Kim Kardashian og Kanye West giftet seg

Andrea Boccelli sang da Kim Kardashian ble ført opp kirkegulvet av sin stefar Bruce Jenner.

HER ER BRUDEN: Kim Kardashian bar hvite klær da hun ankom flyplassen i Firenze i 15-tiden lørdag. Før vielsen skiftet hun til en haute couture-brudekjole fra Givenchy. Foto: All Over Press
HER ER BRUDEN: Kim Kardashian bar hvite klær da hun ankom flyplassen i Firenze i 15-tiden lørdag. Før vielsen skiftet hun til en haute couture-brudekjole fra Givenchy. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Kim Kardashian (33) og rapper-mogulen Kanye West (36) har de siste dagene tatt Paris med storm, før de reiste til Italia lørdag for å gifte seg.

Nå har de gitt hverandre sitt «ja», på festningen Forte di Belvedere i Firenze.

- Nå er det offisielt: Kim og Kanye er gift, skriver magasinet People.

Vielsen fant sted foran en vakker blomstervegg, dekorert med hvite gardenia, peoner og roser. Et bilde av veggen har lekket på Twitter.

Kim ble ført opp kirkegulvet av sin stefar Bruce Jenner, mens Andrea Boccelli sang og en rørt Kanye sto og ventet.

Bruden var iført en spesialdesignet kjole fra Givenchys designer Riccardo Tisci, som er en venn av brudeparet. Brudgommen var kledd i smoking av samme designer, mens parets datter North (11 mnd.) også hadde en liten kjole fra designeren. Det skriver UsWeekly.

Spiste på marmor

Etter vielsen ble gjestene servert en eksklusiv bryllupsmiddag ved et 70 meter langt marmorbord - en bryllupsgave fra steinhugger Gualtiero Vannelli. Maten var av ypperste klasse, da brudeparet har hyret inn den anerkjente italienske restauratøren Giorgio Pinchiorri, ifølge UsWeekly.

Pinchiorri eier restauranten Enoteca Pinchiorri i Firenze - én av kun åtte restauranter i Italia som kan skilte med tre Michelin-stjerner.

Det var i oktober i fjor at Kanye gikk ned på kne og fridde til Kim foran et fullsatt strykeorkester på en baseball-arena i San Francisco, og siden den gang har det gått slag i slag med bryllupsforberedelser.

Blant annet skal rapperen har vært med på å designe brudekjolen.

- Kanye spiller en stor rolle, så det blir ikke som tradisjonelle bryllup der brudgommen ikke ser kjolen før bryllupsdagen. Han ser den hele tiden, sa en kilde til Hollywoodlife.

De heldige gjestene blir behandlet som kongelige og får «goodie bags» med dyre gaver som krystallglass og smykker, og det ekstravagante paret bruker over 750.000 kroner per gjest.

Den eksklusive gjestelisten inkluderer blant andre Kims berømte slekt og søstrene Khloé, Kourtney, Kendall og Kylie var brudepiker.

Og de var tydeligvis kledd i hvitt - i alle fall tyder dette twitter-bildet på det.I tillegg er den norskættede modellen Christine Teigen (28) og artistektemannen John Legend (35) gjester i bryllupet.

- Jeg er veldig glad på hans vegne! Han er veldig lykkelig, fortalte Legend om Kanye da Se og Hør intervjuet ham i fjor.

Chrissy Teigen la lørdag ut et bilde av seg selv på vei til vielsen.

Tennis-stjernen Serena Williams (32) og basketballstjernene Scottie Pippen (48) og Carmelo Anthony (29) er dessuten blant bryllupsgjestene. Det samme er blant andre tidligere VOUGE-redaktør André Leon Talley, filmregissør Steve McQueen og designer Alexander Wang.

Alle har trodd at hip hop-kongen Jay Z (44) skulle dukke opp i bryllupet, men ingen har sett ham ennå. Under før-bryllupsmiddagen i Paris fredag, glimret han og kona Beyonce med sitt fravær.

Men en av de mange gjestene som var der, er Giancarlo Giammetti - partneren til motekongen Valentino. Han la ut dette søte bildet av helgens hovedpersoner på Instagram.

Dette er Kanyes første ekteskap, og Kims tredje.

LES OGSÅ: Kendall feiret med sexy video

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer