Kim Kardashian:

Kim Kardashians comeback-video tar av på internett

Reality-stjerna er tilbake for fullt etter Paris-ranet i høst.

FORFØRER: Kim Kardashian forfører kamera under nordlys i det som kan ligne et norsk landskap i luke 12 av julekalenderen til Love Magazine. Video: Love Magazine / YouTube Vis mer

I starten av oktober ble den amerikanske reality-stjerna Kim Kardashian (36) utsatt for et brutalt, væpnet ran under moteuka i Paris.

I kjølvannet av ranet, der smykker verdt omlag 90 millioner kroner forsvant, har Kardashian valgt å holde en svært lav offentlig profil.

Den tidligere sosiale medier-dronninga har vært bortimot sunket i jorda, og ifølge en offisiell måling fra Instagram er hun per i dag ikke blant de mest fulgte kjendisene på bildedelingstjenesten.

Da tv-stjerna denne uka dukket opp i den pikante «adventskalenderen» til Love Magazine, gikk internett likevel av skaftet.

Nettstedet Mashable omtaler videoen som et «praktfullt comeback» og er full av lovord om Kardashians utseende i kalendervideoen, som er regissert av James Lima.

Omtales verden over

Kardashians comeback i rampelyset er blitt omtalt av en lang rekke medier:

I USA av blant annet UsWeekly, E!News og People, i Storbritannia av medier som Daily Mail og Mirror, i Italia av eksempelvis Quotidiano og i Frankrike av nettsteder som Public.fr og 20minutes.

Også lokalavisa iTromsø har skrevet om videoen, ettersom Kardashian tilsynelatende befinner seg i et vinterlandskap der nordlys jager over himmelen:

«Det skal vel godt gjøres om videoen er spilt inn i Ersfjorden med en solbrun og lettkledd 'Kardash'. Men som den offisielle nordlysbyen krysser vi fingrene for at vi en gang skal treffe Kimberly under aurora borealis» skriver avisa humoristisk.

Knuser kalender-kollegene

Kim Kardashians nye video, som representerer luke 12 i Love Magazine-kalenderen, er også blitt en hit på Youtube.

I skrivende stund er videoen på magasinets egen Youtube-kanal blitt sett omlag 1,8 millioner ganger etter den ble publisert mandag 12. desember.

Se videoen til Kim Kardashian øverst i saken!

KLEINT: Modell Bella Hadid og artist The Weeknd gjorde det slutt for noen uker siden. Likevel sto de på samme scene under Victoria's Secret-showet i Paris. Da oppsto denne ubehagelige situasjonen. Video: Reuters / Foto: wenn.com Vis mer

Til sammenligning er «lukene» til toppmodeller som Bella Hadid (luke 1), Stella Maxwell (luke 6) og Heidi Klum (luke 10) kun blitt vist omlag 620 000, 740 000 og 745 000 ganger.

Heller ikke Kardashians berømte halvsøster Kendall Jenner (21) når opp til storesøstra. Victoria's Secret-modellens video er «luke» nummer fem i kalenderen, og ble altså publisert en hel uke før Kardashians video. Likevel er den «bare» blitt vist omlag 470 000 ganger torsdag formiddag.

Forholder seg taus

Hvorvidt Kim Kardashians deltakelse i Love Magazine-kalenderen er et tegn på at hun er klar for å delta i offentligheten igjen, er foreløpig usikkert.

I starten av november lot hun seg avbilde på Instagram sammen med Cameron Sterling, den elste sønnen til Alton Sterling - som ble skutt av politimenn i juli.

Ellers har Kardashian, som har to barn sammen med rapstjerna Kanye West (39), forsøkt å holde seg unna medienes søkelys.

Et par uker etter Paris-ranet avlyste hun bursdagsfeiringen sin, og de par siste månedene er det venner og familie som har styrt nettsiden hennes, Kimkardashianwest.com, for henne.

Sykehusinnleggelsen til ektemannen Kanye West, og de utallige medieoppslagene i kjølvannet av denne, har hun for øvrig avstått fra å kommentere.

Nylig avkreftet imidlertid den offisielle Twitter-kontoen til «Keeping Up With the Kardashians» ryktene om at Kardashian og West skal skilles.