Kim Kardashian overrasket fansen med naken-selfie

Realitystjernen hevder at hun bare ønsket å vise frem sin nye brunfarge.

STILTE NAKEN - IGJEN: Superstjernen Kim Kardashian elsker å vise frem kroppen sin, og deler gjerne bildene med fansen sin.  Foto: Splash News
STILTE NAKEN - IGJEN: Superstjernen Kim Kardashian elsker å vise frem kroppen sin, og deler gjerne bildene med fansen sin. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen Kim Kardashian (35) har fått mye oppmerksomhet for at hun stadig deler nakenbilder av seg selv i sosiale medier.

Oppmerksomheten har ikke alltid vært av det positive slaget, og kjendiser som Bette Midler (70) og Chloë Moretz (19) har begge kritiserte nakenstuntene hennes på Twitter.

Den formfulle reality-stjernen bryr seg tydeligvis ikke om de negative kommentarene, for torsdag kveld slo hun til igjen!

Tobarnsmoren overrasket sine mange tusen følgere på Snapchat ved å filme seg selv splitter naken i speilet, men ifølge Daily Mail hevdet hun at hun bare prøvde å vise frem sin nye brunfarge. 

Kim, ektemannen Kanye (39) og resten av Kardashian-klanen er nemlig for tiden i Miami for å spille inn en ny sesong av «Keeping Up With the Kardashians». 

Saken fortsetter nedenfor.

VÅGALT BILDE: Kim Kardashian delte dette nakenbilde med sine mange følgere på Snapchat.  Foto: Snapchat
VÅGALT BILDE: Kim Kardashian delte dette nakenbilde med sine mange følgere på Snapchat. Foto: Snapchat Vis mer

Lillesøsteren fulgte opp med undertøysbilde

Kun noen timer etter Kim viste seg i Evas drakt på Snapchat, delte også Kims halvsøster Kylie Jenner (19) et lettkledd bilde av seg selv på Instagram.

19-åringen poserte i bare undertøyet, men poserte nesten helt likt som sin berømte storesøster.

- Hun er den fremtidige Kim Kardashian, skriver en følgersom kaller seg «tutkubngl» i kommentarfeltet. 

Saken fortsetter under bildet.

Et bilde publisert av Kylie (@kyliejenner)

Slår tilbake mot svigerinnen 

Selv om Kim gjerne bruker sosiale medier som en plattform for å dele sine svært vågale og lettkledde bilder, har hun også stilt naken i flere blader.

Blant annet fikk realitystjernen nettet til å koke i 2014, da hun stilte opp kliss naken for bladet Paper. 

For kun noen uker siden avslørte modellen Blac Chyna (28) - som venter barn med Kims bror, Rob (29) - at også hun har latt seg fotografere for det samme bladet.

Saken fortsetter nedenfor.

At Blac Chyna kopierte hennes berømte bilde skal ha gjort Kim rasende: 

- Kim ønsket å være den eneste i familien som poserte for Paper magazine helt naken, sa en kilde til nettstedet RadarOnline.

«Selfie»-dronningen har imidlertid vist sine berømte former en rekke ganger siden den gang. Hun delte blant annet et bilde av seg selv i en vågal sølvbadedrakt for et par uker siden.

Saken fortsetter nedenfor.

Always be yourself, express yourself, and have faith! Thank you @papermagazine #Cover #BeautifulPeople

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on

Tilbake i toppform

Etter Kim fødte sønnen Saint i desember, har hun vært svært åpen om at hun har ligget i hardtrening for å komme tilbake i toppform. 

Kun noen få måneder etter fødselen røpet hun at hun veide 60 kilo, noe som kun er fem kilo mer enn hva hun veide i 2010 - tre år før hun fødte datteren North (3).

Forrige måned fortalte stjernen på Snapchat at den nye vekten hennes er i underkant av 57 kilo, men at hun fortsatt vil miste et par kilo til, skrev News.com.au

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

LES OGSÅ: Viste frem magen dagen etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer