KREATIV: Det skal ikke stå på kreativiteten til Kim Kardashian da hun forrige uke dukket opp på gaten i dette antrekket. Foto: NTB scanpix
KREATIV: Det skal ikke stå på kreativiteten til Kim Kardashian da hun forrige uke dukket opp på gaten i dette antrekket. Foto: NTB scanpixVis mer

Kim Kardashian antrekk:

Kim Kardashian overrasket på date med Kanye

Vakte oppsikt med antrekket nok en gang.

(Seoghør.no): Det er ingen hemmelighet at Kim Kardashian (36) elsker å sjokkere.

Nå har hun gjort det igjen, da hun forrige uke dukket opp i Beverly Hills med gjennomsiktig netting-overdel.

Anledningen var en date med ektemannen Kanye West (40), ifølge Daily Mail. Iført en jumpsuit i netting som var revet opp ved brystene, overlot Kim lite til fantasien. Som underdel hadde stjernen en enkel, mørk shorts.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ DATE: Kim Kardashian overlot lite til fantasien på date med Kanye. Foto: NTB scanpix
PÅ DATE: Kim Kardashian overlot lite til fantasien på date med Kanye. Foto: NTB scanpix Vis mer

Antrekket fremhevet hennes vakre former, og det skal mye til for å se at hun har født to barn, North (4) og Saint West (1).

Ikke første gang

Det er heller ikke første gang Kim Kardashian dukker opp med frekke antrekk.

I september 2016 viste nemlig realitystjernen nok en gang mye kropp, og sjokkerte de forbipasserende i en gjennomsiktig kjole.

Antrekket besto av en utringet body med string-underdel og et gjennomsiktig skjørt, og det kunne se ut som hun hadde glemt deler av kjolen igjen på hotellrommet.

Saken fortsetter under bildet.

FORNØYD: Kim så ikke ut til å være sjenert under en middagsdate med ektemannen Kanye West i Miami i 2016. Foto: Xposure
FORNØYD: Kim så ikke ut til å være sjenert under en middagsdate med ektemannen Kanye West i Miami i 2016. Foto: Xposure Vis mer

Ektemannen Kanye West fulgte like bak og kunne ikke ta øynene vekk fra konas berømte bakende.

Overrasket med naken-selfie

«Keeping Up With the Kardashians»-stjernen har fått mye oppmerksomhet for at hun stadig deler nakenbilder av seg selv i sosiale medier.

Oppmerksomheten har ikke alltid vært av det positive slaget, og kjendiser som Bette Midler (71) og Chloë Moretz (20) har begge kritiserte nakenstuntene hennes på Twitter.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Reality-stjernen bryr seg tydeligvis ikke om de negative kommentarene, for i 2016 overrasket hun sine mange tusen følgere på Snapchat ved å filme seg selv splitter naken i speilet, men ifølge Daily Mail hevdet hun at hun bare prøvde å vise frem sin nye brunfarge.

Saken fortsetter under bildet.

VÅGALT BILDE: Kim Kardashian delte dette nakenbilde med sine mange følgere på Snapchat. Foto: Snapchat
VÅGALT BILDE: Kim Kardashian delte dette nakenbilde med sine mange følgere på Snapchat. Foto: Snapchat Vis mer

Slo tilbake mot Blac Chyna

Selv om Kim gjerne bruker sosiale medier som en plattform for å dele sine svært vågale og lettkledde bilder, har hun også stilt naken i flere blader.

Blant annet fikk realitystjernen nettet til å koke i 2014, da hun stilte opp kliss naken for bladet Paper.

I august 2016 avslørte modellen Blac Chyna (29) - som har datteren Dream sammen med Kims bror, Rob (30) - at også hun hadde latt seg fotografere for det samme bladet.

At Blac Chyna kopierte hennes berømte bilde skal ha gjort Kim rasende:

- Kim ønsket å være den eneste i familien som poserte for Paper magazine helt naken, sa en kilde til nettstedet Radar Online.

«Selfie»-dronningen har imidlertid vist sine berømte former en rekke ganger siden den gang. Hun delte blant annet et bilde av seg selv i en vågal sølvbadedrakt i fjor sommer.

LES OGSÅ: Kan ha røpet seg om hemmelig bryllup