Kim Kardashian og Kanye West:

Kim og Kanye «gleder seg» til en ny start etter skandaleåret

Realitystjernens bestevenn tar bladet fra munnen. 

GLEDER SEG TIL 2017: Kanye West og Kim Kardashian har hatt et turbulent år, med økonomiske problemer, sykdom og det dramatiske ranet i Paris. Nå gleder de seg til et nytt år. Foto: NTB scanpix
GLEDER SEG TIL 2017: Kanye West og Kim Kardashian har hatt et turbulent år, med økonomiske problemer, sykdom og det dramatiske ranet i Paris. Nå gleder de seg til et nytt år. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Superparet Kim Kardashian (36) og Kanye West (39) sitt år har vært svært turbulent, og skandalene som har preget hverdagen deres har vært langt fra private.

Rapstjernen var nylig innlagt på sykehus, og Kim ble for noen få måneder siden brutalt ranet i Paris. Familien Kardashian-West har også hatt andre ting å stri med, da det sjeldent er en uproblematisk dag i livene deres.

KIM TRUET MED PISTOL: Kanye West avbrøt konserten i New York etter at kona, Kim Kardashian ble truet med pistol på hotellrommet hennes i Paris. Norske Marianne Skøien var tilstede på konserten og filmet øyeblikket West forlot scenen. Video: Marianne Skøien / Twitter/Sammy_Smiley_ via Storyful Vis mer

Det nye året nærmer seg for tobarnsforeldrene, som har barna Saint (1) og North (3) sammen, og det blir forhåpentligvis mindre dramatisk enn fjoråret. I hvert fall om vi skal tro Kims bestevenn, Jonathan Cheban (42).

- Gleder seg

Han og Kardashian har vært venner i en årrekke, og han er ofte å se ved realtiystjernens side i serien «Keeping Up With The Kardashians».

I et eksklusivt intervju med US Weekly forteller Jonathan, som driver et PR-byrå og et underholdningsmagasin på nett, at venneparet hans gleder seg til å få 2016 overstått.

- Kim og Kanye gleder seg til et nytt år med nye forandringer. Det kommer til å bli fantastisk, sier han til magasinet.

Reality-personligheten understreket også at Kanye West har det veldig bra om dagen. I kjølvannet av rapperens innleggelse på sykehus, begynte det å versere rykter om at Kardashian ønsket å skille seg fra ham.

- IKKE SANT: Jonathan Cheban (t.v.), en av Kims nærmeste venner, avviser at det er hold i skilsmisseryktene. Foto: Sultana / Splash News / NTB Scanpix
- IKKE SANT: Jonathan Cheban (t.v.), en av Kims nærmeste venner, avviser at det er hold i skilsmisseryktene. Foto: Sultana / Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Det kunne bestevennen slagkraftig avkrefte.

- Jeg kan si at en skilsmisse ikke skjer. Jeg ble overrasket da noen spurte meg om det på rød løper. Men nei, de skal definitivt ikke skille seg, forteller han til magasinet.

Stjernenes venn har også gått hardt ut mot skilsmisseryktene tidligere. I et intervju med E!News fortalte han at ryktene var latterlige.

- Men jeg må si at disse skilsmissegreiene er ganske hysteriske, for jeg snakket nettopp med begge to på FaceTime og da de fortalte om ryktene brøt jeg rett og slett ut i latter, sa han.

Mange spekulasjoner

Nylig hevdet UsWeekly også at Kanye og Kim ikke har bodd under samme taketter at rapperen ble skrevet ut fra sykehuset.

Da Kim besøkte Kanye daglig på sykehuset skal hun ikke ha hatt med seg barna North (3) og Saint (1) på besøkene, selv om sykehuset tillot det. Tobarnsmora skal ha vært bekymret for å ha barna i nærheten av ektemannen:

- Barna har ikke besøkt ham. Kim har vært der, fortalte en kilde til People i slutten av november.

Forrige uke skrev People dessuten at Kanye har bodd for seg selv i etterkant av sykehusinnleggelsen, og at han fortsatt får behandling.

- Han får poliklinisk behandling av et medisinsk team et annet sted. Kim virker fortsatt bekymret, men er støttende. De vet ikke hvor lenge Kanye vil trenge behandling, hevdet en kilde overfor nettstedet.

Ryktene om at ekteparet ikke bor sammen er siden blitt avvist av en anonym kilde som har uttalt seg til Daily Mail.

LES OGSÅ: Nå viser hun frem babymagen