Kim Kardashian West og Kanye West:

Kim kjørte Kanye til legevakten i all hast

- Ble dårligere og dårligere.

<strong>SYK:</strong> Kim Kardashian West måtte kjøre ektemannen, Kanye West, til legevakten da han følte seg dårlig. Foto: NTB Scanpix
SYK: Kim Kardashian West måtte kjøre ektemannen, Kanye West, til legevakten da han følte seg dårlig. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Rapperen Kanye West (40) måtte avlyse flere konserter i 2016, da han ble innlagt på sykehus.

Nå er det bare halvannet år siden rapstjernen ble innlagt på grunn av utmattelse, og på søndag kunne en kilde fortelle til TMZ at han igjen dukket opp hos legevakten.

Det var kona, realitystjernen Kim Kardashian (37), som kjørte Kanye til West Hills Hospital i San Fernando Valley.

- Kim stilte virkelig opp for Kanye da de dukket opp på sykehuset, sier en kilde til TMZ.

- Trengte medisiner

- Kanye ble dårligere og dårligere, så han trengte medisiner for å føle seg bedre.

Kilden legger også til at de bare var der en liten stund, før de dro hjem der Kanye kunne hvile.

Men ifølge TMZ led ikke rapperen av noe mer alvorlig enn influensa denne gangen.

Psykisk lidelse

Artisten har stadig skapt overskrifter og furore på sosiale medier, etter å ha liret av seg en rekke kontroversielle utsagn.

I løpet av bare ni timer publiserte West blant annet 80 Twitter-meldinger i april, der han beskrev Donald Trump som «broren» hans. Uken etter antydet han også til nettstedet TMZ at slaveriet i USA var et «valg».

Oppførselen, kombinert med tidligere sykehusinnleggelser, har fått mange til å spekulere om artistens helse.

De mange reaksjonene som kom, som følge av Kanyes utsagn i den lange rekken av twittermeldinger, førte til at Kim tok ektemannen i forsvar.

- Til mediene som prøver å demonisere ektemannen min, la meg bare si dere en ting: Det er ikke rettferdig å hevde at han har mentale problemer, bare fordi han er seg selv.

Videre spurte hun om det ikke er lov til å være en tenkende sjel, uten at folk skal mistenke at han har helseproblemer. Realitystjernen hevdet også at han er forut for sin tid.

- Mental helse er ikke noe å spøke med, og mediene må slutte å bruke det så tankeløst. Ferdig snakket!

USAS FREMTIDIGE PRESIDENT?: Rapperen Kanye West stjal showet under MTV Video Music Awards da han annonserte at han vil stille som presidentkandidat i USA i 2020. Video: Reuters Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer

Har bipolar lidelse

I et intervju i forbindelse med utgivelsen av sitt nye album «Ye», avslørte artisten at han fikk diagnosen bipolar lidelse for et drøyt år tilbake.

Til radioverten «Big Boy», i forbindelse med lanseringen av albumet, snakket West ifølge internasjonale medier ut om det han forteller er en relativt fersk diagnose av en «mental tilstand».

- Det var først da jeg var 39 år at jeg fikk diagnosen, men det er som jeg sier på albumet: Det er ikke noe handikap, det er superkrefter.

Til radioverten skal ikke West ha navngitt lidelsen, men på låten «Yikes», fra sitt siste album, refererer artisten til bipolar lidelse.

På albumet er det også et bilde av et fjell, med teksten «Jeg hater å være bipolar, det er fantastisk».

<strong>FAMILIE:</strong> Kim Kardashian, Kanye West og datteren North West, som nylig var modell for Fendi. Foto: NTB Scanpix
FAMILIE: Kim Kardashian, Kanye West og datteren North West, som nylig var modell for Fendi. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Havnet i bilulykke

Det var i 2002 han hadde sitt store gjennombrudd som rapper, med låten «Through the Wire». Den skrev han mens han var innlagt på sykehuset, etter at han havnet i en bilulykke da han sovnet bak rattet på vei hjem fra et musikkstudio i Los Angeles, ifølge Spin.

To år senere ga han ut albumet «The College Dropout», som mildt sagt ble godt mottatt av fansen. Under Grammy-utdelingen året etter kunne han godte seg over hele ti nominasjoner, der han stakk av tre av dem.

Kanye West og Kim Kardashian giftet seg i mai 2014, i et storslått bryllup i italienske Firenze. Sammen har de fått barna North (5), Saint (2) og Chicago (6 mnd.).

LES OGSÅ: Slettet alt av innhold på InstagramVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer