KRANGLER: Kim Kardashian og moren Kris Jenner er som regel bestevenner, men når det gjelder jobb er det ikke alltid like god tone mellom mor og datter.  Foto: All Over Press
KRANGLER: Kim Kardashian og moren Kris Jenner er som regel bestevenner, men når det gjelder jobb er det ikke alltid like god tone mellom mor og datter. Foto: All Over PressVis mer

Kim Kardashian og moren i stygg kontraktskrangel

- Kim vet ikke om hun ønsker å fortsette med «Keeping up with the Kardashian», hevder en kilde.

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (34) er mest kjent fra det populære realityprogrammet «Keeping up with the Kardashians».

Det ble nettopp kjent at serien er den best betalte i historien for realityserier, men for den mest kjente av Kardashian-søsterene betyr penger tydeligvis ikke alt.

- Kim vet ikke om hun ønsker å fortsette i programmet, røper en kilde ifølge nettstedet RadarOnline.

34-åringen har raskt blitt en av verdens største kjendiser, og kan takke den populære serien for mye av kjendisstatusen og den skyhøye inntekten.

- Hun har allerede tjent så mye penger de siste årene, så en ny sesong med serien vil ikke ha noe å si for lommeboka hennes. Hun tror at hun er ferdig med reality-TV, sier kilden.

Saken fortsetter etter bildet

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS: Den populære TV-serien med blant annet søstrene Kim, Kourtney, Khloe og broren Rob. De ynstre søstrene Kendall (19) og Kylie (17) har også fått store karrierer på grunn av serien.  Foto: All Over Press
KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS: Den populære TV-serien med blant annet søstrene Kim, Kourtney, Khloe og broren Rob. De ynstre søstrene Kendall (19) og Kylie (17) har også fått store karrierer på grunn av serien. Foto: All Over Press Vis mer

Strid i familien

Moren til stjernen, Kris Jenner (59) er hjernen bak det hele, og er også manageren til Kardashian-søstrene Kourtney (35), Kim og Khloe (30).

- Kris og Kim krangler fordi hun har lovet at Kim skal være en del av den nye sesongen. Kim er sint fordi hun aldri har lovet å signere den nye kontrakten.

I forrige uke kom det også frem at Kris' eksmann, Bruce Jenner (65) har bestemt seg for å slutte i TV-serien for å fokusere på egne prosjekter.

- Bruce ønsker seg ut av serien. Han vil ikke ha noe mer med eks-kona å gjøre, forteller kilden i følge nettstedet RadarOnline.

Bruce er med i første del av den kommende sesongen, men underveis forsvinner han helt ut av serien.

LES OGSÅ: Kjenner du igjen «Love Actually»-stjernen?