KREATIV: Det skal ikke stå på kreativiteten til Kim Kardashian da hun forrige uke dukket opp på gaten i dette antrekket. Foto: NTB scanpix
KREATIV: Det skal ikke stå på kreativiteten til Kim Kardashian da hun forrige uke dukket opp på gaten i dette antrekket. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kim Kardashian antrekk:

Kim Kardashian overrasket på date med Kanye

Vakte oppsikt med antrekket nok en gang.

(Seoghør.no): Det er ingen hemmelighet at Kim Kardashian (36) elsker å sjokkere.

Nå har hun gjort det igjen, da hun forrige uke dukket opp i Beverly Hills med gjennomsiktig netting-overdel.

Anledningen var en date med ektemannen Kanye West (40), ifølge Daily Mail. Iført en jumpsuit i netting som var revet opp ved brystene, overlot Kim lite til fantasien. Som underdel hadde stjernen en enkel, mørk shorts.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ DATE: Kim Kardashian overlot lite til fantasien på date med Kanye. Foto: NTB scanpix
PÅ DATE: Kim Kardashian overlot lite til fantasien på date med Kanye. Foto: NTB scanpix Vis mer

Antrekket fremhevet hennes vakre former, og det skal mye til for å se at hun har født to barn, North (4) og Saint West (1).

Ikke første gang

Det er heller ikke første gang Kim Kardashian dukker opp med frekke antrekk.

I september 2016 viste nemlig realitystjernen nok en gang mye kropp, og sjokkerte de forbipasserende i en gjennomsiktig kjole.

Antrekket besto av en utringet body med string-underdel og et gjennomsiktig skjørt, og det kunne se ut som hun hadde glemt deler av kjolen igjen på hotellrommet.

Saken fortsetter under bildet.

FORNØYD: Kim så ikke ut til å være sjenert under en middagsdate med ektemannen Kanye West i Miami i 2016. Foto: Xposure
FORNØYD: Kim så ikke ut til å være sjenert under en middagsdate med ektemannen Kanye West i Miami i 2016. Foto: Xposure Vis mer

Ektemannen Kanye West fulgte like bak og kunne ikke ta øynene vekk fra konas berømte bakende.

Overrasket med naken-selfie

«Keeping Up With the Kardashians»-stjernen har fått mye oppmerksomhet for at hun stadig deler nakenbilder av seg selv i sosiale medier.

Oppmerksomheten har ikke alltid vært av det positive slaget, og kjendiser som Bette Midler (71) og Chloë Moretz (20) har begge kritiserte nakenstuntene hennes på Twitter.

Reality-stjernen bryr seg tydeligvis ikke om de negative kommentarene, for i 2016 overrasket hun sine mange tusen følgere på Snapchat ved å filme seg selv splitter naken i speilet, men ifølge Daily Mail hevdet hun at hun bare prøvde å vise frem sin nye brunfarge.

Saken fortsetter under bildet.

VÅGALT BILDE: Kim Kardashian delte dette nakenbilde med sine mange følgere på Snapchat. Foto: Snapchat
VÅGALT BILDE: Kim Kardashian delte dette nakenbilde med sine mange følgere på Snapchat. Foto: Snapchat Vis mer

Slo tilbake mot Blac Chyna

Selv om Kim gjerne bruker sosiale medier som en plattform for å dele sine svært vågale og lettkledde bilder, har hun også stilt naken i flere blader.

Blant annet fikk realitystjernen nettet til å koke i 2014, da hun stilte opp kliss naken for bladet Paper.

I august 2016 avslørte modellen Blac Chyna (29) - som har datteren Dream sammen med Kims bror, Rob (30) - at også hun hadde latt seg fotografere for det samme bladet.

At Blac Chyna kopierte hennes berømte bilde skal ha gjort Kim rasende:

- Kim ønsket å være den eneste i familien som poserte for Paper magazine helt naken, sa en kilde til nettstedet Radar Online.

«Selfie»-dronningen har imidlertid vist sine berømte former en rekke ganger siden den gang. Hun delte blant annet et bilde av seg selv i en vågal sølvbadedrakt i fjor sommer.

LES OGSÅ: Kan ha røpet seg om hemmelig bryllup