Kim og Kanye viste frem sitt yngste barn

Reality-stjernen overrasket ved å dele et sjarmerende bilde av Saint West på sin avdøde fars bursdag.

OVERRASKET FANSEN: Mandag denne uken bestemte Kim Kardashian seg for å dele det første bildet av sønnen Saint West med offentligheten. Her er hun og ektemannen Kanye West fotografert sammen i New York nylig.  Foto: Splash News
OVERRASKET FANSEN: Mandag denne uken bestemte Kim Kardashian seg for å dele det første bildet av sønnen Saint West med offentligheten. Her er hun og ektemannen Kanye West fotografert sammen i New York nylig. Foto: Splash News Vis mer

SEOGHØR.NO: I starten av desember kunne Kim Kardashian (35) og Kanye West (38) juble over at sønnen Saint West (snart 3 mnd) hadde kommet til verden.

Etter fødselen har realitystjernen, som også er mamma til datteren North West (2), vært restriktiv med å dele bilder av den lille gutten på sosiale medier.

I starten av januar fikk fansen et glimt av den ene hånden til nurket, men ellers har Kim skjermet sitt yngste barn fra offentligheten - inntil nå.

Mandag 22. februar markerer det som hadde vært 72-årsdagen til Kims far, Robert Kardashian, som døde av kreft i 2003.

I den anledning valgte tobarnsmoren å dele et søtt portrett av lille Saint på hjemmesiden sin.

- I dag er det faren min sin fødselsdag. Jeg vet at det ikke er noe annet i verden han hadde ønsket mer enn å få møte barnebarna sine. Derfor ønsker jeg å dele dette bildet av Saint med dere alle, skriver Kim Kardashian forklarende til bildet.

Kort tid etter la også den stolte bestemoren Kris Jenner (60) ut bildet av den lille hjerteknuseren:

 

 

MISTET FAREN SIN: Kardashian-søstrene har flere ganger delt bilder av faren sin på sosiale medier. Her er Robert Kardashian og Kris Jenner fotografert med barna (f.v) Robert, Kim, Kourtney og Khloé. Foto: Xposure
MISTET FAREN SIN: Kardashian-søstrene har flere ganger delt bilder av faren sin på sosiale medier. Her er Robert Kardashian og Kris Jenner fotografert med barna (f.v) Robert, Kim, Kourtney og Khloé. Foto: Xposure Vis mer

Minnes faren sin

Det nusselige portrettet av snart tre måneder gamle Saint West, er angivelig ikke Kim Kardashians første hyllest til sin avdøde far.

Etter fødselen i desember meldte nemlig amerikanske medier at Kim og Kanye hadde gitt sønnen mellomnavnet Robert, nettopp etter Robert Kardashian senior.

- En av grunnene til at Kim og Kanye valgte navnet Saint, er at det passer perfekt med mellomnavnet de valgte - nemlig Robert. Kim har alltid sett på sin far som en helgen, og derfor ble navnet Saint Robert, hevdet en kilde overfor Hollywoodlife den gang.

Både Kim og søsknene hennes, Rob (28), Khloé (31) og Kourtney Kardashian (36), skal ha hatt et svært nært forhold til faren sin. Robert Kardashian var gift med Kris Jenner (60) fra 1978 til 1991.

Saken fortsetter under bildene.

 

SKJERMER SØNNEN: Foreløpig har Kanye West og Kim Kardashian vernet lille Saint West mot paparazzifotografene.  Her er ekteparet med datteren North utenfor Bel Bambini i West Hollywood søndag. Foto: Splash News
SKJERMER SØNNEN: Foreløpig har Kanye West og Kim Kardashian vernet lille Saint West mot paparazzifotografene. Her er ekteparet med datteren North utenfor Bel Bambini i West Hollywood søndag. Foto: Splash News Vis mer

Etterlengtet barn

At lille Saint også har en spesiell plass i familien, er det liten tvil om. Kim og Kanye prøvde nemlig å bli gravide igjen i lang tid etter at datteren North ble født.

I mars 2015 avslørte Kim at legene hadde gitt henne og Kanye beskjed om å ha mindre sex, etter at paret hadde prøvd å unnfange et nytt barn i over åtte måneder.

- Å si at de prøver å få barn vil være en underdrivelse. Kanye har bestemt seg for å gjøre Kim gravid, umiddelbart. Kanye har en stor drøm: Han vil gi Kim en baby på hennes 35-årsdag. Dermed vil han gjøre henne gravid før januar, slik at hun føder rundt bursdagen sin, fortalte en kilde til HollywoodLife.com ved juletider i 2014.

Saken fortsetter under bildet.

OVERRASKET: I oktober arrangerte Kanye West en overraskelsesfest for Kim Kardashian på 35-årsdagen. Mens realitystjernen struttet som høygravid, fikk gjestene falske babymager. Foto: Splash News
OVERRASKET: I oktober arrangerte Kanye West en overraskelsesfest for Kim Kardashian på 35-årsdagen. Mens realitystjernen struttet som høygravid, fikk gjestene falske babymager. Foto: Splash News Vis mer

Mens Kim gikk gravid med lille Saint, sørget også Kanye West for at kona skulle ha det best mulig. Den yppige TV-stjernen har gjentatte ganger fortalt at hun hater å gå gravid og at hun misliker hvordan kroppen hennes ser ut under svangerskapet.

Da høygravide Kim feiret 35-årsdagen sin i oktober, utstyrte rap-stjernen samtlige av gjestene med falske babymager.

- Mannen min slutter aldri å overraske meg! Han leide hele kinoen for å vise den nye Steve Jobs-filmen (den er sååå bra, forresten) og fikk hele familien og mine nærmeste venner til å komme utkledd i sin beste «gravid Kim»-look (falske babymager fikk de ved ankomst!) fortalte hun på Instagram den gang.

LES OGSÅ: Her går alt galt for Kris Jenner