SAMMEN MED BARNA: Siden Kanye ble lagt inn på sykehuset forrige uke har ikke Kim tatt med barna på besøk. Det er bare hun som har besøkt han. Foto: Scanpix
SAMMEN MED BARNA: Siden Kanye ble lagt inn på sykehuset forrige uke har ikke Kim tatt med barna på besøk. Det er bare hun som har besøkt han. Foto: ScanpixVis mer

Kanye West på sykehuset:

- Kim lar ikke barna få besøke Kanye

Kim Kardashian skal ha en spesiell grunn for ikke å ta med vesle North og Saint på sykebesøk.

SEOGHØR.NO: Forrige uke ble den omdiskuterte rapartisten Kanye West (39) fraktet til sykehus og innlagt på UCLA Medical Center på grunn av utmattelse og flere ukers søvnmangel.

«Famous»-sangerens kone, realitystjernen Kim Kardashian (36), skal ha vært blant de første som ankom sykehuset etter den oppsiktsvekkende innleggelsen.

STØTTER KANYE: Kim Kardashian skal gjøre alt hun kan for å støtte Kanye West etter at han ble innlagt, men vil ikke la ham få besøk av barna deres, ifølge People. Foto: Scanpix
STØTTER KANYE: Kim Kardashian skal gjøre alt hun kan for å støtte Kanye West etter at han ble innlagt, men vil ikke la ham få besøk av barna deres, ifølge People. Foto: Scanpix Vis mer

Men når Kim besøker Kanye daglig har hun ikke med seg barna North (3) og Saint West (snart 1) på besøkene, selv om sykehuset tillater det.

- Barna har ikke besøkt ham. Kim har vært der, forteller en kilde nær familien til People.

Og det er en grunn til at Kim ikke vil at barna skal besøke Kanye. Hun tror nemlig ikke det vil være bra for barna.

- Hun er redd for å ha barna rundt Kanye, forteller en annen kilde nær familien.

Kim Kardashian har enda ikke kommentert påstandene.

Kim har vært «sykesøster»

Ifølge Us Weekly har Kim vært fast inventar ved Kanyes sykeseng den siste uken.

«Keeping Up With the Kardashians»-stjernen har sovet ved siden av ham og hjulpet ham med å spise, hevdet en kilde nær rapstjernen overfor UsWeekly.

- Kim har vært utrolig. Hun visste at han ikke kunne fortsette slik han holdt på. Hun har vært ved hans side gjennom alt dette, hjulpet til med å mate ham og ligget ved siden av ham, uttalte kilden til nettstedet tidligere denne uken.

Også Thanksgiving-høytiden forrige uke ble feiret på sykehuset før hun feiret resten av dagen med familien.

Saken fortsetter under bildet.

SYKEHUSET: UCLA Medical Center regnes som ett av USAs aller beste sykehus, ifølge Wikipedia. Foto: Scanpix 
SYKEHUSET: UCLA Medical Center regnes som ett av USAs aller beste sykehus, ifølge Wikipedia. Foto: Scanpix  Vis mer

- Kranglet med Kris Jenner

Etter innleggelsen til Kanye har det store spørsmålet vært: Hva har skjedd?

Kanyes svigermor, Kris Jenner (61), sa kort til etter innleggelsen til TV-programmet «Extra» at kollapsen var et resultat av utbrenthet.

- Han er utslitt. Han er veldig trøtt. Han har vært på en tøff turné, så han trenger bare litt hvile.

En kilde nær familien har hevdet derimot at Kris selv kan ha vært med på å utløse Kanyes sammenbrudd.

Kilden fortalte nemlig til Radaronline at Kanye hadde en opphetet diskusjon med Kris i ukene før kollapsen.

Krangelen skal ha handlet om Kim Kardashian.

KRANGLET: Kanye West og Kris Jenner har som regel et ganske godt forhold, men nå skal de ha kranglet om Kim Kardashians fremtid i tv-bransjen. Foto: Scanpix
KRANGLET: Kanye West og Kris Jenner har som regel et ganske godt forhold, men nå skal de ha kranglet om Kim Kardashians fremtid i tv-bransjen. Foto: Scanpix Vis mer

Kanye fortalte ifølge nettsiden Kris at han ikke vil at hans kone skal fortsette i den svært populære realityserien «Keeping up with The Kardashians».

Det skal ikke ha blitt tatt godt imot av svigermor.

- Kris fremprovoserte en krig mot Kanye for å beholde Kim i realityshowet, fordi hun vet at om Kim slutter går hele serien i grus, fortalte en kilde til Radaronline.

Kris skal til slutt ha fått Kim til å undertegne en kontrakt for flere nye episoder av TV-serien.

Fryktet for sitt eget liv

Sykehusinnleggelsen til Kanye West er bare den siste prøvelsen «Kimye» har vært igjennom denne høsten.

I starten av oktober ble Kim Kardashian utsatt for et brutalt ran i Paris mens hun gjestet den franske hovedstaden i forbindelse med moteuken.

Etter ranet, der tobarnsmoren ble truet med pistol og frastjålet smykker til en verdi av omlag 90 millioner kroner, har 36-åringen holdt en svært lav offentlig profil.

Den tidligere «selfie»-dronningen har vært så godt som fraværende fra sosiale medier. TV-stjernen skal naturlig nok ha blitt sterkt preget av ransdramaet.

Ektemannen Kanye West avbrøt for øvrig brått sin konsert i New York da han fikk høre om ranet kona var blitt utsatt for.

Ifølge nattportieren på Hôtel de Pourtalès, som ble truet til å slippe inn de bevæpnede ranerne, fryktet Kim for livet sitt under ranet.

- Jeg ba henne være rolig. Hun spurte meg om vi kom til å dø, jeg svarte at jeg ikke visste. Da fortalte hun at hun hadde familie og barn, før hun begynte å skrike igjen. Det var da ranerne tok et teipstykke og teipet over munnen hennes, sa nattportieren til Daily Mail i midten av oktober.

KIM TRUET MED PISTOL: Kanye West avbrøt konserten i New York etter at kona, Kim Kardashian ble truet med pistol på hotellrommet hennes i Paris. Norske Marianne Skøien var tilstede på konserten og filmet øyeblikket West forlot scenen. Video: Marianne Skøien / Twitter/Sammy_Smiley_ via Storyful Vis mer

LES OGSÅ: -«Mamma Mia»-stjernen er gravid

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.