FORSVINNER?: Rumpa til Kim Kardashian har blitt betraktelig mindre den siste tiden.
FORSVINNER?: Rumpa til Kim Kardashian har blitt betraktelig mindre den siste tiden. Vis mer

Kim Kardashians rumpe krymper

Realitystjernen har gått ned over tre kilo. Alle tre ser ut til å være hentet fra stussen...

SEHER.NO: Realitystjernen Kim Kardashian (28) er nesten mer kjent for sin formfulle figur, enn sin TV-karriere.

Den siste tiden har imidlertid den yppige tv-stjernen, som har en av verdens kanskje mest omtalte bakender, gått ned over tre kilo. Og det synes!

Kardashian viste frem sin "nye" kropp under designer Jills Stuarts visning under New York Fashion Week mandag denne uken. Og hennes ettersittende antrekk avslørte at det er svært lite igjen av hennes tidligere så formfulle rumpe, skriver Daily Mail.

TV-stjernen har tidligere uttalt at hun er stolt av sine kvinnelige former, og har Jennifer Lopez som sitt store idol. Men nå er det altså lite ved Kardashian som minner om J-Lo.

Ifølge stjernen ønsket hun å trimme litt på formene i forbindelse med en bikini-shoot for People Magazine, og hun var kjapt ute med å melde at vekttapet var takket være Quick Trim, et slankeprodukt som sponser hennes hjemmesider.

Produktet er imidlertid svært kontroversielt, da det ikke har blitt godkjent av amerikanske helsemyndigheter.

Ifølge Quick Trim skal produktene deres føre til tap av unødvendige fettstoffer og vann, samt forhindre økt luft i magen.

Slankeproduktet har imidlertid også forårsakt insomnia, diaré, uregelmessig hjerterytme, oppkast, hodepine, samt økt blodtrykk blant brukere.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg spiser hva jeg vil