Kim Kardashian:

Kim Kardashian sender gave til alle som misliker henne

I forbindelse med «Alle hjerters dag» sprer Kim kjærlighet til sine nærmeste - og til sine fiender.

POST-IT: Kim Kardashian delte listen over alle som kan forvente å høre fra henne på Alle hjerters dag. Her fra hennes egen Snapchat. Foto: Snapchat
POST-IT: Kim Kardashian delte listen over alle som kan forvente å høre fra henne på Alle hjerters dag. Her fra hennes egen Snapchat. Foto: Snapchat Vis mer

(Se og Hør): Kim Kardashian (37) er kjent for å lire av seg akkurat det hun føler for på sosiale medier. Og denne gangen drar hun litt ekstra i strikken for å terge sine «hatere.»

Den 14. februar er som kjent den berømte «Valentinesdagen», eller «Alle hjerters dag», som feires både i Norge og utenlands. Og Kim har allerede planlagt hvordan hun skal benytte anledningen til å fortelle folk hva hun syns om dem - og samtidig promotere sin nye parfyme.

Saken fortsetter nedenfor.

På sin Snapchat delte hun et videoklipp av et bord dekket med post it-lapper, der hun har skrevet ned en rekke navn.

På de turkise lappene står navnene på folk som misliker henne - og flere av disse kan forvente å motta hennes siste parfyme, kalt «Bae».

Lang liste med «hatere»

Listen over «haters» inneholder blant andre Piers Morgan (52), Chloë Grace Moretz (20) og Blac Chyna (29).

Kims forhold til den mye omtalte, og frittalende programlederen, Piers Morgan, skal bunne i at sistnevnte stadig tar til orde når det gjelder Kim og hennes familie. Han benytter ofte anledningen, i sin Daily Mail-spalte og på Twitter, til å hakke på «Kardashian-Jenner»-klanen.

Nylig kritiserte han Kims toppløs-bilder på Instagram.

- Kvinnelig hud og seksualitet skremmer meg aldri, slapp av. Men folk som Kim Kardashian, som stadig tar til sosiale medier for å blotte sine bryster foran millioner av unge, lett påvirkelige kvinner - i feminismens navn, er latterlig. Jeg kommer til å fortsette å påpeke det, skrev han på sin Twitter-konto.

- Dårlig forbilde

Det er imidlertid ikke bare Piers som fyrer seg opp over «Keeping up with the Kardashians»-stjernen. Chloë Grace Moretz tok også til orde på Twitter i forbindelse med noen av Kims nakenbilder.

- Jeg håper virkelig at du vet hvor viktig det er å være et forbilde for unge kvinner, og lære dem at vi har så mye mer å tilby enn kroppene våre, skrev «If I stay»-skuespilleren.

Det er heller ingen hemmelighet at Kim og Blac Chynas (29) vennskap har slått sprekker.

De to var nemlig svært gode venner, frem til det ble full forvirring i familien. Kims yngste søster, Kylie Jenner (20), begynte nemlig å date Chynas eks, Tyga (28), og Chyna ble sammen med Kims lillebror, Rob Kardashian (30).

Saken fortsetter nedenfor.

Reality-stjernen Rob Kardashian vekker oppsikt etter å ha hengt ut eks-forloveden Blac Chyna på sosiale medier. Han anklager henne for å være en lykkejeger som har vært utro mot ham, og han påstår at hun har rusproblemer. Nå kan Rob risikere fengselsstraff, etter å ha fått Blacs advokater på nakken. Se oppsummeringen av parets turbulente forhold! Vis mer

Forholdet mellom Rob og Chyna, som har datteren Dream (1) sammen, har trolig sett bedre dager, og etter en lang, offentlig feide, har paret gått fra hverandre.

Og det har ikke ført til mer vennskapelige bånd mellom de to partene. For det stormer som aldri før mellom Kardashian-leieren og Blac Chyna.

Bruker rumpe og pupper

Den amerikanske artisten Pink (38) er kjent for å ytre sine sterke meninger når anledningen byr seg. I likhet med flere store stjerner, har hun uttrykt sin frustrasjon over Kims mange lettkledde bilder.

Hun uttrykte til Andy Cohen på Bravo TV at hun syns det var trist å se noen bruke pupper og rumpe for å bli berømte.

Også Sharon Osborne har uttrykt sin vrede over Kims oppførsel.

Spesielt fordi hun kaller seg feminist og samtidig bruker kroppen sin for å få oppmerksomhet.

Største fienden

Taylor Swift er kanskje den mest åpenbare fienden til Kim.

De to hadde en offentlig feide blant annet på grunn av Kanye Wests musikkvideo «Famous», der Taylor påstod at hun aldri hadde gitt ham tillatelse til å bruke hennes navn.

Like etter publiserte Kim et opptak fra en telefonsamtale mellom Taylor og Kanye, der man tydelig kan høre at Taylor gladelig gir ham tillatelse til å bruke henne i sangen. Taylors navn står også på an av de turkise post-it lappene til Kim.

Saken fortsetter nedenfor.

Og noen gode venner ...

En som derimot ble veldig glad for parfyme-gaven var Paris Hilton (36), som har gått fra å være Kims venninne, til fiende og tilbake til venninne. Paris hjalp nylig Kanye med å promotere den nye kolleksjonen for klesmerket hans Yeezy.

Hun la ut en video på Twitter der hun viser frem den svært spesielle innpakningen parfymen kom i.

Nylig delte «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen en bildeserie av Paris Hilton på Instagram-profilen sin, hvor Paris hadde kledd seg ut som Kim, for å gjenskape et av papparazzi-bildene. ​​

​LES OGSÅ: Kim Kardashian svarer kritikerne med nytt nakenbilde​