ULYKKE: Kim Kardashian og datteren North var passasjerer i bilen som skled av veien i helgen.  Foto: Stella Pictures
ULYKKE: Kim Kardashian og datteren North var passasjerer i bilen som skled av veien i helgen. Foto: Stella PicturesVis mer

Kim Kardashian og datteren i bilulykke

Kun uker etter at stefaren var involvert i ulykken som drepte en kvinne.

SEOGHØR.NO: «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Kim Kardashian (34) var i helgen involvert i en skremmende bilulykke.

Ifølge kjendisnettstedet Hollywoodlife var det søsteren Khloe Kardashian (30) som kjørte bilen som skled av veien og ut i en grøft på Montana. I bilen var Kim, datteren North (1) og minstesøsteren Kylie Jenner (17) passasjerer.

- Takk Gud som passer på oss og holder oss trygge, skrev Kim under et Instagram-bilde etter ulykken.

Alle passasjerene kom seg heldigvis fra ulykken i godt behold.

INVOLVERT: Kylie Jenner (i midten) og sjåfør Khloe Kardashian (til høyre) kom uskadet vekk fra bilulykken. Kendall Jenner (19) var ikke i bilen.  Foto: All Over Press
INVOLVERT: Kylie Jenner (i midten) og sjåfør Khloe Kardashian (til høyre) kom uskadet vekk fra bilulykken. Kendall Jenner (19) var ikke i bilen. Foto: All Over Press Vis mer

Stefaren i dødsulykke

Den skumle hendelsen skjedde kun få uker etter at stefaren Bruce Jenner (65) - som er fullt i gang med et kjønnsskifte - var involvert i en bilulykke som drepte Kim Howe (69).

I tillegg ble fem personer skadet under krasjet, og nå spekuleres det om den tidligere olympiske mesteren kan være skylden til det hele.

Nettsiden TMZ - som har sett overvåkningsvideo fra ulykken - hevder at realitystjernen skal ha kjørt inn i Kim Howe sin bil foran. Deretter ble hennes bil sendt rett inn i en Hummer som kjørte i motgående felt.

Dette førte til at 69-åringen døde.

- Vi har en videofilm fra ulykken, bekrefter politiet til New York Daily News.

Dersom det kommer frem at Jenner er skyldig i saken, kan han risikere over seks års fengsel.

SKYLDIG? Kim Kardashians stefar kan risikere fengsel.  Foto: Stella Pictures
SKYLDIG? Kim Kardashians stefar kan risikere fengsel. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: - Vi venter baby nummer to