Kim Kardashian viser seg helt naken

Bildene av Kims rumpe fikk enorm oppmerksomhet, men nå viser hun seg også naken forfra.

LETTKLEDDE BILDER: Kim Kardashian har flere ganger lagt ut lettkledde bilder av seg selv på sosiale medier. I en ny fotoshoot for bladet Paper viser hun seg også naken forfra. Foto: Faksimile Paper Mag/ Fame Flynet
LETTKLEDDE BILDER: Kim Kardashian har flere ganger lagt ut lettkledde bilder av seg selv på sosiale medier. I en ny fotoshoot for bladet Paper viser hun seg også naken forfra. Foto: Faksimile Paper Mag/ Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (34) fikk nettet til å koke, da bladet Paper onsdag avslørte bilder som viste henne naken og med et champagneglass på baken i en ny fotoshoot.

Realitystjernen fra TV-serien «Keeping up with the Kardashians» må med de dristige fotografiene var å skape så mye aktivitet på internett at det ville stoppe opp.

- Kim er en av personene som får nettet til å koke. Hun var derfor et naturlig valg, da vi satte oss målsettingen å få internett til å bryte sammen i forbindelse med vår vinter-utgave, skriver bladet Paper på sin nettside.

Kim klarte ikke å nå målet sitt onsdag, selv om både hun og hennes ektemann Kanye West ga fotoshooten mye oppmerksomhet.

Nå gjør imidlertid 34-åringen et nytt forsøk, ved å vise seg naken forfra.

Bladet Paper har nå lagt ut et bilde på sin Instagram-side, som viser en naken Kim stirrende inn i kamera, kun dekket av et par strategisk plasserte sorte striper.

«Vi vet dere kom for artikkelen» skriver bladet i en munter tone over bildet. På Twitter går de enda lenger og viser det usensurerte bildet.

Kim skrev onsdag på sin Twitter-side at det ikke var en lett å oppgave å ta bildet hvor hun balanserer champagneglasset på sin berømte bak.

«De sa jeg ikke hadde talent. Prøv å balansere et champagneglass på rumpa. LOL» skriver hun på sin Twitter-side.

 

LES OGSÅ: Se sjokkbildene som får nettet til å koke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer