byen sammen, og at de alltid henger.

Under en lunsj noen dager senere konfronterer Kim søsteren Kourtney om forholdet hun har til morens kjæreste.

- Han er morsom, du må bare bli litt bedre kjent med ham. Bare snakk med ham, men du trenger ikke å være kritisk, sier Kourtney.

Saken fortsetter under bildet

DRAMA: Kim og Khloé skjønner ikke hvorfor storesøster Kourtney alltid vil henge med morens kjæreste Corey Gamle. Foto: NTB Scanpix
DRAMA: Kim og Khloé skjønner ikke hvorfor storesøster Kourtney alltid vil henge med morens kjæreste Corey Gamle. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kim konfronterer Corey 

Og det er nettopp dét Kim bestemmer seg for å gjøre - høre med morens kjæreste hva greia er. Ifølge People forklarer Corey at han elsker at familien er så sammensveiset, og at han selv ikke kommer fra noen stor familie, så han setter pris på å være en av dem. Dette får Kim til å innse hvorfor Corey liker å tilbringe tid med Kourtney og hennes tre barn:

- Da jeg hørte om Coreys livssituasjon fikk det meg til å innse at jeg er glad for at jeg har en så stor familie.

Kris Jenner har selv ikke kommentert døtrenes utsagn. Forholdet mellom Kris og den 25 år yngre amerikaneren Corey ble kjent på tampen av 2014. Da hadde hun nettopp skilt lag med ektemannen Bruce Jenner - som siden har gått gjennom flere kjønnsbevarende operasjoner og nå heter Caitlyn Jenner.

LES MER: Rob Kardashian overrasket sin gravide kjæreste

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.