Kim Kardashian:

Kim Kardashian vil aldri gå med smykker etter ranet i Paris

- Det er ikke sikkert at jeg vil ha på meg noen smykker eller lignende igjen.

VIL IKKE BRUKE SMYKKER: Etter det brutale ranet Kim Kardashian ble utsatt for i fjor, vil hun ikke lenger gå med smykker i offentligheten. Foto: NTB Scanpix.
VIL IKKE BRUKE SMYKKER: Etter det brutale ranet Kim Kardashian ble utsatt for i fjor, vil hun ikke lenger gå med smykker i offentligheten. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

(Seoghør.no): I fjor høst opplevde TV-stjernen Kim Kardashian (36) sitt livs mareritt da fem bevæpnede menn overfalt og ranet henne i Paris.

Ranerne fikk med seg smykker og juveler til en verdi av omkring 90 millioner kroner fra Kardashians luksusleilighet på Hotel de Pourtalés i den franske hovedstaden.

SMYKKELØS: Kim Kardashian på rødløpet tidligere denne måneden uten et eneste smykke. Foto: NTB Scnapix
SMYKKELØS: Kim Kardashian på rødløpet tidligere denne måneden uten et eneste smykke. Foto: NTB Scnapix Vis mer

Hendelsen har satt dype spor hos 36-åringen, som nylig åpnet seg opp i et intervju med talkshow-verten Ellen DeGeneres (59).

Kim avslørte hvordan hendelsen hadde endret henne som person og som mamma, og at hun ikke lenger bryr seg om de materalistiske tingene.

En av Kims nye leveregler skal være å ikke gå med smykker i offentligheten.

Ifølge People har Kim aldri gått med smykker siden det brutale ranet.

- De hadde hørt gjennom intervjuer at jeg ble begeistret for ulike smykker. Det er ikke sikkert at jeg vil ha på meg noen smykker eller lignende igjen. Jeg vet virkelig ikke om jeg noen gang vil føle meg komforabel. Hele mitt liv har endret se når det gjelder sikkerhet og hvordan jeg reiser, skal Kim ha sagt ifølge nettsiden.

Kjent for sin overdådige livsstil

Kim har tidligere vært svært opptatt av sine svært eksklusive smykker, og det er spesielt en episode fansen sent vil glemme.

På badeferie med familien til paradisøya Bora Bora, ble Kim kastet ut i vannet av hennes tidligere ektemann Kris Humphries (32). Det resulterte i at Kim mistet en øredobb og superstjernen fikk panikk.

On set yesterday 📸

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kim har også fått mye oppmerksomhet for sin kropp og spesielt sin berømte bakdel. Tidligere denne måneden vakte reality-stjernen oppsikt da hun viste frem rumpa for paparazziene - og det helt uretusjert.

Bildene fikk flere fans til å uttrykke bekymring om Kim hadde gått for langt med kirurgiske inngrep på sin berømte bakdel.

Advarer mot å kopiere Kim Kardashian

En av de som stilte seg kritisk var Dr. Aaron Rollins, Kims egen plastikk-kirurg. Han hevdet blant annet at superstjernen har gjort for mye med den verdesnkjente bakenden, uten å tenke over mulige cellulitt-problemer.

SKAPER DEBATT: Kim Kardashians berømte bakdel skapte igjen debatt. Foto: NTB scanpix
SKAPER DEBATT: Kim Kardashians berømte bakdel skapte igjen debatt. Foto: NTB scanpix Vis mer

- La dette være en lekse for alle som vil gjøre en kroppsdel større. Om en person har cellulitter før inngrepet, så kommer det til å være der etterpå også. Mennesker må tenke på det, eller så kommer de til å se like ille ut som Kim, sa legen ifølge Daily Mirror.

«Keeping up with the Kardashaians»-stjernen skal tidligere ha benektet å ha fikset på rumpen sin, men Dr. Rollins hevder hun har fått utført en såkalt «brazilian bum lift».

- Fett ble flyttet fra midjen hennes til rumpen. Men problemfett er problemfett uansett hvor på kroppen det er, sier han ifølge Daily Mirror.

Kim har foreløpig ikke kommentert disse påstandene.

GRÅTKVALT: Det blå tårevått da Kim Kardashian West åpnet seg opp om hvordan hun taklet Paris-ranet og hvordan det har endret livet hennes. Hun gjestet TV-showet The Ellen Show. Video: EllenTube via TV3 Vis mer

LES OGSÅ: Ypper til «selfie»-krig mot Kim Kardashian