BLIR STORESØSTER: Da Kim Kardashian gikk gravid med lille North West hadde hun et lett svangerskap. Denne gangen er det mye tyngre. Foto: NTBscanpix
BLIR STORESØSTER: Da Kim Kardashian gikk gravid med lille North West hadde hun et lett svangerskap. Denne gangen er det mye tyngre. Foto: NTBscanpixVis mer

Kim Kardashian trosset svangerskapsplagene for å dra på motefest

- Jeg er så takknemlig over å være gravid, så jeg bryr meg ikke om hvor syk jeg er, sier TV-stjernen.

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (34) og Kanye West (37) har ikke lagt skjul på at de i lang tid desperat har prøvd å gi datteren North, som fyller to år denne måneden, en liten søster eller bror.

Paret har blant annet besøkt ulike fruktbarhetsklinikker i håp om å få fortgang i sakene, men flere ganger fikk Kim den nedslående beskjeden om at hun ikke kunne blir gravid igjen.

I helga kom likevel den gledelige nyheten om at realitystjernen venter barn nummer to.

«Jeg fikk nettopp resultatene av blodprøven min, og jeg er gravid!» jublet hun i en teaser på slutten av søndagens «Keeping Up With The Kardashians»-episode.

Dagen etter at graviditeten ble kjent, stilte de vordende foreldrene opp sammen under CFDA Fashion Awards i New York, men Kim avslørte på den røde løperen at formen hennes ikke er spesielt god.

Se Kim og de andre kjendisene på den røde løperen under CFDA Fashion Awards her:

- Jeg har den verste morgenkvalmen, dagkvalmen og nattkvalmen. Jeg klarer nesten ikke å komme meg ut av senga, så det er definitivt et annerledes svangerskap enn mitt første, fortalte hun til Us Weekly.

- Men jeg er så takknemlig over å være gravid for vi trodde ikke det ville skje, så jeg bryr meg ikke om hvor syk jeg er.

Tirsdag var plagene tilbake.

Dagen etter motefesten delte Kim følgende statusoppdatering om den elendige formen sin med fansen på Twitter:

Sev om det tøffe svangerskapet tar på kreftene, så kunne 34-åringen ikke vært lykkeligere.

- Jeg er forkjølet også, så kombinasjonen av alt får meg til å føle meg helt forferdelig. Men det er absolutt verdt det, så jeg gir egentlig blaffen og skal komme meg gjennom dette. Jeg er veldig takknemlig.

VENTER BARN: Selv om Kim Kardashian så ut til å kose seg i blitzregnet under CFDA Fashion Awards, innrømmet hun at hun ikke følte seg bra.  Foto: NTBscanpix
VENTER BARN: Selv om Kim Kardashian så ut til å kose seg i blitzregnet under CFDA Fashion Awards, innrømmet hun at hun ikke følte seg bra. Foto: NTBscanpix Vis mer

LES OGSÅ: Kjendisene hyller kjønnsopererte Bruce Jenner