Kim Kardashian vil gå ned over 30 kilo etter graviditeten

«Keeping Up With the Kardashians»-stjernen avslører hvordan hun skal bli slankere enn hun har vært på flere år.

VIL TILBAKE TIL SIN SYLSLANKE KROPP: Kim Kardashian jobber for tiden knallhardt for å bli kvitt babyvekten fra det andre svangerskapet sitt, og en del kilo til. Her er hun avbildet (f.v) høsten 2009, før hun ble mor, høsten 2013, etter at hun fikk datteren North, og høsten 2015, da hun gikk høygravid med sønnen Saint.  Foto: © NEILL J. SCHUTZER/©2009 Phil Ramey/RameyPix/Corbis/ NTB Scanpix
VIL TILBAKE TIL SIN SYLSLANKE KROPP: Kim Kardashian jobber for tiden knallhardt for å bli kvitt babyvekten fra det andre svangerskapet sitt, og en del kilo til. Her er hun avbildet (f.v) høsten 2009, før hun ble mor, høsten 2013, etter at hun fikk datteren North, og høsten 2015, da hun gikk høygravid med sønnen Saint. Foto: © NEILL J. SCHUTZER/©2009 Phil Ramey/RameyPix/Corbis/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I starten av desember kunne Kim Kardashian (35) og Kanye West (38) juble over å ha blitt tobarnsforeldre.

Selv om det bare har gått halvannen måned siden sønnen Saint West (7 uker) ble født, er realitystjernen godt i gang med å kvitte seg med babyvekten.

Denne uken røpet Kim Kardashian at hun allerede har gått ned nesten 14 kilo, og at hun samarbeider med Atkins for å nå vektmålet sitt.

- Jeg er så opprømt! Nå har jeg gått ned 14 kilo, men det gjenstår 18 kilo! Jeg er så fokusert, skriver den ferske tobarnsmoren på Twitter.

Saken fortsetter under bildet.

FØLTE SEG FÆL: Kim Kardashian har vært åpen om at hun hater å gå gravid og at hun ikke er komfortabel med såpass mange ekstra kilo på kroppen. Her er hun fotografert under sitt første svangerskap, ute på vift i L.A. i mai 2013. Foto: © infusla-207/INFphoto.com/Corbis
FØLTE SEG FÆL: Kim Kardashian har vært åpen om at hun hater å gå gravid og at hun ikke er komfortabel med såpass mange ekstra kilo på kroppen. Her er hun fotografert under sitt første svangerskap, ute på vift i L.A. i mai 2013. Foto: © infusla-207/INFphoto.com/Corbis Vis mer

Skal kvitte seg med «mammakroppen»

Videre avslørte den yppige TV-stjernen akkurat hvor mange kilos vektøkning svangerskapet innebar. Samtidig røpet Kim at hun ikke vil slutte med slankingen når hun veier det samme som før hun ble svanger med sønnen.

- Jeg la på meg cirka 27 kilo under graviditeten, men jeg har veid cirka 4,5 kilo mer enn tidligere de siste årene. Så nå er det på tide virkelig å nå målet mitt, twitrer hun.

Dette er ikke første gang Kim Kardashian drømmer om hvordan hun så ut før hun ble mor. Høsten 2014 bad hun Twitter-fansen om slankehjelp, selv om stjernen allerede hadde gått ned flerfoldige kilo til drømmebryllupet sitt.

Saken fortsetter under bildene.

SKAL KOMME I FORM: Etter å ha blitt mamma to ganger i løpet av knappe tre år, er Kim Kardashian klar for å finne tilbake til sin «gamle» kropp. Her er hun fotografert sommeren 2010, på Grammy Awards med ektemannen Kanye West i februar 2015 og høygravid høsten 2015 - med datteren North på armen. Foto: ©2010 Phil Ramey/RameyPix/Corbis/ NTB Scanpix
SKAL KOMME I FORM: Etter å ha blitt mamma to ganger i løpet av knappe tre år, er Kim Kardashian klar for å finne tilbake til sin «gamle» kropp. Her er hun fotografert sommeren 2010, på Grammy Awards med ektemannen Kanye West i februar 2015 og høygravid høsten 2015 - med datteren North på armen. Foto: ©2010 Phil Ramey/RameyPix/Corbis/ NTB Scanpix Vis mer

Tidligere samme høst erklærte Kim at hun ønsket å gå ned ytterligere syv til ni kilo «babyvekt»:

- Jeg må bare komme meg ned i den vekten jeg hadde for noen år siden. Jeg skal ikke klage lenger. Begynner på diett I DAG! Ingen karbohydrater. Ville treningsøkter, lød Kims plan i august 2014 ifølge UsWeekly.

Også i januar 2015 valgte Kim å mimre tilbake til lettere dager. Den gang delte hun et bilde av seg selv og søsteren Kourtney (36) fra Emmy-utdelingen i 2009 på Instagram.

- Hun var gravid og jeg var mellom seks-syv og ni-ti kilo tynnere, skrev Kim Kardashian til bildet.

Saken fortsetter nedenfor.

Trening og lavkarbo

Etter å ha tilbakelagt sitt andre svangerskap, virker Kim altså mer innstilt enn noensinne på å finne tilbake til sin «gamle» figur ved hjelp av trening og diett.

Twitter legger hun likevel ikke skjul på at vektmålet kommer til å bli tøft å nå:

- Dette kommer til å bli sååååå j*vlig vanskelig, men jeg kan klare det, og jeg kan ikke vente med å dele prosessen med dere alle, twitrer Kim til fansen sin, fulgt av emneknaggen «Beast Mode. 

Også etter sitt første svangerskap, med datteren North (2), brukte Kim Atkins-dietten for å miste den forhatte babyvekten sin.

Saken fortsetter under bildene.

LIKER LAVKARBO: Sharon Osbourne, Gwyneth Paltrow og norske Caroline Berg Eriksen er blant kjendisene som sverger til en form for lavkarbokosthold.  Foto: NTB Scanpix
LIKER LAVKARBO: Sharon Osbourne, Gwyneth Paltrow og norske Caroline Berg Eriksen er blant kjendisene som sverger til en form for lavkarbokosthold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dropper ris og brød

Atkins-dietten forfekter et såkalt lavkarbokosthold, og dette er noe flere kjendiser sverger til. Gwyneth Paltrow (43) har tidligere fått kritikk for å nekte barna sine brød, ris og pasta.

Her hjemme i Norge er toppblogger Caroline Berg Eriksen (28) blant lavkarbo-kostholdets mest profilerte tilhengere. Mens hun gikk gravid med datteren Nelia (2), som ble født før jul i 2013, fortalte hun til Seoghør.no at hun ikke endret kostholdet som følge av graviditeten.

- Jeg har ikke endret på kostholdsvanene mine etter at jeg ble gravid, bortsett fra å unngå enkelte matvarer som vi jo skal, og det kommer jeg heller ikke til å gjøre, sa Caroline Berg Eriksen til Seoghør.no den gang.

Samtidig la hun til at hun fulgte de generelle rådene for gravide når det gjelder å holde seg unna eksempelvis myke oster og spekemat.

LES OGSÅ: Forlovet seg etter seks måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer