Kim Kardashian risikerer å måtte fjerne livmoren

- Tanken skremmer meg, sier den gravide realitystjernen.

REDD: Kim Kardashian var lykkelig da hun fant ut at hun var gravid igjen, men nå frykter hun at hun ikke kan få flere barn.  Foto: NTB scanpix
REDD: Kim Kardashian var lykkelig da hun fant ut at hun var gravid igjen, men nå frykter hun at hun ikke kan få flere barn. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er omkring tre måneder siden Kim Kardashian (34) avslørte nyheten om at hun venter sitt andre barn. 

Den vakre realitystjernen har tidligere vært åpen om problemene hun har hatt rundt en ny graviditet, så gleden var derfor ekstra stor da hun fikk beskjed om at hun ventet en sønn. 

For å bli gravid igjen måtte Kim gjennom en operasjon, og til bladet C Magazine innrømmer hun at hun tror det vil bli vanskelig for henne å bli gravid igjen i fremtiden. 

- Vi prøvde å bli gravide i over ett år, og det var mange komplikasjoner. Jeg hadde fastvokst morkake, så jeg måtte opereres. Det de gjorde var å lage et hull i livmoren min, noe jeg tror vil gjøre det vanskelig for meg å bli gravid igjen, sier hun åpenhjertig til bladet, ifølge Radaronline. 

Redd for å bli gravid igjen

Det var ingenting som skulle stoppe 34-åringen og ektemannen Kanye West (38) fra å få en søsken til datteren North (2). Hun dro til legen hver eneste dag, grytidlig om morningen, for å sjekke om hun hadde eggløsning. 

Hun må imidlertid være svært forsiktig om hun skal prøve å få flere barn.

- Legene tror jeg er i fare for å få fastvokst morkake igjen, og hvis den setter seg dypere enn sist gang, er jeg nødt til å fjerne livmoren. Tanken skremmer meg, røper hun. 

FÅR EN BROR: Kim Kardashian og Kanye West har prøvd lenge for å få en bror eller søster til 2 år gamle North.  Foto: NTB scanpix
FÅR EN BROR: Kim Kardashian og Kanye West har prøvd lenge for å få en bror eller søster til 2 år gamle North. Foto: NTB scanpix Vis mer

Gikk opp 24 kilo 

Da Kim gikk gravid med North, la TV-stjernen på seg hele 24 kilo. I ettertid har hun innrømmet at hun brukte lavkarbodietten for å gå ned i vekt igjen. 

Kort tid etter 2-åringen kom til verden, snakker Kims mor, Kris Jenner (59) om datterens slanking. Hun mente nemlig at Kim ikke stresset med å bli kvitt de ekstra kiloene.

- Hallo, det har gått tre sekunder siden hun fødte. Dersom hun hadde vært tilbake til normalvekten nå hadde det vært merkelig. Kim er på god vei, men hun tar det sakte, men sikkert. Hun trener og spiser sunt, akkurat som man skal gjøre det, sa hun til Access Hollywood. 

LES OGSÅ: - Her er min surrogatbaby

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer