Kim Kardashian vil leie terapeut til datteren North

Toåringen skal slite med å venne seg til livet som storesøster.

MISFORNØYD: To år gamle North West er visstnok ikke veldig fornøyd over at hun må dele oppmerksomheten fra foreldrene med broren Saint.  Foto: NTB scanpix
MISFORNØYD: To år gamle North West er visstnok ikke veldig fornøyd over at hun må dele oppmerksomheten fra foreldrene med broren Saint. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I starten av desember ble realitystjernen Kim Kardashian (35) og rapperen Kanye West (38) foreldre for annen gang da sønnen Saint (1 mnd) kom til verden.

Siden fødselen har dronningen av sosiale medier holdt relativt lav profil, og man har foreløpig ikke fått se det lille nurket. 

Ikke bare ble Kim og Kanye foreldre for andre gang, men datteren North (2) er blitt storesøster - noe hun visstnok ikke er så veldig fornøyd med.

Den 2 år gamle krølltoppen er nemlig vant til å få all oppmerksomheten fra sine verdenskjente foreldre, og ifølge RadarOnline sliter hun med å dele rampelyset med den nyfødte broren. 

- North liker ikke at hun må dele mammas fang med Saint. Hun har veldig vanskelig for å vende seg til det, sier en kilde til nettstedet. 

Saken fortsetter under bildet

FAMILIENS STJERNE: North har i en alder av kun to år vært på noen av de største moteshowene i verden. Her er North på fanget til Kim, som prater med Vouge-redaktør Anna Wintour under Kanye West sitt moteshow.  Foto: NTB scanpix
FAMILIENS STJERNE: North har i en alder av kun to år vært på noen av de største moteshowene i verden. Her er North på fanget til Kim, som prater med Vouge-redaktør Anna Wintour under Kanye West sitt moteshow. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Går i søvne 

Toåringen føler ifølge kilden til Radaronline at hun får mye press fra alle om å være en god storesøster til Saint, og er lei av alle forventningene.

- Det er naturlig for North å føle dette. Hun er gretten hele tiden og har begynt å gå i søvne.

De nybakte foreldrene Kim og Kanye skal på sin side være utslitte over å føle at de har to nyfødte barn i hus, spesielt når det kommer til nattesøvnen.

Nå er de klare for å be om profesjonell hjelp til North.

UTSLITT: Kim Kardashian og Kanye West vurderer å skaffe hjelp for å få North til å vende seg til rollen som storesøster.  Foto: NTB scanpix
UTSLITT: Kim Kardashian og Kanye West vurderer å skaffe hjelp for å få North til å vende seg til rollen som storesøster. Foto: NTB scanpix Vis mer

- North sin oppførsel er nok bare en fase, men det skaper mye frustrasjon for familien.

- Kim snakker om å leie inn en terapeut til North for å hjelpe henne å tilvenne seg den nye hverdagen, hevder kilden til RadarOnline. 

Får ikke se sønnen på TV

Siden vesle North kom til verden i juni 2013, har hun vært på alles lepper. Hun har allerede en garderobe de fleste bare kan drømme om, og har et godt utgangspunkt til å bli en stor stjerne.

- Kanye ønsker at hun skal bli kjendis. Han vil at hun skal bli den største stjernen i realityserien «Keeping up with the Kardashians»,  har en kilde fortalt ifølge OK! Magazine.

Imidlertid har nettstedet TMZ tidligere meldt at Kim og Kanye ikke vil la sønnen være med i «Keeping Up With The Kardashians» med det første.

- Saint West vil ikke være med i noen av familiens realityprogrammer, i hvert fall ikke i nærmeste fremtid. Planen er å holde Saint unna til han blir større og forstår mer av det som foregår rundt ham, skriver TMZ.

Kim og Kanye har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

LES OGSÅ: Slik var Kardashian-familiens skandaleår

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer