Kim Kardashian overrasket i norsk design

Reality-stjernen fornektet seg ikke, da hun stilte i Peter Dundas «designdebut» for Cavalli på Met-gallaen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Natt til tirsdag gikk den årlige Met-gallaen av stabelen i New York, og superstjernene flokket seg til veldedighetsgallaen i det ene oppsiktsvekkende antrekket etter det andre.

I år var temaet «China: Through the Looking Glass», og de kvinnelige stjernene hadde nok brukt lang tid på å finne det perfekte antrekket for å imponere pressen på den røde løperen.

Superstjerner som sexy Beyoncé Knowles (33), Jennifer Lopez (45) og TV-stjernen Kim Kardashian (34) var blant dem som fikk mest oppmerksomhet på The Metropolitan Museum of Art.

Se video av Kim og de andre stjernene ankomme Met-gallaen øverst i saken!

Og designeren som sørget for at alles øyne var på den mørkhårede realitystjernen, var ingen ringere enn norske Peter Dundas (46).

Saken fortsetter under bildet.

STJERNEDESIGNER: Norske Peter Dundas poserte sammen med Kim Kardashian på den røde løperen til Met-gallaen.  Foto: Splash News
STJERNEDESIGNER: Norske Peter Dundas poserte sammen med Kim Kardashian på den røde løperen til Met-gallaen. Foto: Splash News Vis mer

I mars ble det kjent at Dundas tok over som kreativ direktør for det italienske motehuset Roberto Cavalli.

Og Kims Met Gala-kjole er hans første design for Cavalli siden han inntok sjefsstolen, skriver Hollywood Reporter. På starten av 2000-tallet var han imidlertid sjefsdesigner for motehuset, før han gikk til Emilio Pucci.

Fra tekkelig til vågal

Både i 2013 og 2014 valgte vågale Kim mer beskjedne antrekk, men i år slo hun virkelig på stortromma. I en ettersittende, gjennomskinnelig kjole med glitrende, kinesisk-inspirerte borderier og hvit fjærpryd nederst, overlot den yppige stjernen svært lite til fantasien.

Saken fortsetter under bildene.

MER TILDEKKET: På Met-gallaen i 2013 var Kim gravid med datteren North West (t.v), og stilte i en heldekkende Givenchy-kjole. I 2014 viste hun riktignok mer hud i en kjole fra Lanvin - men langt ifra like mye som i år. Foto: NTB Scanpix
MER TILDEKKET: På Met-gallaen i 2013 var Kim gravid med datteren North West (t.v), og stilte i en heldekkende Givenchy-kjole. I 2014 viste hun riktignok mer hud i en kjole fra Lanvin - men langt ifra like mye som i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

DRAMATISK OG DRISTIG: Kim Kardashian, som ankom Met-gallaen med ektemannen Kanye West, viste ekstremt mye hud i sin norskdesignede Cavalli-kjole fra Peter Dundas.  Foto: Broadimage
DRAMATISK OG DRISTIG: Kim Kardashian, som ankom Met-gallaen med ektemannen Kanye West, viste ekstremt mye hud i sin norskdesignede Cavalli-kjole fra Peter Dundas. Foto: Broadimage Vis mer

Etter alt å dømme er den spesielle kjolen resultatet av et tett samarbeid mellom Peter Dundas og Kim Kardashian.

34-åringen annonserte på Twitter mandag at hun og Dundas nettopp var ferdige med den aller siste tilpasningen av kjolen.

Og i en Instagram-post tirsdag avslørte Kim at kjolen var inspirert av sangdivaen Chers (68) dristige kjole på den aller første Met-gallaen, i 1972.

LES OGSÅ: Dette gikk ikke helt som planlagt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer