- Kim lyver om vekttapet sitt

Eksperter hevder at realitystjernen og tobarnsmoren umulig kan veie så lite som hun påstår selv.

LYVER OM VEKTA?: Eksperter nettstedet RadarOnline har snakket med, hevder at Kim Kardashian ikke kan ha mistet så mye «babyvekt» som hun påstår at hun har gjort. Søndag viste hun uansett frem figuren sin i New York. Foto: Broadimage
LYVER OM VEKTA?: Eksperter nettstedet RadarOnline har snakket med, hevder at Kim Kardashian ikke kan ha mistet så mye «babyvekt» som hun påstår at hun har gjort. Søndag viste hun uansett frem figuren sin i New York. Foto: Broadimage Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter at Kim Kardashian (35) ble mor for annen gang i desember 2015, har «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen jobbet hardt for å komme tilbake i form.

Den siste tiden har moren til Saint (6 mnd.) og North (snart 3) dokumentert de tøffe treningsøktene og vektnedgangen sin på sosiale medier.

Forrige uke røpet Kim på det sosiale mediumet Snapchat at hun var nede i 60 kilo. Ifølge henne selv er det bare 5,5 kilo mer enn hun veide i 2010 - lenge før hun giftet seg med Kanye West (38) og ble tobarnsmor.

Ifølge Cosmopolitan veier realitystjernen allerede mindre enn før hun ble gravid med sønnen Saint (cirka 61,2 kilo), og nærmer seg altså 2010-målet sitt med stormskritt.

Saken fortsetter under bildene.

DRØMMER OM 2010: Kim Kardashian, som har to barn med Kanye West (t.v), har uttalt at ambisjonen hennes er å komme ned i samme vekt som i 2010 (t.h). Til venstre er hun og ektemannen avbildet på en Vogue-galla i London i slutten av mai.  Foto: NTB Scanpix
DRØMMER OM 2010: Kim Kardashian, som har to barn med Kanye West (t.v), har uttalt at ambisjonen hennes er å komme ned i samme vekt som i 2010 (t.h). Til venstre er hun og ektemannen avbildet på en Vogue-galla i London i slutten av mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Veier flere kilo mer enn hun sier

Nettstedet RadarOnline stiller imidlertid spørsmål ved Kim Kardashians vekttap og har snakket med eksperter som mener hun lyver om vektnedgangen sin.

- Kim ser ut å veie minst 64,4 kilo, noe som betyr at hun faktisk er cirka 4,5 kilo tyngre enn det Snapchat-bildet hevder. Det hadde også vært fint å se ansiktet hennes i én av disse vekt-selfiene, sier Charlene Ciardiello, som ifølge hjemmesiden sin er ernæringsfysiolog og personlig trener.

RadarOnline har også snakket med eksperten Natasha Fett om de nyeste bildene av Kim Kardashian.

- Jeg tror at Kim veier rundt 63,5 kilo. Men når man bare er 160 centimeter høy kan det se mye ut. Kim har en veldig myk struktur. Hun har ikke nok muskler i forhold til fett, det er en av grunnene til at hun bruker Spanx (hold-in-undertøy, journ.anm.), uttaler hun til nettstedet.

Ifølge Fetts hjemmeside er hun både personlig trener, ernæringsekspert, kokk og fysisk terapeut. Verken hun eller Ciardiello har imidlertid jobbet med Kardashian personlig.

Saken fortsetter under bildene.

VISER FORMENE: De siste ukene har Kim Kardashian vist frem resultatet av hardtreningen sin på arrangementer i både London og Roma. TV-stjernen skal nå veie rundt 60 kilo, omlag 4-5 kilo unna vektmålet sitt. Foto: NTB Scanpix
VISER FORMENE: De siste ukene har Kim Kardashian vist frem resultatet av hardtreningen sin på arrangementer i både London og Roma. TV-stjernen skal nå veie rundt 60 kilo, omlag 4-5 kilo unna vektmålet sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fikk vektkritikk

Dette er langt ifra første gang Kim Kardashian må tåle kritikk for utseendet sitt. Da hun gikk gravid med datteren North West, ble hun kritisert for måten hun kledde seg på.

Se video av Kims antrekk fra graviditeten med North nedenfor:

Den yppige realitystjernen har tidligere snakket åpent om at hun misliker hvordan kroppen hennes reagerer på et svangerskap.

- Jeg klager ikke, jeg er bare ærlig. Jeg hater det. Svangerskap er ikke noe for meg. Jeg har alltid hørt historier om hvor fantastisk det er fra mamma og Kourtney, men slik er det ikke for meg. Og jeg vil ikke lyve og late som om det er den mest fantastiske opplevelsen. Det er forferdelig, sa hun til E!Online i fjor høst.

Saken fortsetter under bildene.

SVANGERSKAPSPLAGER: Kim Kardashian har ikke lagt skjul på at hun synes det er krevende å gå gravid. Både under svangerskapet med North i 2013 (t.v) og under svangerskapet med Saint i 2015, gikk hun opp omlag 25 kilo. Foto: NTB Scanpix
SVANGERSKAPSPLAGER: Kim Kardashian har ikke lagt skjul på at hun synes det er krevende å gå gravid. Både under svangerskapet med North i 2013 (t.v) og under svangerskapet med Saint i 2015, gikk hun opp omlag 25 kilo. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da hun var høygravid med sønnen Saint West, avslørte Kim at hun hadde slått vektrekorden sin fra det første svangerskapet. Allerede da viste TV-stjernen at hun var innstilt på å legge seg i hardtrening etter graviditeten:

- Ok, jeg har lagt på meg 23,5 kilo hittil i svangerskapet… Og har fortsatt 6 uker igjen… Her har jeg mye jobbing i vente, skrev hun på Twitter i november.

Tidligere har Kim Kardashian innrømmet at hun syntes det var vanskelig å takle de fysiske forandringene hun opplevde mens hun gikk med North i magen.

- Jeg tenkte at Gud gjorde dette mot meg av en spesiell grunn. Han mente å si «Kim, du tror at du er så heit, men se hva jeg kan gjøre mot deg». Kroppen min gikk bare helt bananas, sa hun i januarutgaven av britiske ELLE i fjor.

Saken fortsetter under bildet.

BERØMT FAMILIE: Tobarnsmor Kim Kardashian havner stadig under lupen til både fans og kjendispresse. Her er hun, Kanye West og datteren North på vei ut fra musikalen «The Lion King» på Broadway i New York søndag.  Foto: Broadimage
BERØMT FAMILIE: Tobarnsmor Kim Kardashian havner stadig under lupen til både fans og kjendispresse. Her er hun, Kanye West og datteren North på vei ut fra musikalen «The Lion King» på Broadway i New York søndag. Foto: Broadimage Vis mer

Beskyldte Kim for slanke-juks

Etter at Kim fikk tilbake sin berømte figur etter det første svagerskapet, var folk også skeptiske til forvandlingen hennes.

I november 2013 kalte Life & Style henne en «vekt-jukser» og hevdet at den plastiske kirurgen Dr. Simon Ourian i Beverly Hills gjennomførte Kardashians operasjoner i skjul.

- Kim og andre VIP-kunder kan snike seg inn gjennom bakdøren. Hun var til og med iført treningsklær for å lure fotografene, hevdet en kilde den gang.

Kilden påstod videre at Kim, som gikk ned 24 kilo i løpet av fem måneder, reduserte magefett med ultralyd og fjernet strekkmerker.

Saken fortsetter under bildet.

SLANK I REKORDFART: Da Kim Kardashian feiret 33-årsdagen sin i Las Vegas i oktober 2013, var det drøye fire måneder siden North ble født. Stjernens slanke figur skapte spekulasjoner. Foto: wenn.com
SLANK I REKORDFART: Da Kim Kardashian feiret 33-årsdagen sin i Las Vegas i oktober 2013, var det drøye fire måneder siden North ble født. Stjernens slanke figur skapte spekulasjoner. Foto: wenn.com Vis mer

Den gang tok Kim Kardashian til motmæle overfor ryktene, og uttalte at det var regelmessig trening og slanking med Atkins-dietten som gjorde henne slank igjen.

- Jeg blir frustrert når jeg ser folk skriver at jeg opererte bort babyvekten. Dette er ikke sant! Jeg jobbet utrolig hardt for å spise riktig og sunt og jeg trente så hardt. Det var en stor utfordring for meg, men jeg gjorde det, skrev hun på Twitter i 2013.

I skrivende stund har ikke Kim Kardashian kommentert RadarOnlines påstander om at hun lyver om vekten sin.

LES OGSÅ: - Jeg merker smertene hele tiden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer