Kim og Kanye har fått naboene på nakken

Kun to uker etter at de flyttet inn i sitt nye luksushjem har kjendisparet blitt uvenner med de andre huseierne i gata.

FLYTTET: Kim og Kanye har bodd hos Kims mor, Kris Jenner, mens huset deres ble renovert. Nå har de endelig flyttet inn i huset sitt.  Foto: NTB scanpix
FLYTTET: Kim og Kanye har bodd hos Kims mor, Kris Jenner, mens huset deres ble renovert. Nå har de endelig flyttet inn i huset sitt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Superparet Kim Kardashian (35) og Kanye West (38) kunne nylig juble over å flytte inn i sitt nyrenoverte luksushjem i Bel Air i Los Angeles. 

Det er imidlertid ikke alle som er like lykkelige over innflytningen. 

Ifølge nettstedet Radaronline er nemlig naboene i det lukseriøse nabolaget rasende over all støyen som har oppstått i gata etter at Kim, Kanye, datteren North (2) og sønnen Saint (fire mnd.) flyttet inn. 

- De fleste er rasende over at Kim og Kanye flyttet inn i nabolaget, sier en kilde til nettstedet.

Stjerneparet kjøpte det flotte hjemmet til nesten 100 millioner kroner i 2014, og har i tillegg brukt en formue på å pusse opp boligen.

Under renoveringen har Kim, Kanye og barna vært bosatt i Kris Jenners (60) hjem i kjendisstrøket Calabasas i Los Angeles. 

Saken fortsetter under bildet.

BODDE MED MAMMA: Kanye og Kim har det siste året vært bosatt hjemme hos Kris Jenner (t.v). For omtrent to uker siden flyttet de ut.  Foto: Xposure
BODDE MED MAMMA: Kanye og Kim har det siste året vært bosatt hjemme hos Kris Jenner (t.v). For omtrent to uker siden flyttet de ut. Foto: Xposure Vis mer

Raser over biltrafikk

Hovedårsaken til at naboene irriterer seg over sine nye naboer, er all medieoppmerksomheten som skjer rundt huset til de berømte tobarnsforeldrene.

- Etter Kim og Kanye flyttet inn, har det vært konstant biltrafikk i gata, og det har så å si blitt en parkeringsplass for media, sier en kilde.

POPULÆRE: Kim Kardashian, Kanye West og datteren North er ofte avbildet sammen. Foreløpig finnes det ingen paparazzi-bilder av sønnen Saint.  Foto: Splash News
POPULÆRE: Kim Kardashian, Kanye West og datteren North er ofte avbildet sammen. Foreløpig finnes det ingen paparazzi-bilder av sønnen Saint. Foto: Splash News Vis mer

Vedkommende refererer til innspillingen av reality-serien «Keeping up with the Kardashians», der TV-teamet er på hyppige besøk hjemme hos maktparet for å spille inn serien. 

- Det er mye bråk, og de som bor rundt dem vil bare at de skal flytte sier kilden til Radaronline. 

De to stjernene har ikke kommentert de siste påstandene.

Avviste skilsmisseryktene

Kim og Kanye ble foreldre for andre gang i desember, da vesle Saint kom til verden.

Kort tid etter begynte imidlertid skilsmisserykter å svirre for paret, som giftet seg i 2014.  

Rapperen har nemlig de siste månedene ytret sine sterke meninger i en rekke Twitter-meldinger, der han blant annet har avslørt at han har 450 millioner i gjeld.

I februar åpnet imidlertid Kim seg om ektemannens utbrudd.

- Jeg ELSKER ektemannen min. Jeg HATER at folk ikke forstår hvorfor Kanye ønsker å vise sin kreativitet og kunst til verden. Jeg hører på låten «I Love Kanye» (en sang på Kanye Wests nye album «The Life of Pablo», red.anm) mens jeg har på meg klær fra kleskolleksjonen hans, skrev hun på nettsiden sin, ifølge USWeekly.

Paret har foreløpig holdt sin fire måneder gamle sønn borte fra rampelyset, men Kim har delt et par bilder av den vesle babyen på sin Instagram-konto. 

You're the sun in my morning babe

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

LES OGSÅ: Kylie Jenners kjæreste kan bli onkel til sin egen sønn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer