Kim Kardashian øker sikkerheten til presidentnivå

Realitystjernen tar alle forholdsregler etter det dramatiske ranet sist uke.

ØKER SIKKERHETEN: Kim Kardashian velger å øke sikkerheten rundt seg selv etter ranet i Paris. Her sammen med sikkerhetsvakten sin Pascal Duvier.  Foto: Abaca
ØKER SIKKERHETEN: Kim Kardashian velger å øke sikkerheten rundt seg selv etter ranet i Paris. Her sammen med sikkerhetsvakten sin Pascal Duvier. Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Forrige uke ble Kim Kardashian West (35) overfalt og ranet av fem væpnede menn i Paris. Etter den dramatiske hendelsen øker hun nå vaktholdet rundt seg. 

Kilder nær Kim Kardashian forteller til TMZ at TV-stjernen nå øker sikkerheten sin til presidentnivå, som blant annet innebærer sikkerhetsvakter fra Secret Services. 

Kim og ektemannen Kanye West (39) har også vært i møte med tidligere spesialstyrke-medlemmer fra den israelske hæren og tidligere CIA agenter.

- Det vil være minst et team med to muskuløse menn hvor enn hun går. Bilen hennes vil også være skuddsikker, forteller kilden til nettstedet.

Men det er ikke bare rundt Kim Kardashian sikkerheten øker.

Hennes mor, Kris Jenner (60), er også sterkt engasjert i sikkerhetsmøtene, og vil øke sikkerheten rundt resten av døtrene sine. 

Saken fortsetter under bildet. 

ØKER SIKEKRHETEN: Ikke bare Kim øker sikkherheten. Kris vil også øke sikkherheten til resten av Kardashian-familien.  Foto: Afp
ØKER SIKEKRHETEN: Ikke bare Kim øker sikkherheten. Kris vil også øke sikkherheten til resten av Kardashian-familien. Foto: Afp Vis mer

Trodde hun skulle bli voldtatt

Det var natt til mandag forrige uke at Kim Kardashian opplevde sitt livs mareritt da fem bevæpnede menn overfalt og ranet henne i Paris.

Ranerne fikk med seg smykker og juveler til en verdi av omkring 90 millioner kroner fra  luksusleiligheten hennes på Hotel de Pourtalés i den franske hovedstaden.

Selv ble TV-stjernen bundet fast, kneblet og plassert i et badekar.

Da de tok tak i anklene hennes, skal Kim ha fryktet at hun ville bli voldtatt. 

35-åringen skal da ha begynt å skrike og bedt dem spare livet hennes på grunn av hennes to barn hjemme i USA.

Saken fortsetter under bildet. 

HOLDER LAV PROFIL: Etter ranet har Kim holdt en lav profil og går bare ut i store hettegensere. Her sammen med datteren North West.  Foto: Zuma Press
HOLDER LAV PROFIL: Etter ranet har Kim holdt en lav profil og går bare ut i store hettegensere. Her sammen med datteren North West. Foto: Zuma Press Vis mer

Krevde å få forlovelsesringen

En av juvelene ranerne skal ha fått med seg under innbruddet er Kims forlovelsesring - som har en svimlende verdi på 69 millioner kroner.

Tobarnsmoren har ikke blitt sett med ringen siden innbruddet. Og kildene TMZ har snakket med hevder ranerne, som kun skal ha snakket fransk, flere ganger sa ordene «ring, ring» til Kim Kardashian. 

Etter at Kim viste dem hvor den var, skal hun ha begynt å gråte så mye at de teipet igjen munnen hennes.

Guess who just got another #dflawless#perfect #type2a diamond ring ??? #20carat #emeraldcut #omg #lorraineschwartz diamonds

En video publisert av Lorraine Schwartz (@lorraineschwartz)

Ranerne, som fremdeles ikke er pågrepet, skal deretter ha forlatt leiligheten på to stjålne sykler, ifølge Daily Mail.

Fant smykke

Ifølge Mirror mistenker politiet at ranerne har hatt en mann på innsiden av hotellet.

De har også funnet et av Kims diamnatkors utenfor hotellet som kan være med på å felle ranerne hvis det finnes DNA-bevis eller fingeravtrykk på den.

- Et av de stjålne smykkene ble funnet i nærheten av kvartalet, og de ble sannsynligvis mistet av ranerne. Det antydes at gjengen har begått feil fordi de var såpass presset på tid, sier en kilde tilknyttet etterforskingen til Mail Online ifølge Mirror.

Avisen kan også avsløre at Kim og Kanye har ansatt egne mennesker i etterforskningen.

- De har bestemt seg for å bruke egne eksperter. Noen av dem har jobbet for verdens beste etterretningsorganisasjoner. Om noen kan komme til bunns i dette, er det dem, sier en kilde, som er tett på Kim, til avisen. 

Saken fortsetter under bildet. 

UTENFOR ÅSTEDET: Det var i denne bygningen Kim Kardashian West skal ha blitt grovt ranet og bundet fast.  Foto: Solo Syndication
UTENFOR ÅSTEDET: Det var i denne bygningen Kim Kardashian West skal ha blitt grovt ranet og bundet fast. Foto: Solo Syndication Vis mer

Stoppet innspillingen 

Som resultat av den fryktelige hendelsen setter nå TV-kanalen innspillingen av «Keeping Up With the Kardashians» på vent. 

- Kims helse er vårt hovedfokus akkurat nå. Det er ikke tatt noe avgjørelse på når produksjonen vil gå i gang igjen, sier en talsperson for E! News til Buzzfeed.com. 

Det er uklart hvilken sesong av showet som var under innspilling, men andre halvdel av sesong 12 vil fremdeles returnere 23. Oktober, skriver nettstedet.

Ifølge Variety ble TV-serien fornyet med tre nye år i 2015.

E! News ville derimot ikke fortelle om crewet var på plass og filmet i Paris i tidsperioden overfallet skjedde. 

LES OGSÅ: «Jakten»-bonden med nytt kyss: - Det var litt både og

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer