Kim kjøpte tre graviditetstester i panikk

Kim Kardashian fikk panikkanfall av tanken på å være gravid med sitt tredje barn.

LÅSTE SEG INNE PÅ DO: Etter å ha hygget seg i Disneyland sammen med datteren North (t.v), fikk Kim Kardashian panikk da hun fryktet hun var gravid for tredje gang. Dramatikken delte hun med følgerne sine på Snapchat. Foto: Splash News/ Xposure/ NTB Scanpix
LÅSTE SEG INNE PÅ DO: Etter å ha hygget seg i Disneyland sammen med datteren North (t.v), fikk Kim Kardashian panikk da hun fryktet hun var gravid for tredje gang. Dramatikken delte hun med følgerne sine på Snapchat. Foto: Splash News/ Xposure/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (35) har vært igjennom to krevende svangerskap og diverse komplikasjoner for å få barna North (snart 3) og Saint (5 mnd.) med ektemannen Kanye West (38).

Så da realitystjernen fryktet at hun var gravid for tredje gang fikk hun panikk. Det forteller hun på det sosiale mediumet Snapchat, ifølge E! News.

Etter å ha kost seg med datteren sin, søsteren Kourtney Kardashian (38) og tantebarna i Disneyland torsdag, fant Kim ut at hun skulle ta ikke én - men tre - graviditetstester på flyet hjem.

- Jeg står faktisk på flytoalettet og skal ta en graviditetstest fordi jeg freaker ut over at jeg kanskje en gravid. Så... ikke noe å bry seg om, sier Kim i en Snapchat-video.

Saken fortsetter under bildene.

STOR FAMILIE: Kims søster Kourtney Kardashian har tre barn, deriblant datteren Penelope (bildet t.v). Selv har Kim datteren North og sønnen Saint med Kanye West.  Foto: Splash News/ NTB Scanpix
STOR FAMILIE: Kims søster Kourtney Kardashian har tre barn, deriblant datteren Penelope (bildet t.v). Selv har Kim datteren North og sønnen Saint med Kanye West. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

Ville være helt sikker

På det sosiale mediumet røpet tobarnsmoren at hun hadde kjøpt graviditetstester fra tre forskjellige merker, trolig for å være helt sikker på utfallet.

Ifølge TMZ er det snakk om pakninger med to i hver, noe som betyr at Kim altså hadde seks tester å gå på.

Om hun faktisk brukte samtlige vites ikke, men etter kort tid valgte Kim å røpe resultatet overfor Snapchat-følgerne sine: En graviditetstest med meldingen «ikke gravid» i displayet. Trolig fikk resultatet realitystjernen til å trekke et lettelsens sukk og legge «panikkanfallet» bak seg. 

For tidligere har Kim, som den siste tiden har trent hardt for å kvitte seg med babyvekten, nemlig røpet at hun hater å gå gravid.

Under sitt første svangerskap måtte skjønnheten dessuten tåle mye kritikk for gravidantrekkene sine, noe hun har spøkt med siden. Se video av Kims antrekk fra graviditeten med North nedenfor:

Saken fortsetter under bildene.

BLE LETTET: Kim Kardashian har ikke lagt skjul på at hun misliker å være gravid, som her i november 2015 (t.v). Heldigvis viste ukens graviditetstest at hun ikke venter sitt tredje barn. Foto: Splash News/ Xposure/ NTB Scanpix
BLE LETTET: Kim Kardashian har ikke lagt skjul på at hun misliker å være gravid, som her i november 2015 (t.v). Heldigvis viste ukens graviditetstest at hun ikke venter sitt tredje barn. Foto: Splash News/ Xposure/ NTB Scanpix Vis mer

Engstelig av komplikasjoner

Den yppige 35-åringen har dessuten slitt med stor vektøkning og hovne føtter under svangerskapene sine, og hun har ikke vært redd for å være ærlig om graviditetsplagene sine:

- Jeg hadde forventet meg at det skulle bli en fantastisk opplevelse hvor jeg kunne gjøre hva jeg ville, spise hva jeg ville og føle meg topp, men sånn har det ikke vært (...) Jeg har skikkelig vondt i hele kroppen, sa Kim i et intervju med Ryan Seacrest mens hun gikk gravid med North.

Før Saint West kom til verden i desember, fortalte Kim Kardashian til E!News om de medisinske utfordringene og komplikasjonene hun opplevde.

- Jeg føler at jeg får alle problemene det er mulig å få, og jeg tenker så mye på det. Jeg er mer engstelig i dette svangerskapet, fordi jeg vet hva jeg kan forvente og fordi noen av problemene som vil oppstå er uunngåelige, sa Kim den gang.

SLANK IGJEN: Kim Kardashian har ligget i hardtrening etter sitt andre svangerskap, og var sikkert ikke klar for å kjempe mot «babyvekten» en tredje gang. Her er hun sammen med North og Kanye West på Cuba for et par uker siden.  Foto: Splash News
SLANK IGJEN: Kim Kardashian har ligget i hardtrening etter sitt andre svangerskap, og var sikkert ikke klar for å kjempe mot «babyvekten» en tredje gang. Her er hun sammen med North og Kanye West på Cuba for et par uker siden. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Avslører hemmeligheten bak sin nye kropp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer