Kim Kardashian og Kanye West:

Kim og Kanye venter barn i januar

Ekteparet har satt strenge krav til surrogatmoren som bærer frem deres tredje barn.

BLIR FORELDRE: En kilde hevder at Kim Kardashian og Kanye West allerede neste år blir foreldre igjen. Kim slipper imidlertid å bære frem barnet selv, og har valgt en surrogatmor i stedet. Foto: NTB scanpix
BLIR FORELDRE: En kilde hevder at Kim Kardashian og Kanye West allerede neste år blir foreldre igjen. Kim slipper imidlertid å bære frem barnet selv, og har valgt en surrogatmor i stedet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I juli hevdet kilder nær Kim Kardashian (36) at hun venter barn via surrogatmor.

Nå bekrefter nye kilder til People at baby nummer tre er på vei for realitystjernen og Kanye West (40).

- Hele familien er fra seg av begeistring. Kim har sett etter en surrogat i flere måneder helt til hun for et par måneder fant den perfekte kandidaten, sier kilden.

36-åringen har tidligere fortalt i en episode av «Keeping Up With The Kardashians» at hun vil få helsemessige problemer hvis hun blir gravid igjen. Forrige gang hun var gravid, truet en blødende morkake helsen hennes.

Den gangen ble hun rådet til å bruke en surrogatmor av en fertilitetslege hvis hun ville ha barn igjen, og nå har ekteparet gjort alvor av legens anbefalinger.

Stiller strenge krav

- De vil at alt skal være perfekt og at babyen skal være sunn. De vil ikke ha noen komplikasjoner, og Kim har satt opp en spiseplan and diett sånn at de vet hva babyen får i seg før den er født, sier kilden til People.

Saken fortsetter nedenfor.

SJARMTROLL: Kanye og Kim har allerede de søte, små barna Saint og North, men vil gjerne ha flere. Nå skal de ifølge en kilde vente sitt tredje barn - som bæres frem av en surrogatmor. Foto: NTB scanpix
SJARMTROLL: Kanye og Kim har allerede de søte, små barna Saint og North, men vil gjerne ha flere. Nå skal de ifølge en kilde vente sitt tredje barn - som bæres frem av en surrogatmor. Foto: NTB scanpix Vis mer

I juli skrev nettstedet UsWeekly at Kim og Kanye skal ha valgt en kvinne fra San Diego som er i slutten av 20-årene til å bære frem barnet.

Hun skal ha tatt slike oppdrag før, og ble funnet gjennom et eget byrå som spesialiserer seg på å ta surrogatoppdrag for dem som ikke klarer å få barn selv.

Kvinnen skal til og med ha vært med i en reklamesnutt om det å være surrogatmor, sammen med sin egen familie.

Kim har vokst opp med fem søsken, og ønsker at barna hennes, North (4) og Saint (19 måneder), skal få samme opplevelse.

- Det er ingenting jeg heller vil enn å utvide familien min og jeg vet at jeg har denne verdenen hjemme som er trygg, sa realitystjernen i en episode av «Keeping Up With The Kardashians» i april, ifølge People.

- Og hvis jeg av en eller annen grunn skulle forlate denne verdenen tidligere enn planlagt, så vil barna mine ha et godt hjem sånn at jeg vet at de er trygge hvis jeg ikke er her.

Saken fortsetter nedenfor.

Dyr affære

Ifølge TMZ har paret måttet grave dypt i lommeboka for betale for familieforøkelsen. Totalsummen er på hele 384 000 norske kroner, der paret betaler et månedlig beløp. Det ligger på rundt 38 000 kroner, og skal betales i ti måneder - helt til barnet er hjemme hos sin rettmessige familie.

Om det skulle vise seg å bli tvillinger eller trillinger må de ut med 5000 dollar, noe som tilsvarer nærmere 42 700 norske kroner, per barn.

Det er ikke kjent hvilket kjønn barnet er ennå, og det vites heller ikke om det er ett eller to barn i surrogatmorens mage. Det ble tidligere i sommer hevdet at paret ønsket å gjøre som Beyoncé, nemlig å få tvillinger. Om de har lyktes med det, får tiden vise.

Kardashian eller West har ikke kommentert babyryktene ennå.

LES OGSÅ: - Kim og Kanye forbereder seg på barn nummer tre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer