VENTER BARN?: Ifølge det amerikanske nettstedet People, venter Kim Kardashian og Kanye West barn igjen. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN?: Ifølge det amerikanske nettstedet People, venter Kim Kardashian og Kanye West barn igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kim Kardashian og Kanye West:

- Kim og Kanye venter sitt fjerde barn

Ifølge amerikanske medier blir det nå familieforøkelse.

Publisert

Kim Kardashian (38) og Kanye West (41) venter sitt fjerde barn via surrogatmor, skriver People. Det bekrefter også en rekke andre kilder som står paret nær, ifølge nettstedet.

Fra før av har stjerneparet Saint (3) og North (5), samt Chicago (11 måneder). Sistnevnte fikk de også fikk ved hjelp av surrogati.

Til tross for babynyheten som nå angivelig har kommet, har en kilde nær Kardashian-paret tidligere fortalt at de ikke har det travelt med å få flere barn.

– Men de har absolutt vurdert muligheten av å få et nytt barn ved hjelp av en surrogatmor, opplyste kilden til People.

Kim Kardashian og Kanye West har selv ikke kommentert babynyheten enda.

Ble mor i 2018

Det var på denne tiden i fjor at reality-stjernen ble mor forrige gang. Da delte paret nyheten selv på internett.

- Vi er utrolig takknemlige overfor surrogatmoren som gjorde at våre drømmer ble oppfylt med livets største gave. Vi vil også takke våre fantastiske leger og sykepleiere for å ha tatt hånd om oss. North og Saint er veldig fornøyd med å kunne ønske lillesøster velkommen, skrev Kim på sin nettsde den gang.

Også den gang verserte ryktene lenge før paret kommenterte saken selv.

Den gang strevde stjernen med å bli gravid, og legene skal også ha frarådet henne i å prøve, og derfor ble surrogati en naturlig løsning for paret - noe de nå angivelig også skal ha gått for.

Ifølge legene har realitydronninga såkalt forliggende morkake, som i verste fall kan føre til store fødselskomplikasjoner. Forliggende morkake er ifølge Norsk Helseinformatikk en tilstand der morkaka helt eller delvis dekker den indre åpningen i livmora, altså den veien barnet skal ut. Tendensen til blødninger vil øke jo nærmere kvinnen kommer termin.

LES OGSÅ: Nå røper hun babynavnet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer