Kim Kardashian:

Kim Kardashians selskap saksøkt for 800 millioner kroner: - Har ikke gjort noe galt

Realitystjernen er ikke bekymret.

SELFIES: Kim Kardashian deler flittig bilder av seg selv - nå saksøkes hun for 800 millioner kroner. Foto: Splash News / NTB Scanpix
SELFIES: Kim Kardashian deler flittig bilder av seg selv - nå saksøkes hun for 800 millioner kroner. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Kim Kardashians selskap, Kimsaprincess Inc., er saksøkt for nærmere 800 millioner kroner, skriver Hollywood Reporter.

Selskapet Snaplight leverte mandag et søksmål til den føderale domstolen i California for patentkrenkelse etter at Kardashians selskap ga ut mobil-dekslet «LuMee» i 2014.

Dekslet, som har innebygd lys, skal være ideelt for å ta såkalte «selfies».

Ifølge sakspapirene, som Hollywood Reporter har fått innsyn i, er det en mann ved navn Hooshman Harooni som har har saksøkt Kardashians selskap fordi han i 2013 skal ha tatt patent på et «integrert belysningsutstyr og deksel for mobiltelefon».

Saken fortsetter nedenfor.

Harooni begynte derfor å selge dekslet Snaplight, og begrunner nå søksmålet med at det er svært vanskelig for han å selge produktet etter at Kim Kardashian, med sine enormt mange følgere i sosiale medier, begynte å promotere «LuMee».

Krever erstatning

Ifølge søksmålet skal Harooni også ha gått til sak mot butikkjeden Urban Outfitters fordi de tjener penger på at de selger «LuMee»-dekslene.

Harooni og Snaplight ber også om at Kim Kardashian slutter å promotere «LuMee», og ber om 800 millioner kroner i erstatning fordi han hevder å ha tapt penger.

En representant for Kim Kardashian uttaler overfor Hollywood Reporter at realitystjernen ikke er bekymret over søksmålet.

«Snaplight har ikke noe fortrinn med søksmålet og dette er kun et nytt forsøk på ødeleggelse. Kim har ikke gjort noe galt».

Håver inn på sosiale medier

Kim Kardashian har med åra blitt mer og mer berømt, mye på grunn av hennes hyppige oppdateringer i sosiale medier.

I 2015 ga hun til og med ut boka «Selfish», som utelukkende inneholder bilder som Kim Kardashian har knipset av seg selv.

Saken fortsetter under bildet.

SELFIEDRONNING: I 2015 ga Kim Kardashian ut boka «Selfish», som utelukkende inneholder bilder som Kim Kardashian har knipset av seg selv. Her sammen med ektemannen Kanye West. Foto: Splash / NTB Scanpix
SELFIEDRONNING: I 2015 ga Kim Kardashian ut boka «Selfish», som utelukkende inneholder bilder som Kim Kardashian har knipset av seg selv. Her sammen med ektemannen Kanye West. Foto: Splash / NTB Scanpix Vis mer

«Keeping Up With the Kardashians»-stjernen har i skrivende stund 102 millioner følgere på bildedelingstjenesten, og når dermed ut til svært mange.

Ifølge tall fra nettstedet Captiv8, som regner ut markedsverdi av kontoer i sosiale medier, tjener Kardashian nærmere to og en halv million på hvert sponsede innlegg hun legger ut i sosiale medier. Vanligvis har disse dukket opp en gang i uka.

I tillegg har hun tjent nærmere 855 millioner kroner på spillet «Kim Kardashian Hollywood», «kimojiene» og livsstilsappen sin fra 2014 til februar 2016, ifølge Market Watch.

LES OGSÅ: Dette bildet skaper full forvirring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer