- Kim Kardashian vil legge seg under kniven etter fødselen

Nå skal den høygravide TV-stjernen ha bestemt seg for å operere kroppen etter den nært forestående fødselen.

MISFORNØYD: Ifølge kilder skal Kim Kardashian ha bestemt seg for å operere kroppen etter den kommende fødselen. Om ikke lenge blir hun og ektemannen Kanye West foreldre for annen gang.  Foto: Splash News
MISFORNØYD: Ifølge kilder skal Kim Kardashian ha bestemt seg for å operere kroppen etter den kommende fødselen. Om ikke lenge blir hun og ektemannen Kanye West foreldre for annen gang. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Neste måned blir Kim Kardashian (35) og Kanye West (38) foreldre til en gutt, og lille North (2) blir storesøster.

Kim fikk svært mye negativ oppmerksomhet i media under sitt forrige svangerskap, da internasjonal presse hetset henne for graviditetsvekten.

Også under denne graviditeten har TV-profilen lagt på seg en god del. Ifølge kilder nær Kim skal hun nå ha bestemt seg for å legge seg under kniven for å få drømmekroppen tilbake.

- Kim skal utføre en makeover på kroppen ved hjelp av plastisk kirurgi etter at hun har født, sier en kilde til RadarOnline.

Etter den yppige TV-stjernens første svangerskap, gikk også ryktene om at hun lot seg operere for å få den berømte timeglassfiguren sin tilbake.

Saken fortsetter under bildene.

LIKER Å VÆRE SLANK: Kim Kardashian jobbet beinhardt for å få tilbake timeglassfiguren etter sitt forrige svangerskap. Her er hun avbildet i slutten av februar 2015, og på LACMA-gallaen i starten av november.  Foto: NTB Scanpix
LIKER Å VÆRE SLANK: Kim Kardashian jobbet beinhardt for å få tilbake timeglassfiguren etter sitt forrige svangerskap. Her er hun avbildet i slutten av februar 2015, og på LACMA-gallaen i starten av november. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Spøkte med graviditetsvekten

Da Kim gikk gravid med North hadde hun en rekke svangerskapsproblemer og slet blant annet med smerter over alt og hovne føtter.

I løpet av sin andre graviditet skal hun nå ha lagt på seg mer enn forrige gang, men Kim bedyrer at hun ikke er redd for at det skal bli vanskelig å kvitte seg med babyvekten.

- Babyen min er mye større denne gangen. Hvert svangerskap er annerledes, og jeg bærer vekten forskjellig. Sist gang la jeg på meg 22,5 kilo. Nå veier jeg 23,5 kilo og har fremdeles noen uker igjen. Så jeg er absolutt litt nervøs, men jeg koser meg, forteller hun til E!Online.

- Jeg har begynt å spise alt jeg har lyst på. Jeg vet at jeg kommer til å komme i form igjen etterpå. Jeg liker den prosessen og utfordringen det er å bli slank igjen, så jeg bekymrer meg ikke for det, legger hun til overfor nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

FØRSTE SVANGERSKAP: Da Kim gikk gravid med North i 2013, hovnet hun skikkelig opp i beina.  Foto: © infusla-52/INFphoto.com/Corbis
FØRSTE SVANGERSKAP: Da Kim gikk gravid med North i 2013, hovnet hun skikkelig opp i beina. Foto: © infusla-52/INFphoto.com/Corbis Vis mer

- Forferdelig å være gravid

Selv om Kim gleder seg til å bli mamma igjen, så legger hun ingenting imellom når hun snakker om hvor forferdelig hun synes det er å være gravid.

- Jeg tror ikke graviditet og meg går bra sammen. Det var veldig vanskelig for meg å bli gravid, så jeg føler meg velsignet over at jeg er det, og i bunn og grunn så er det absolutt verdt det, forteller hun til E!Online og fortsetter:

- Jeg klager ikke, jeg er bare ærlig. Jeg hater det. Svangerskap er ikke noe for meg. Jeg har alltid hørt historier om hvor fantastisk det er fra mamma og Kourtney, men slik er det ikke for meg. Og jeg vil ikke lyve og late som om det er den mest fantastiske opplevelsen. Det er forferdelig.

Saken fortsetter under bildet.

BLIR FIRE: I desember venter Kim og Kanye en sønn. Her er de på ballett sammen med eldstedatteren North tidligere i høst. Foto: Splash News
BLIR FIRE: I desember venter Kim og Kanye en sønn. Her er de på ballett sammen med eldstedatteren North tidligere i høst. Foto: Splash News Vis mer

Viste sympati

Da ektemannen Kanye West arrangerte bursdagfest for henne i oktober, ble gjestene utstyrt med falske babymager.

Den ferske 35-åringen fortalte på Instagram at hun elsket idéen, selv om hun var usikker på om hensikten var å få henne til å føle seg mindre enorm eller om det bare var en kul gimmick fra Kanyes side.
 
- Jeg koste meg kjempemasse og følte meg så vel mens jeg spiste churros (fritert vannbakkels med kanel og sukker, journ.anm.) sammen med en gjeng «gravide» kvinner! fastlo Kim Kardashian på Instagram.

LES OGSÅ: Kourtney Kardashian feiret Thanksgiving med eksen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer