Kim letter på sløret om skilsmisseryktene

Realitystjernen Kim Kardashian åpnet seg om ektemannens behov for å uttrykke seg på sin egen hjemmeside.

LYKKELIGE FREMDELES: Kim Kardashian avviser at det er trøbbel i ekteskapet med Kanye West.  Foto: Ap
LYKKELIGE FREMDELES: Kim Kardashian avviser at det er trøbbel i ekteskapet med Kanye West. Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den siste tiden har skilsmisserykter svirret for superparet Kim Kardashian (35) og Kanye West (38) etter hans bisarre oppførsel.

Rapperen har nemlig de siste ukene ytret sine sterke meninger i en rekke Twitter-meldinger, der han blant annet har avslørt at han har 450 millioner i gjeld.

Nå åpner imidlertid Kim seg om ektemannens seneste utbrudd.

- Jeg ELSKER ektemannen min. Jeg HATER at folk ikke forstår hvorfor Kanye ønsker å vise sin kreativitet og kunst til verden. Jeg hører på låten «I Love Kanye» (en sang på Kanye Wests nye album «The Life of Pablo», red.anm) mens jeg har på meg klær fra kleskolleksjonen hans, skriver hun på nettsiden sin, ifølge USWeekly.  

Saken fortsetter under bildet. 

STØTTER MANNEN: Kim Kardashian forsvarer ektemannens bisarre Twitter-meldinger.  Foto: Splash News
STØTTER MANNEN: Kim Kardashian forsvarer ektemannens bisarre Twitter-meldinger. Foto: Splash News Vis mer

Bekymret for svigersønnen

Selv om Kim forsvarer ektemannens oppførsel, skal realitystjernens mor Kris Jenner (60) være svært bekymret over de hyppige Twitter-meldingene.

- Twitter-tiraden hans er ute av kontroll, og Kris frykter at Kanye drar familien ned i søla, sier en kilde til nestedet PageSix. 

West har blant annet twitret at komiker Bill Cosby (78), som er anklaget for å ha seksuelt misbrukt titalls av kvinner, er uskyldig. 

«Momager» Kris Jenner skal nå ønske å ansette en PR-agent som kan ta ansvar for Kanyes behov for å uttrykke seg, slik at han kan fokusere på å være artist og klesdesigner.

- Det finnes ingen sum i verden som får meg til å ville representere Kanye. Han er for mye å håndtere, fortalte en av PR-agentene Kris har vært i prat med til nettstedet. 

Saken fortsetter under bildet. 

PASSER PÅ: Kris Jenner har begynt å bekymre seg over svigersønn Kanye sine massive Twitter-tirader den siste tiden. Foto: Abaca
PASSER PÅ: Kris Jenner har begynt å bekymre seg over svigersønn Kanye sine massive Twitter-tirader den siste tiden. Foto: Abaca Vis mer

Upopulært stunt

Kim Kardashians ektemann har i årevis vært kjent for å gå over streken. I 2009 stormet han scenen da Taylor Swift (25) vant pris for «Beste kvinnelige video» under MTV Awards. 

Han tok nemlig mikrofonen fra Taylor midt i hennes takketale.

- Jeg er virkelig glad på dine vegne. Jeg skal la deg fullføre, men Beyonce har en av de beste videoene noensinne! Noensinne!, sa Kanye og pekte på en tydelig pinlig berørt Beyonce i salen.

Stuntet falt ikke i god jord hos publikum, men Kanye hevder fremdeles at det er hans ville påfunn som er årsaken bak Swifts suksess. 

I en av låtene på hans aktuelle album synger han nemlig at det er han som gjorde 25-åringen berømt, noe flere fans har reagert kraftig på. 

STORMET: I 2009 stormet Kanye scenen, da Taylor Swift vant pris. Foto: Ap
STORMET: I 2009 stormet Kanye scenen, da Taylor Swift vant pris. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: - Kim vil skille seg fra Kanye

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer