Kim Kardashian og Kanye West:

Kim og Kanye skilles

Spikeren i kista for ekteskapet til Kim Kardashian og Kanye West.

SKILLES: TMZ melder den 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har det blitt heftig spekulert på om ekteskapet mellom Kim Kardashian (40) og Kanye West (43) har vært nært bristepunktet.

Paret skal ha tilbrakt mer og mer tid fra hverandre de siste månedene, og nå bekrefter kilder overfor TMZ og People at det er slutt mellom dem og at de skal skilles.

Ifølge TMZ ber Kardashian om delt omsorg for parets fire barn. Rapperen skal ha sagt seg enig i fordelingen og de to stjernene skal være åpne for å samarbeide om barna.

Videre kommer det fram at stjerneparet hadde en ektepakt sammen og at begge parter langt på vei skal være enige.

«Det står ikke oppgitt en separasjons-dato i dokumentene innlevert av kjendis-advokaten Laura Wasser. Datoen regnes likevel nesten som irrelevant ettersom bruddet allerede har blitt godt dokumentert i nyhetene og sosiale medier den siste tiden», skriver TMZ.

Profilert par

Samme dag som realitystjernen Kim Kardashian fylte 33 år, gikk Kanye West ned på ett kne og fridde til henne i 2013. Duoen hadde den gang vært sammen i halvannet år, men hadde vært gode venner enda lenger.

Året etter ble de erklært rette ektefolk, og har med tiden blitt blant Hollywoods mest profilerte par.

Siden bryllupet har de fire barna North (7), Saint (5), Chicago (2) og Psalm (1) kommet på løpende bånd.

KRITIKK: Det blir dårlig stemning rundt bordet når Kardashian-familien får vite at Kanye West har sendt en kritisk melding til Kris Jenners kjæreste, Corey. Video: TV 2. Vis mer

At de to skulle ende opp sammen, var derimot ikke helt sikkert. Kardashian har nemlig tidligere fortalt til E! News at flere var skeptiske til forholdet.

- Alle fortalte ham at: «Du kan ikke være med henne. Hun er en realitystjerne. Hun kommer til å ødelegge karrieren din», sa hun.

De mange kommentarene stoppet imidlertid ikke West, som vel trygt kan sies å alltid gå sin egen vei - både på privaten og profesjonelt.

- Han sa bare: «Men jeg elsker henne. Jeg bryr meg ikke», sa 40-åringen videre.

Turbulent ekteskap

Det siste året har det altså kommet flere tegn og spekulasjoner på at ekteskapet til det profilerte paret ikke bare har vært en dans på roser.

40-åringen og West gikk tilsynelatende gjennom et utfordrende år i fjor, hvor oppsiktsvekkende Twitter-uttalelser kombinert med en omstridt valgkampanje - begge deler fra Kanye - kapret mye spalteplass.

HOLOGRAM: Da Kim Kardashian West fylte 40, ga ektemannen Kanye West henne et hologram av den avdøde faren i presang. Video: Kim Kardashian / Instagram Vis mer

Ryktene om det turbulente forholdet satte virkelig fart da West brøt sammen under et valgkampmøte i delstaten Sør-Carolina i juli i fjor. Der avslørte 43-åringen at han og Kim hadde overveid abort da hun var gravid med datteren North.

«Jeg drepte nesten datteren mi», sa han fra scenen.

Kort tid senere gikk Kanye amok på Twitter. Der kalte han blant annet svigermoren, Kris Jenner, for «Kris Jong-un», med en tydelig referanse til Nord-Koreas øverste leder Kim Jong-un. I tillegg skrev West at han ønsket seg skilsmisse fra kona.

Både jul og nyttår skal Kim tilsynelatende ha feiret uten ektemannen. Han er i hvert fall ikke å se på noen av de mange Instagram-bildene som ble delt.

- Desember var en tøff måned for Kim. Hun har levd separat fra Kanye. I julen var det spesielt vanskelig for henne å være positiv, uttalte en kilde til People i januar.

Realitystjernen skal likevel ha forsøkt sitt beste - for barnas del. Peoples kilde hevdet nemlig da at ungene grunnen til at 40-åringen ikke allerede hadde søkt om skilsmisse.

BRØT KONTAKTEN: De tidligere bestevenninnene Kim Kardashian West og Larsa Pippen sluttet plutselig å følge hverandre på sosiale medier. Nå forteller Pippen hvorfor. Video: Hollywood Raw Vis mer

- Hun er selvsagt trist. Hun føler at hun har gjort alt hun kan for å få ekteskapet til å fungere. Selv om hun har tenkt på skilsmisse i flere måneder, har hun ikke søkt om det, fordi hun føler seg forferdelig på vegne av barna, fortalte kilden.

Kim Kardashian har tidligere tatt bladet fra munnen og fortalt åpent om Wests utfordringer i sosiale medier, men nå har de altså gått hver til sitt, etter sju års ekteskap.

LES OGSÅ: Derfor har hun sluttet å drikke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer