Kim Kardashian og Irina Shayk:

Kim og Irina «fanget» under samme tak

Kim Kardashian og Irina Shayk har én ting til felles - begge har kapret hjertet til Kanye West. Mandag var begge kvinnene samlet, i anledning årets Met Gala i New York City.

UNDER SAMME TAK: Kim Kardashian (t.v.) og Irina Shayk (t.h.) på Met-gallaen mandag kveld. Foto: Ron Adar / Splash News / NTB / Theo Wargo / Getty Images / AFP / NTB
UNDER SAMME TAK: Kim Kardashian (t.v.) og Irina Shayk (t.h.) på Met-gallaen mandag kveld. Foto: Ron Adar / Splash News / NTB / Theo Wargo / Getty Images / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Hva gjør du hvis ekskona og din ferske ekskjæreste skal på samme fest? Hvis navnet ditt er Kanye West (44) møter du sannsynligvis ikke opp og later heller som ingenting.

Mandag var det nemlig duket for en aldri så liten sammenkomst, da både rapperens ekskone Kim Kardashian (41) og ekskjæresten Irina Shayk (35) ankom Met-gallaen i New York med få minutters mellomrom, ifølge Radar Online.

Første gang

Nettstedet skriver at Shayk ble fotografert på løperen kort tid før Kardashian, men skal ha rukket å gå inn i bygningen før realitystjernen ankom.

Dette er første gang de to kvinnene møtes, i hvert fall i offentlig sammenheng, siden West og Shayk begynte å date kort tid etter skilsmissen med Kardashian tidligere i år.

STRÅLTE: Irina Shayk strålte på løperen mandag kveld. Foto: Angela WEISS / AFP / NTB
STRÅLTE: Irina Shayk strålte på løperen mandag kveld. Foto: Angela WEISS / AFP / NTB Vis mer

Mens Shayk på sin side strålte i en lang, beige kjole av tyll, med fargerike blomsterdetaljer, ankom Kardashian i en svart heldrakt som bokstavelig talt dekket henne fra topp til tå.

De to kvinnene fremsto som de største kontrastene til hverandre. Mens Vouge omtalte supermodellens kjole som en «nakenkjole», var det ikke en millimeter med nakenhet å se hos Kardashian.

HELSVART: Kim Kardashian var ikke til å kjenne igjen under mandagens Met-galla. Foto: Angela WEISS / AFP / NTB
HELSVART: Kim Kardashian var ikke til å kjenne igjen under mandagens Met-galla. Foto: Angela WEISS / AFP / NTB Vis mer

Det var knyttet stor spenning til Met-gallaen og nettopp disse to kvinnene på forhånd, i og med at West begynte å date Shayk ikke mindre enn tre måneder etter at skilsmissen med Kardashian ble kjent.

På Twitter har fansen spekulert i månedsvis, og sett for seg ulike scenarioer. En bruker lekte for eksempel med tanken om et potensielt pinlig sammenstøt på toalettet.

«Alt jeg kan tenke på er at Irina Shayk og Kim Kardashian møtes på Met-gallaen i kveld... Se for dere at de går på toalettet samtidig», skrev vedkommende på Twitter.

«Kim og Irina er på samme sted», har en annen skrevet, etterfulgt av en gråte-emoji.

Den er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Deltok Kanye likevel?

Det var meldt på forhånd at Kanye West ikke skulle delta på årets Met-galla. Flere fans har imidlertid undret seg om han faktisk var til stede likevel.

Da Kardashian ankom løperen, var det nemlig sammen med en mann - som også var kledd i svart fra topp til tå - som kunne ligne «Donda»-rapperen.

Flere trakk dermed slutninger om at de var hverandres date for anledningen.

IKKE KANYE: Flere medier og fans trodde mannen ved Kims side var Kanye. Det var derimot deigner Demna Gvasalia. Foto: Dimitrios Kambouris / Getty Images / NTB
IKKE KANYE: Flere medier og fans trodde mannen ved Kims side var Kanye. Det var derimot deigner Demna Gvasalia. Foto: Dimitrios Kambouris / Getty Images / NTB Vis mer

Ifølge Us Weekly var det derimot ikke West som gjemte seg bak klærne, men designer Demna Gvasalia (40). Den berømte rapperen skal likevel ha hatt en finger med i spillet.

Det skal nemlig ha vært West som introduserte Kardashian for Gvasalia, og skal også ha hatt en rolle i Kardashians forhold til Balenciaga, som sto bak det omstridte antrekket hun var kledd i.

- Kanye ga henne selvtilliten til å pushe kreativiteten og folks inntrykk gjennom kunst. Det er den ultimate selvtilliten, har en kilde uttalt overfor E! News.

AVSLØRER: Ryktene svirret om at Kanye West hadde vært utro mot Kim Kardashian West med YouTuberen Jeffree Star. Her kommenterer sistnevnte ryktene. Video: Jeffree Star Vis mer

Romanseryktene med Shayk begynte å spre seg i mai, men i løpet av sommeren hevdet flere kilder at romansen hadde kjølnet. Kort tid etter ble det avkreftet, og kilder hevdet at de fremdeles datet.

I slutten av august skrev derimot Page Six at romansen nå skal være over.

LES OGSÅ: - Hjertene våre er fulle

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer