GAME, SET OG MATCHENDE BIKINI: Realitystjernen Kim Kardashian har ikke gjort noe for å skjule sin veltrente kropp under Mexico-ferien.  Foto: Splash News
GAME, SET OG MATCHENDE BIKINI: Realitystjernen Kim Kardashian har ikke gjort noe for å skjule sin veltrente kropp under Mexico-ferien. Foto: Splash News Vis mer

Kim Kardashian viste frem bikinikroppen på tennisbanen

- Det er sånn man kler seg når man skal spille tennis... Om du heter Kim Kardashian.

Publisert

SEOGHØR.NO: «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen Kim Kardashian (35) kom nylig hjem fra en luksuriøs ferie sammen med flere venninner i idylliske Mexico.

Den verdensberømte 35-åringen har også med seg datteren North (3) og sønnen Saint (åtte mnd.) på ferien, og nylig ble hun avbildet sammen med barna på stranden. 

Kim har selv også delt flere bilder i sosiale medier fra ferien, og hun er langt ifra redd for å vise frem sin svært veltrente kropp.

Torsdag ble hun fotografert mens hun spiller tennis sammen med venninnen Jasmine Sanders (25), der hun er ikledd kun en liten, beigefarget bikini og et par solbriller.

- Det er sånn man kler seg når man skal spille tennis... Om du heter Kim Kardashian, skriver nettstedet Elle.com i en kommentar.

Saken fortsetter nedenfor.

STRÅLTE: Kim Kardashian og venninnen Jasmine smilte og lo mens de spilte mot hverandre på tennisbanen.  Foto: Splash News
STRÅLTE: Kim Kardashian og venninnen Jasmine smilte og lo mens de spilte mot hverandre på tennisbanen. Foto: Splash News Vis mer
FLOTT TOBARNSMOR: 35-åringen fikk sønnen Saint for kun åtte måneder siden, men er allerede tilbake i toppform.  Foto: Splash News
FLOTT TOBARNSMOR: 35-åringen fikk sønnen Saint for kun åtte måneder siden, men er allerede tilbake i toppform. Foto: Splash News Vis mer

Ligger i hardtrening

Den formfulle stjernen ferierte på den private luksusresorten Casa Amara i Punta Mita, ifølge Splash News.

Også etter bryllupet sitt i 2014 ferierte Kim i sus og dus i luksusvillaen - den gang med sin ferske ektemann Kanye West (39). 

Kim fødte sønnen Saint i desember, og hun har i ettertid vært åpen om at hun har ligget i hardtrening for å komme i toppform etter fødselen.

Kun noen få måneder etter fødselen røpet hun at hun nå veier 60 kilo, noe som kun er fem kilo mer enn hva hun veide i 2010 - tre år før hun fødte datteren North.

Tidligere denne måneden fortalte stjernen på Snapchat at den nye vekten hennes er i underkant av 57 kilo, men at hun fortsatt vil miste et par kilo til, skriver News.com.au.

Saken fortsetter nedenfor.

Selfish in Mexico

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Innrømmet rumpebløff

Tobarnsmoren har flere ganger blitt beskyldt for å ha fikset på utseendet - spesielt hennes berømte bakdel.

I 2011 tok hun et røntgenbilde av rumpa for å avvise spekulasjonene om at hun hadde lagt seg under kniven for å forstørre den. 

Nylig overrasket hun derfor mange da hun innrømmet at hun får injeksjoner i rumpa, men hevdet at dette ikke er av kosmetiske grunner.

På sin egen nettside hevdet hun at hun får injisert kortison mot hudsykdommen psoriasis.

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

LES OGSÅ: - Kanyes overraskelse kan sjokkere TV-seerne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer