SLANK: Kim Kardashian viste frem figuren for første gang etter fødselen av Saint. Her med bestemoren MJ og ektemann Kanye West. Foto: Instagram
SLANK: Kim Kardashian viste frem figuren for første gang etter fødselen av Saint. Her med bestemoren MJ og ektemann Kanye West. Foto: InstagramVis mer

Kim Kardashian viste frem figuren etter fødselen

Stilte i avslørende antrekk tre uker etter fødselen.

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (35) og Kanye West (38) kunne endelig hilse på sin sønn Saint, den femte desember. 

Realitystjernen er kjent for sin flotte figur, og viste den frem på Instagram, kun noen få uker etter fødselen. 

På selveste julaften hadde «Keeping Up With The Kardashians»- stjernen en svært utringet topp og et trangt sort skjørt. Det var tydelig at hun er svært godt i gang med å finne tilbake til sin verdenskjente figur. 

My moms Christmas Eve party is legendary! I love creating these memories! I love my grandma MJ so much.

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Over den gjennomsiktige toppen hadde E!-dronningen en sort pelskåpe, og håret var stylet i to fletter. Det samme var lille North sitt hår. Den lille jenta hadde også en lignende kåpe som sin mor.

Nylig avslørte den nybakte moren at hun vil spise sin egen morkake.

- Når jeg sier at jeg spiser morkaken, så mener jeg at jeg har fryst den først, så tørket den og deretter laget den om til pilleform. Jeg steker den ikke som en biff og spiser den (for det er det nemlig noen som gjør), skriver Kim i en ny bloggpost, ifølge UsWeekly.com.

Christmas Eve 2015. I put up tons of pics on my app! Xoxo

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Får mer energi

Kim spiste også morkaken etter at North ble født, og fant så mange fordeler med det at hun nå har valgt å gjøre det igjen.

- Da jeg gikk gravid med North hørte jeg så mange historier om mødre som ikke spiste morkaken med første barn og deretter ble rammet av fødselsdepresjon. Men da de gjorde det med barn nummer to, så slet de ikke. Derfor tenkte jeg at jeg ikke hadde noe å tape ved å prøve det, forklarer hun videre.

- Jeg hadde virkelig ikke lyst til å føle meg nedfor og tenkte at hva kan gå galt hvis jeg tar en pille som inneholder mine egne hormoner. Lagd av meg, for meg.

Realitystjernen postet også et bilde av de lilla kapslene, for å vise dem frem til fansen, på Twitter.