Kim Kardashian og Kanye West giftet seg

Andrea Boccelli sang da Kim Kardashian ble ført opp kirkegulvet av sin stefar Bruce Jenner.

HER ER BRUDEN: Kim Kardashian bar hvite klær da hun ankom flyplassen i Firenze i 15-tiden lørdag. Før vielsen skiftet hun til en haute couture-brudekjole fra Givenchy. Foto: All Over Press
HER ER BRUDEN: Kim Kardashian bar hvite klær da hun ankom flyplassen i Firenze i 15-tiden lørdag. Før vielsen skiftet hun til en haute couture-brudekjole fra Givenchy. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Kim Kardashian (33) og rapper-mogulen Kanye West (36) har de siste dagene tatt Paris med storm, før de reiste til Italia lørdag for å gifte seg.Nå har de gitt hverandre sitt «ja», på festningen Forte di Belvedere i Firenze.

- Nå er det offisielt: Kim og Kanye er gift, skriver magasinet People.

Vielsen fant sted foran en vakker blomstervegg, dekorert med hvite gardenia, peoner og roser. Et bilde av veggen har lekket på Twitter.

Kim ble ført opp kirkegulvet av sin stefar Bruce Jenner, mens Andrea Boccelli sang og en rørt Kanye sto og ventet.

Bruden var iført en spesialdesignet kjole fra Givenchys designer Riccardo Tisci, som er en venn av brudeparet. Brudgommen var kledd i smoking av samme designer, mens parets datter North (11 mnd.) også hadde en liten kjole fra designeren. Det skriver UsWeekly.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer