Kim latterliggjorde Paris - som nesten begynte å gråte

De øvrige festdeltakerne heiet på Kardashian, og Paris stormet rasende ut.

BARNDOMSVENNER: Paris Hilton og Kim Kardashian er barndomsvenner. Men nå skal stemningen mellom dem være iskald. Foto: All Over Press
BARNDOMSVENNER: Paris Hilton og Kim Kardashian er barndomsvenner. Men nå skal stemningen mellom dem være iskald. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Paris Hilton (29) festet på it-stedet Lavo i Los Angeles, da hennes barndomsvenn og tidligere protesjé, Kim Kardashian (29) dukket opp - i et privat fly.

- Hun kunne ikke tro at Kim fikk et privat fly, og at hun ikke gjorde det. Hun pleide å få fly, sier en kilde til US Magazine.

Paris, som en gang beskrev Kims bakdel som «cottage cheese i en søppelsekk», gikk bort til DJ`en og forespurte sin hitlåt fra 2006, «Star are Blind», for så å hoppe opp på bordet og danse.

Kim og hennes venner brøt ut i latter, så tok Kim mikorofonen og sa:

- Nå, la oss høre litt ordentlig musikk.

De øvrige festdeltakerne heiet på Kardashian, og Paris stormet ut - rasende og på randen til å gråte, sier øyenvitner til The Mirror.

Krangelen mellom de to stjernene kan ha med Kims økende popularitet å gjøre, noe som på et vis tvinger Paris ut av rampelyset. De er begge sositetsjenter kjent fra hvert sitt realityprogram.

- Paris er oppført over Kim, men det er 100 prosent sjalusi. De gikk på skole sammen, og Paris tok henne med på alle de store Hollywood-festene. Nå gjør Kim akkurat det samme som Paris har blitt kjent for, bare at hun gjør det bedre, og alle elsker henne, sier en kilde nær Hilton til US.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg er ikke sjalu på min søsters kropp